baylar bayanlar yardımcı olun bana alyansım küçük geliyor kuyumcuya gidip büyüttürmek istedim kuyumcunun bana dedigi olur yapılır ama taslı oldugu icin patlar bir diger kuyumcunun dedigi ise yapılır ama tasları cok kisa surede dokulmeye baslar ben taslarin dokulmesini istemiyorum ve degistirmekte istemiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum tasların dokulmemesi icin parlatici sursem ise yararmi diye dusundum ama internetten baktigimda da zamanla larlatici kararma yapiyomus ve temizlenme gibi bir sansida olmuyomus bana yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyo alyansim Şu an kuyumcuda büyütmeye calisiyolar? sizce olurmu guzel dururmu 😔
satıp yeni bir alyans alabilirsin ama eğer manevi değeri çok büyük satamam diyorsan da biraz zayıfla o zaman iyi gelir belki o da olmazsa internetten biraz araştır yumuşatıcı kremler felan varsa onları alırsın en azından taşlarının dökülmesinden daha iyi biraz riskli bir iş olur 😑😯😮
iste ben satmak veya degistirmek istemiyorum hem ilk alyanslarimiz hemde degeri yuksek bende bj arada zaten cok zayifim ama parmaklrim kalin biraz daha da zayiflarsam cik kotu dururum olmazyani zayiflamam kuyumcuda ilk oylr dedi sonra bir dondu bakti vazgectim zayiflama dedi
bir bak belki internette parmağı inceltme gibi şeyler varsa felan ya da bazı besinleri yersen şöyle felan olur diye yazıyorsa öyle yaparsın birazda araştır çünkü internette herşeyin sorusu oluyo ama eğer öyle bişey yoksa alyansi actirirsin biraz daha dikkatli kullanırsın başka dükkanlarda gezersin en iyi yapılan yerde yaptırırsin o taşlar düşünce yapıştiriliyo biliyorum ben ama emin degilim
En İyi Cevaplar