Öncelikle 27 yaşındayım. Lisede ve çocukken 2 kere musallat olayı geçirdim. Çocuğum hayali arkadasları oldugunu soyleyince ilk aklıma gelen seyde direk cin oldu o yüzden. Henüz 6 yaşında. O yastaki bir cocugun hayali arkadası olmasını normal hatta doktorlar iyi olarak karsılıyor. Ama onunla konuştum. Dedim burdalar mı Şu an. evet dedi. sonra anne seni sevmiyorlarmış dedi. Bida onlarla konusmucaksın dedim. Oda sana kızıyorlar dedi. Bu bana hayali arkadas gibi gelmiyor. kucukken bu sorunu bende yasadım. Rukye dinlettim ve emin oldum. Ne yapıcam bilmiyorum. Bana daha once yardım eden hocaya ulasamıyorum. Oglumu yalnız bırakmak istemiyorum. Nerden bir hoca bulurum bilmiyorum. İnternetten bir kacıyla konustum. 600e muska yaparım dedi biri. Cocugun durumuna gore fiyat artar dedi. para sorun degil is geregi yapiyorlar almalari normal evet ama daha olayi dinlemeden parayi soyleyen birine guvenemiyorum. Ne yapmam kime gitmem lazım?
Cevabın nedir?
+1 yılCan'ım öncelikle geçmiş olsun..
Sen sakın ama sakın para şle bu işi yapanlara bulaşma
Öncelikle senin güçlü durman Laz'ım musallat kelimesini ben cinler için çok fazla kullanılmasını sevmiyorum. Doğruda bulmuyorum.. çünkü insanin ciddi anlamda bilinç altında büyüttüğü korkuları bunlar
Maneviyat insanı rahatlatır senin yapman gereken çocuğunu yanlız bırakmaktan çok , ona seveceği meşguliyetler vermek ve yapıcagın en büyük hata ona bu konuyu tekrar ettirip hatırlatmak
Özelden bana ulaşırmısın
Seni aramak istiyorum bu konuyu konuşalım aşıcagından hiç şüphen olmasın canım01 Yorumla- +1 yıl
Bana numaranızı bırakırsanız ben ilk fırsatta arıcam sizi çünkü şu an merkezdeyim ve çalışmam lazım.:
En İyi Cevaplar
Hayali akadaşlar normaldır. Oglumun hukı adında bır arkası vardı ve yaptıgım yemeklerı sevmıyor dıye oglumda yemezdı (!) hiç bşr zaman üstune gıtmedım. Bir gun evde aksama kadar hukıyı aradık kayboldu anne dıye ortalığı kaldırdı. Meğer kapının arkasındaymış. saklanbaç oynarken orda unutmuş :)) kendı hayal dunyası oldugunu boyle küçük ip uçlarındam anlayabilirsin.
00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 6,3b cevap paylaştı. çok büyük bir alimden duyduğum bu işi sakın para alan birine yaptırmayın.. hangi ildesin bilmiyorum ama her ilde veya yakınında büyük alimler var nakşibendi tarikatını takip et derim bilhassa menzilde yetişenleri..
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes para istemek zorunda. Malzemeler parayla.
- 6 ay
Dolandırıcıdırlar onlar sebde insansın hoca dddiğün kişilerde insan sen Allah'a sığın
Yaşadığınız şehirde mutlaka iyi bir cin hocası bulmanızı tavsiye ediyorum. Zamanla çocuğunuzu elinizden alırlar. https://salihmemisoglu.com/ türkiyede bildiğimiz bu işin bir numarasıdır.
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle yorumlar yapmayın kardeşim ya, kim kimin elinden kimi alıyor..
Duyduğunuz gördüğünüz her hikayeyi kendinize göre yorumLmayım lütfen
Cinler insanlara zamanında hizmet eden varlıklar
Onlarda bizler gibi yazma süren ve bizler gibi hesaba çekilicek varlıklar
Evet herherdeler ve biz göremiyorum
Ama şunu unutmayın
Psikolojik anlamda sorunlar yaşayan insanlarda bu tür hikayeleri daha çok duyarsınız
Çünkü zayıf VE savunmasız bir beyin mekanizmasına sahiptirler
Buda onları yaşadıkları , gördükleri herşey konusunda yanlış fikirlere sevk eder
En küçük evham onlarda kocaman olur
Kendilerini kaptırırlar bu bilinç altı serüvenine
Sonrada bizler cin çarptı
Musallat oldu
Yok basına bu geldi gibi yorumlar ile dahada zorlaştırırız işleri
Akıl büyük bir nimettir kardeşim bunu düzgün ve mantıklı kullanalım lütfen.. - +1 yıl
@âraftayım35 Sen bilmeden konuşma. Geçmişimde ben hep cinlerle uğraştım. Her defasında ailem çocukken hocaya götütrür okutur muska yazdırır iğleşirdim. Bende açık ve net görüyordum. Korkutuyorlkardı. Çocukluğum hep bunlarla uğraşarak geçti. Hocaya gider okutur muska yazdırır 2-3 sene gelemzlerdi. sonra yeniden aynı şeyler olur iğleşirdim. Şimdi 34 yaşındayım 2-3 senede bir görüyorum artık kurtuldum unlardan. Kardeşimde bunlarla evleniyordu zor kurtardık.
- +1 yıl
Siz onlara teslim olmayı kabul etmiş kişilerdensinşz sizinle bu konuyu tartışmak , deveye takla artırmak gibi bir şey.. çocukken yaşadığınız şey bakın ÇOCUKKEN doğa üstü varlıkları görüp korku yaşamışsınız ve bu sizde kalmış geçmemiş.. ablanızda sizinle yaşayan küçükken biri olarak şu an oda zayıf bir bilinç altında
Ben onların varlıklarını inkar etmiyorum ya da yapamazlar demiyorum , Allah a olan teslimiyet ve onlaedan korkmadıgınızı, yokmuşlar gibi tutumunuzu sürdürürseniz birşey olmaz diyorum..
Azerbaycan daki hastaneye gelince adamları tebrik ederim, ticareti nasıl yapacaklarını biliyorlar inanların zaafından para kazanıyorlar
Küçük bir depresyon geçiren kişilerde cin çarptı diye kesin oraya gidiyorlardır☺️
Bu konuyu yanlış bir paylaşımda tartışıyoruz
Kadın zaten çaresiz birde kalkmış Burda cin muhabbeti yapıyoruz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
29Cevap
6 ayÖncelijle muskalar geröek filan değil hocalar senş kurtarmaz zaten muak dinen de büyü günah anlıyorum ama korkma sakşn ol o ismi lazım değil duygulsrla beslenşr korkmayın hatta fuygunuzu gmstermeyin duygusuz poker oyıncusı gibi ifadesiz durun duygularınızı saklayın öocupunuzu psikoloğa götürün çünkü her şey cin olmuyabilir biraz mantık kur çocupun sana garip şeyler söyliyibce neden diye sor sorgula her şey cin olmaz tabi siz cin filan çağırdıysanız bşkemşyeveğim ayetel kürsi nas felak okuyun kuran yok nu sizin evde vesmele filan çekin Allah'a sıpının hıca dediğinde insan para istiyorsa oara verme normal değil her şey cin olmak zoeunda değil cin çağırnadıysanız size musalat oşmaz dediğim gibi duygusuz durun korkma çocupunu osikoloğa gmtür foktorlars güven
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 464 cevap paylaştı. Paraya hiç gerek yok parani kaptirma tanidigim bir hoca var bu işleri Allah için yapıyor para falan da istemiyor ozel den iletişime geçebilirsiniz isterseniz bana
13 Yorumla
Soran+1 yılIstanbuldami? tesekkurler yazicam birazdan
+1 yılFiyat düşerse daha az mı tesirli oluyormuş, yazacağı muska? Senden fazla para koparmak için çocuğun durumunu dahada abartıp, seanslara çağıracak. Bu işi para karşılığı yapmayanlardan daha fazla hayır görürsün kardeşim. Paranı ve umutlarını kaptırma kimseye.
00 Yorumla
+1 yılÇok düşündürücü bir konu Allah şifa versin ama küçük çocukların doktorun dediği gibi normal cin kovuldugu yere bir daha gelmez kızdıklarını soylemesi bana normal geldi çünkü ona yasak koyuyorsun bilirsin ki çocuklar yasakları sevmez ve kızarlar hocalara gelince işten önce para konuşan p.. Ler üç kağıtçı olurlar benden söylemesi benim tanıdıklarım var onlar içinde para en son gonlunden ne koparsa oda miktarı belli değil dostum ama senin için burda hocaya doracagım tekrar geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılCanim bak ben cocuk gelisim okudum. cpcuklarda u cok normal onlar cocuklara musallat olmaz ama gorunebilirler. dualri ogret kurani kerim surelerini ogret besmeleyi ogret. temiz tut cocugunu gecer bide sik sik disari cokar
01 Yorumla
Soran+1 yılBana ummu sibyan cini gelmisti onun yaslarindayken. musallat olabiliyorlar.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılallahın ilmini parayla satan adamdan bir bok olmaz afedersin rukye dinlet bunu pek ala sende yaparsın allah şifa versin
11 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/dTty3q-rTqg gerçek olduğuna emin olduğum bir işlem bir ulaş istersen
+1 yılAlaya alınacak bir konu değil ama, sen alay eder gibi tıbbi çözümleri öneren insanlara eksiyi yapıştırmışsın. Muhtemelen bana da yapıştıracaksın ama hacı hoca işlerine girersen daha da çok bozacaksın çocuğunun psikolojisini. Kesinlikle çocuk psikiyatriste gitmen gerekir. Şizofreni başlangıcı bile olabilir. Ya da gelip geçici bir hayali arkadaşta olabilir. Üçkağıtçıların eline bırakmazsın umarım çocuğunu..
26 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatris sadece ilac yazar. ve ben cocugumun durumunun psikolojik olup olmadigini anlicak duzeydeyim.
- +1 yıl
O zaman psikoloğa götürürsün. Üçkağıtçılara değil..
- +1 yıl
eksi vermiş : )) çocuğun psikolojisini iyice bozacak hacı hocalarla haberi yok. resmen cahillik
Soran+1 yılCahillik? Begenmedigim görüse eksi verebilirim. Asıl cahillik bilmedigin bir konu hakkinda oyle bisi yok diyebilmektir. Bunu ogrenemediniz.
- +1 yıl
Belki cok yakinen bildiğim bir konu? Ufacik cocugun aklının bulanmamasi icin bu israrim. Annesi olabilirsin ama sacma sapan dusuncelerle çocuğunun psikolojisini bozuyor olman icime sinmiyor sadece
+1 yılbüyük laf etmim diyorum ama öyle şeylere inanmıyorum para sorun 600 e muska yaptırdım diye kimse bana demesin.
arakda hoca dediğin 600 e muska yaptırır mı , din kardeşiyiz hani? bırakın bu işleri.01 Yorumla
Soran+1 yılOna guvenmedim zaten. bende yasadım daha önce. Gerekli malzemelerin parasını vermisti benim ailem. Birde adam istemesede para vermislerdi. inanmayabilirsin.
+1 yılHoca olmaz, saçma şeylere gitmeyin. O hocalar iyi değildir genelde. Muska gibi şeyler yapmayın. Psikolôg veya psikiyatriste götürmek en iyisi olacaktır. Çocukla konuşması gerek bir uzmanın... Hocalık bir durum değil, pedagogluk bir durum.
10 YorumlaKışkış cinler kış kışı aç dinlettir.
https://www.youtube.com/watch?v=0C4zFjL-fzM00 Yorumla2 buçuk yaşında bir kızım var onunda hayali arkadaşı vardı ve geçti gitti.
Bence oğlunuz yalnız bir çocuk oyun arkadaşı yok sizde fazla otun arkadaşlığı edinemiyorsunuz ona ve o da hayali arkadaşına sığınıyor.
Çocuğunuzu bir kreşe ve ya oyun arkadaşı edine bileceği ortamlara götürün.
Sizin kuruntunuz yüzünden çocuğun psikolojisi alt üst olmasın.04 Yorumla
Soran+1 yılKuruntu degil bu. Arkadasları vardı. hayali arkadasi oldugunu soyledikten sonra hepsinden uzaklastı. buda bir belirti.
- +1 yıl
Belirti falan değil, kızımla da yakından ilgilenince bıraktı hayali arkadaşını.
Bak gayet doğal olan şeyleri kötü şeylere bağlıyorsun sen bir annesin endişelenirsin anlarım da yapma!
Çocuğunla zaman harca, okula yazdır.
Okuldan sonra oyun hamurlarıyla oynayın vs.
Seninle paylaşacağı şeyler dışında boş vaktin de gözlemle.
Çoçuğunun iyiliğini düşünüyorsan ilgileneceksin, böyle saçma sapan şeylere kapılırsan eğer çocuğundan önce senin yardım alman gerekir
Soran+1 yılkardesim sacma sapan dedigin sey benim daha onceden yasadigim bir sey. cocuk rukye ayetlerini dinlerken kafasini tutup bagiriyor. burda bosuna kuruntuya girmiyoruz.
sakın netteki şarlatanlara inanıp paranı kaptırma çocuğun psikolojisini daha bozarsın.. bence bir çocuk psikyatristine götürseniz..
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatriklik durum yok. Rukye ayetlerini dinlettim. Tepki vermeseydi goturucektim zaten.
+1 yılİstanbul'da Aziz Mahmud Hüdai vakfına git çamlıcada şubesi var İLAM orda ücretsiz bir şekilde yardımcı olurlar
04 Yorumla
Soran+1 yılMusallat konularinda yardimci olabilirlermi. dini yerlerde egitim var uygulama yok diye biliyorum
- +1 yıl
Benim arkadaşımın abisi bizzat gözünün önünde Cin musallat oldu hemen gittiler daha sonra iyileşti ama sen bilirsin zaten tek hoca var Cin konusunda yardımcı olacak
Soran+1 yılTamam arastiricam. tesekkurler
- +1 yıl
Aynen Aziz Mahmut Hüdayi güvenilir bir yer ne yaptığı belirsiz hocalara gidersen daha da sıkıntı olur. Allah şifa versin kardeşim
+1 yılKucuk yasta cocuklara hayali arkadaslik edenler ervah cinleridir
Cocugun uzerinde ayetel kursi yazili bir muska gibi bisey takin bisey olmaz allahin izniyle00 YorumlaBence o kadına güvenme. Eğer para sorun değilse çarpın diye bir köy var. Orda hoc gerçekten meşhur. Daha önce bir çok kişiyi kurtarmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılCarpin köyü nerde?
+1 yılBenim de yeğenimde vardı. Çocuğunuza sorar mısınız ne zamandan beri konuştuklarını veya ne kadar süreden beri sizi takip ettiklerini?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır durum böyle. Ilk zamanlar psikologa goturdum. Dedi ki cok normal. bende hic ustemelemdim. hayal gucu gelismistir diye. ama hangi hayali arkadasa sahip cocuk annesine anne sen ölücekmisin onlar soyledi der?
- +1 yıl
Abla belli ki var. Bunlar size durup dururken mi bulaştı yoksa biri mi yaptırdı bilmiyorum ama iyiliğini için hemen bir yere gitseniz iyi olur. Yiğenim aynalarda görüyordu. Yengeme bulaştıklarında yemgem hamileymiş. Doğum yapmadan iki ay önce duvarda koşturan gölgeler görmüş. Geceleri ses duymuyormuş. Yiğenime de o zaman bulaşmış. Senin için sordurabilirim.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. valla bir bak başka bir rahatsızlık olmasın. hacı hocaya para kaptırma ama çok fena bir durum. benim de 6 yaşında kızım var ama böyle bir şeyle karşılaşmadık.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkafanda kurmussundur yok oyle bisey ayrica cocuk anormal hareketler yapmiyos sknti yok
01 Yorumla
Soran+1 yılRukye ayetleri dinlettim. Musallat var.
+1 yılBu iş hayır işi bir kere o muskayı yapcak adam para alıyorsa zaten o adamdan hayır gelmez!!!
10 YorumlaPara isteyenlere güwenme dertleri para demekki öncelikle bnce çocugn durumunu öğrenmeye çalışana götür
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gittigimde para istiyordu. Halledebildi Allaha şükür. parayı herkes istiyor. Ama ilk durumunu sorması onemli benim icinde. tesekkurler.
+1 yılAyetel kursi oku... yasiginin altina koy cocugun... film. gibi ama olasi cocugunuzu uzmana goturun
00 Yorumla
+1 yılastral seyahat yapıyor olmasın çocuk kardeş herkes uykuda ister istemez oluyo uyurken ysri ölü sayılırız o da astral seyahat yapıp hayali arkadaşlar edinmesin hiç belli olmaz
01 Yorumla- 6 ay
Astral sehayat gerçek değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternettekilere güvenme ailene falan sor bildikleri biri vardır en olmadı camii hocasına git ona göre ne okuman gerektiğini vs. Söyler
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence önce para istemeyen güvenilir bir hocaya göster ama psikoloğu ihmal etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim Allah yardımcınız oldun. Bursa'ya yakın mısınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbuldayım. ama bursaya gidebilirim gerekirse.
Cevap sahibi+1 yılBekir Can Hoca. Bursa Konaklı köyü
+1 yılBizim bir tanidik hoca var bu konularla ilgileniyo isterseniz ben bir konusayim sorayim yardimci olmaya calisayim isterseniz
01 Yorumla- +1 yıl
Eger istanbula yakinsaniz birse para aliyomu almiyomu bilmiyorum
Şizofreninin bir çok türü var okuduğum kadarıyla hayali arkadaşlar yaratmakta onlardan biri bir araştırmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdıyaman Menzil'e götür. Orada kalacak yer var ücretsiz. Şeyh var Peygramberimizin torunları soyundan yani.. Kimse kimseden para felanda istemiyor oraya kımler kımler gıdıyor bilsen.. gönül rahatlığı ile götürebilirsin. defalarca gittim
00 YorumlaAdıyamana götür en sağlam en temiz en iyi hoca orda para falan da istemiyor zaten eğer gidersen yardımcı olurum yönlendiririm sizi
09 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla salakmısınız enayimisiniz arkadaş 600 istemeleri normal diyor ya. git bir camiye çocukla gir içeri oraya gelmezler ordaki hocayada söyle güzelce bir okusun işte sahtekarlara kaptıracan parayı. gel ben sana 400 okuyum madem
27 Yorumla
Soran+1 yılÖnce ahlaklı konusmayı ögren. senin okucagın duadan hayır mı gelir.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte o 600 isteyenlerinde duasından hayırmı geleceğini sanıyorsun.
- +1 yıl
Çaresizlik ve cehalet insana herşeyi yaptırıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Elegante34 Kesinlikle dostum çaresizliğin çaresi bulunuyorda cehaletin çaresi yok
- +1 yıl
Benim anneme musallat olmuşlar yıllar evvel. Dedemler, Hacılara hocalara verdikleri parayla 4. köprünün temeli atılırdı. Netice sıfır.
Cevap sahibi+1 yıl@Elegante34 Netice sıfır derken kardeşim ? allah yardımcısı olsun
- +1 yıl
Sonuç alınamadı. Eyvallah kardeşim.
+1 yılPara alanlara hiç bir şekilde güvenme.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim gittigimde para almisti. ve bu adamlarin meslegi. Ayni zamanda malzemeleri bedavaya almiyorlar.
- +1 yıl
Sen bilirsin kardeşim umarım çözüm olur
- +1 yıl
Ama Tavsiyem Adıyaman Menzil Nakşibendi Büyükleri var. Paranı da almazlar ömür boyu da duacın olurlar.
- 6 ay
Abla Allah beyin verdi dimi azıcık kullan lütfen ne mazlemesi ne muskası gerçek değil ki olay kafada bitiyor sen Allah'a dua et hoca be yapsın o da senin gibi insan dolandırıyır miletş Allah aklınızı kullabıj dşyor kuranda
Ciddimisin? Peki sen hatırlıyormusun ne gördüğünü?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Yasadigimi bildigim icin ona olan seyide psikolojik olup olmadigini ayirt edebiliyorum.
rukyeyle nasıl anladın musallat olduklarını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaltepede iyi bir hoca varmış ist da oturuyorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet istanbuldayım. Nerde tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılTam olarak yerini bilmiyorum sırar öğrenirim
Soran+1 yılTamam bekliyorum tesekkurler
+1 yılhocaya git hemen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkş şizofreni tarzı bişeydir
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim yasamasam bende öyle derdim.
😐 Allah yardımcın olsun , @CinlerDiyarı
00 Yorumla
+1 yılAynen iyi araştır lütfen...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalih memisoglu var. youtubede cin cikarma videolarida var. ise yariyormus diyorlar bir dene
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bence cin min degil. Allah cinlerle insanlar arasina perde cekti.. cocugun psikolojik sorunu var. annesi olarak senfe oylesin. bence kalitsal.. psikyatriye gotur. ilaçla tedavi ettir. sende tedavi ol
Soran+1 yılIzlicem ama youtube video koyan sakrabandir gibi geliyor.
Cevap sahibi+1 yıl2 tane manyak ruh hastasi arkadasim vardi. ikiside bu hocaya gitmis iyilestim demilerdi.. ben onlarin yalancisiyim..
Soran+1 yılTamam. ilk yorumuna cevap veriyorum. psikolojik sorun degil. Dedigim gibi 2 kez musallat yasadım. bir tanesi büyü yüzündendi. Yani burda sallamıyoruz bir seyler.
+1 yılSaçmalıktan başka bir halt değil
13 Yorumla- +1 yıl
bir şeyi görmemiş olman yaşamamış olman saçma olduğu ya da yalan olduğu anlamına gelmez
Soran+1 yılKeske su sacmalik diyenler yasasa!
- +1 yıl
Keske yaşasakta inansak
Para ile yapılan muskadan Hayır gelmez
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılçocuga nas suresini ezberlett
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen netten güvenme birine
00 Yorumla
+1 yıl:dd 3 kere zıpla 5 kere oyna cin falan kalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni 3 kez havaya zıplatıp 2 kezmi tuttular acaba.
- +1 yıl
haha :d oladabilir. hepimiz biraz deliyiz nihayetinde
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Mihrez ' e danışın
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuğuma musallat oldukları düşünüyorum. Alaya almadan cevap verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler