Ben begenmiyorum artik gittigim her dovmeci bunu gosteriyor herkeste var. Sen istiyosun ki turklugu simgelesin ama bu dovmeyi omur boyu tasiyacaksin bence daha anlamli olmali ulkenin surekli degisen nabzina aldanio bayrak olayina girme yarinlarin ne getirceg belli degil Ben portre yaptirdim kardsimin benim icin sana portre yap demem ama siyaseti isin icine alma derim
Daha once dovme yaptirdin mi bilmiyorum ben kaburgalarima yaptirdim. Matkap gibi bir aletle derinin altina sanki 30 voltt hizla delkd esik ediyor gibi ciglik cigliga kaldim bayildiydim en son aglamaktan o derece. Kisacasi ilk agrisi cok fazla kurt dovmesi herkeste var bu sene herkes bu dovmeyi yapiyor ama illa yapcam ben mutlu olurum diyosan bayrak isin icine sokma kurt yaptir bunu sana 2 3 seansta yaparlar isciligi cok iyi olan yere yaptir referansi olmayan yere sakin gtme dovmeyi yaptirdiktan sonra uzulmemek icin kaliteli yer sec masraftan kacma. Kotu yapilan bir dovme pismanliktir kendimden biliyorum sildirmesi yaptifrdiginin 10 kat acisi ve fiyati en az 6 8 seansla seans basi 350den sildiriosun oyuzden cok ama cok iyi arastir
Kendi silse bile izi kalcak ve sen yapilirkenki aciyo Şu an bilmiyosun o aciyi gor bide onun sildirmek icin cekecegim aci yaoptirdginun 4 5 kati fazla. Ben 2 ay psikojisini atlatamadim. Oyuzden guveniyosan yaptir bazilari hic yapmadigi halde bu dovmeyi yaptim der bunlara inanma ben porte icin bin lira verdim istedu tamam dedim. Batiddi beceremedi ve devam etti Şu an tum masraflari karsiliyor ve ama o aciyi sittin sene odeyemez. 34 gun yuruyemedim sag tarafi hic kulanmadim ve bana 2 gun sonra soledi daha once aslinda hic portre calismamstim diye. Kisacasi arkadssim omur boyu tasiyacagin sey sakaya gelmez dikkatli ol umarim guzel olur senin icin
En İyi Cevaplar