olurumde buna yanasmam, dusunmem bıle.. ama gunumuzun en acı olaylarından bırı.. ana ata huzur evıne yollanıyorda kedı kopek beslenıyor evlerde:(( sordugundada hayvan sever!!! ulan sen daha ananı atanı sevmıyorsun hıyar... ne hayvanı ne sevgısı:S
Örnek veriyorum annem tek kalsın ve ben biriyle evlenicem yalniz kiz annen bizle kalamaz dedi.. Çok sevsemde asla annemi birakmam kapinin yolunu gosteririm kiza.. sevgili es her zaman bulunur ama anne bulunmaz !!!
Belki simitci ayakkabicida yollayacakta parası yok işte ama Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin evlada muhtaç etmesin zor bir sey bakan içinde bakilan için de bu devirde kimse kimsenin kahrini seve seve çekmiyor 😞
Ailem herşeyim onlara her türlü bakarım beni her zorlukla büyüten annem ve babama yapamam. Allah bizi onlara emat nasıl edipte büyütüyorsalar vakti zamanı gelince bende onlara bakıcam.
Hayatta göndermem. En korktugum seyde ileri ki zamanlar da kocamın ya da abimin karısı annem ve babama karsı kötü davranacaklar mı eger davranırlarsa o yenge denecek kadını öldürür sonra kocamla da bosanırım.
benim bir yeminim var eğer annemi bana kendi evimde barındıramayacak ve değerlerini bilemeyeceksem allah en mutlu günümde canımı alsın diye beddua ettim kendime
asla göndermem hem bu yaşadığım ev onların evi ben nasıl gönderirim ki onları ben onların değil onlar benim sahibim ne olursa olsun asla olmayacak öyle birsey
Ne alaka erkekleri bilemem karıları istemez belki ama ben annemi de babamı da bırakmam gerekirse kardeşlerimi de alırım evime ama kaynanama bakmam bak o konuda istediğini düşünebilirsin 😄
En İyi Cevaplar