Haftada 1çıkıyor mutlaka 😭Kolay kolay da geçmiyor şimdi de 2tane var mesela
Nasıl geçer aft?
Nasıl geçer aft?
Tam benim alanım şimdi bende 6-7 senedir var geçmek bilmiyor şu an azaldı ama kullanmadığım ilaç kalmadı iğne bile yedim bir kere bu kalıtsal benim annemdede var ailende birinde varsa yapacağın bir şey yok, düzenli uyu erken yat erken kalk düzenli beslen en çokta stres yapma, tuz ve karbonatlı gargara yap, soracağın bir şey varsa sor uzmanım bu konuda ☺️
Hm doğru çok ilerlerse Behçet hastalığına yakalanabilirsin ama öyle bir şey olsa bende çoktan olmuştu bide ne kadar sıklıkla ve sürede çıkıyor?
Bak eğer bopazındaysa büyümeden dondurma çubuğu ya da kaşık gibi bitşeyle kazı hafif hafif temizle doktorum söylemişti bazen bende de oluyordu dediğimi dinle ayna ile geç al onu birikinti sadece eğer büyür artarsa iğne yazarlar 12 tane
Ağız temizliğine dikkat et. ve genelde bişeyden iğrenerek yediğinde oluyor psikolojikmen oluşuyor. İyi beslenmen lazım
gecmiyo kanka vitaminsizljk derler ama ilgisi yok yine gecmiyo
Cevap
16Cevap
what the f*ck atf ne ki hidrolik yağ olan atf yi mi diyorsun
Doktora bir görün. Sürekşi aft çıkıyorsa herhangi bir hastalıktan olabilir. Gözünde bir sorun var mı
Allah sabır versin bacım.
Sprey'i var, onu kullan.
Tam bir bilgim yok ama vitaminsizlikten kaynaklanıyor diye biliyorum inşallah kısa sürede anlatırsın geçmiş olsun
Sen güçlü kızsın bunu da atlatırsın Allahın izniyle
Vücuttaki vitamine-C eksikliğinden kaynaklanır. Bu yüden bol bol portakal ve mandalina yemelisin.
Stresten çıkar genelde. Ya da dis macununun içinde bulunan maddeden.
Bal aur aftin ustune. Birde stres yapma. Aftin asil sebebi strestir
Rica ederim
Kola ve benzeri asitli içecekler içme. Domates ve ekşi yiyecekler yeme. Stres yapma. Bende de arada oluyor vitaminsiz kalıyoruz belkide 😊
gargara sık, meyve ye. aft vücut direnci eksikliğinden çıkar. fazla aç kalmamalısın
o lanet olası sorundan bendede var malesef
Hiç sorma valla ağzıma asit döküp yakasım bile geliyor :)
aman diyim :) denemeye kalkma :)
hayat aft lar ile bile yaşamaya değer :)
geçer umarım
AMİNNNNNN
muhtemelen besin allerjin var. ve bu nesini kendin bulman gerek. mesela ben findik yedigim zaman agzimda aft olusur.
Nöbet şekeri em hemen geçiyor
Karbonatlı su ile gargara yapabilirsin.
Vitaminsizlik varsa eğer ondan da olabilir
aft ne la ılk defa duyuyorum
vücut direncin düşük
Afyon?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar