Yattım Allah kaldır beni nur içinde daldır beni can bedenden çıkmadıkça imanımla gönder beni..
Yattım sağıma döndüm soluma melekler şahit olsun dinime imanıma :)
Yattım sağıma döndüm soluma melekler şahit olsun dinime imanıma :)
----Yattım Allah kaldır beni nur içinde daldır beni can bedenden çıkmadıkça imanımla gönder beni..
---Yattım döşek bahar başak elif kuran başı müminler işi bu duayı okuyan 7 cennet kuşu
----Çıktım gittim gök kapısına bana dediler niye geldin hz Aliyi görmeye geldim hz Ali namazda iki eli duada aşk kapısı kitlice cennette bir ağaç ağacın kökü miskidir yapracığı kurandır bu duayı okuyana cennet helal cehennem haramdır.
Bana bu duaları babannem öğretmişti ve 2006 da vefaat etti. Ben hala her gece yattığımda okuyorum okumadan uykum gelmiyor. Misal şu an esnedim bile :D
yattım sağıma döndüm soluma bunu okurdum vay be nostalji yaptım şimdi
Dur bu gecede yatarken okuyayım :)
birde sobalı bir odada uyusaydım yer döşeğinde tam olurdu neyse böyle idare edicem artık
sobanın ışığı tavana vururdu sabah yiyeceğim salçalı ekmeğin hayalini kurup yatardım
akşam olunca eve cagrilmalar vardı anneden yenilen sopalar :) bakkala ekmek almaya gitme savaşı ekmeğin ucundan koparıp yemeler felan
Ahaha bugs bunny Tom ve Jerry şirinler mavi/siyah önlüğü giyip okula gitmek sabahçı öğlenci muhabbeti karneler
Bugs bunny için okuldan kaçardım 2. sınıfta 19 gün devamsızlığım vardı sırf bugs bunny için :)
okuldan kaçıp atari salonuna gitmiştim atari oynuyanlari izleyip iç geçiriyorum sırtımda çanta üstümde önlük le bibaktim arkadan biri kavradi beni babam sonra gözümü sınıfta açtım :)
ölümüne kaçardım okuldan ya :)
birkeresinde devamsızlığım 21 gün oldu annem okula geldi yalvar yakar geçirdi ha sonra bana naptı tahmin bile edemezsin :)
oklava terlik hafif kalıyordu
niye kaçtın dedi anne bugs bunny dedim demez olaydim sanarsin manastirlarda yetişmiş samuray öyle cool bir hareketle çektiki oklava yi yerinden sonra en son oklava nin tüm ihtişamıyla havalandıgini gördüm sonrasında ise çocuk ağlıyordu vurma vurma diyordu ama anne dinlemiyordu çocuk çaresiz çocuk feryat figan ediyordu ve sonunda oklava kiriliyordu ve çocuk rahatlıyordu
aynen banada çok iyi geldi iyiki bu soruyu sormuşsunda bende cevaplamışim :)
her zaman takip isteği gönderdim zaten
denk gelir isem cevaplarım o halde 😊
Amin :)
😊😊😊
aa evet ben iyice balık hafızalı olmuşum kusura bakma
güzel bir sohbet olmuştu hala tebessüm ettiriyor çünkü bana
sende sagol karşılıklı güzel bir sohbetti bunu hatırlatarak beni tekrar mutlu ettin bugüne rağmen
onuda hatırlamıyordum kusura bakma art niyet içeren bir istek degildi
saygı duyuyorum kurallarına :)
Peki bu gece nostaljik neler var
Hmm anladım duanı mutlaka et unutma :) ne diyeyim ki Allah rahatlık versin üstünü iyi ört :)
iyi geceler :)
ben subhaneke okurdum 3 kere sonrada allahım benden daha kötüleri var biliyorum sen üzülme benim için ben üzülmüyorum diyip uyurdum :D
okurdum
şimdi de okudum iyi oldu. 😊
rahmetli babaannem öğretmişti.
amin inşallah. teşekkürler
Cevap
20Cevap
Hehe çok tatlı.
Biliyorum bunu ama sonradan öğrendim.
Çocukluğumda öğreten olmadı.
Bu arada Mekanı Cennet Olsun...
Güzel kafiye olmus. Ne guzel babaanneler var dunyada :/
Insan olunce 3 sey disinda amel defteri kapanir.
Sadakai cariye, faydali ilim ve hayirli evlat.. babaannenin amel defteri henuz kapanmamis..
Allah rahmet eylesin ^^
Tabiki, çocuk duası sanki onlar cocuklukla beraber gittiler :))
Ben küçğkkende şimdide bunu okuyorum. Allahümme bismike emütü ve ahya
2. cümleyi kullanırdım bir ara.. Sonra buluğa erdik bıraktık.. Aslında buluğdan önce değil, sonra söylemek gerek.. Zira buluğdan önce öldüğünde zaten cennetliksin..
Yokta bu dua mı yoksa şiir iman gücüyle yazılmış bir şiir mi?
Yok bebek isi bu. direkt ayetel kursiden basladim :D
☝ beeen 😄 hâlâ okuyorum bu arada 😇
Anneannem oğretmişti 😊
hahahahahahahhahaahha ulan ben küçükken şeytani tutuyordum bugs bunnyde bu nediyor
Evet halada farklı şekilde dua ederim
Evet 😊 Annem öğretmişti
Okumayan var mi demen lazim aslinda :D
Hayir. Fatiha okur yatatdim
benden selam olsun varacak vatanıma... :)
minik dualar grubu
ben hala okuyorum bu duaları
duygulandım 😢
ay çok tatliş bu
hala okuyorum :D
Evet çok söyledik 😂
neydi grubun ismi :)
bunu söyleyen çocuk grubu vardı
hmm. çocuk ilahi grubu vardı
doğru çok tatlılardı :)
ilk defa okuyorum şu an
😍😍