Gece bir ruya gordum sabah uyandığım da butun sitelerde ki tabirlere baktım ecelimin yaklaştığını yazıyordu :(
Çok canım sıkkın siz olsanız ne yapardınız ?
Çok canım sıkkın siz olsanız ne yapardınız ?
Rüyalar kişiden kişiye ve durumdan duruma değişiyor sitelerde bunu da okumuşsundur sanırsam. Seninle aynı rüyayı gören diyelim sen zenginsin o fakir, sen iyisin o kötü, sen o gün günah işledin o işlemedi bunlar yorumu değiştiriyor. Ben senin yerinde olsam bildiğim günahlarımı düzeltmeye çalışır günah işlememeye dikkat ederdim.
aklında olsun kötü rüyanı kimseye anlatmazsan gercekleşmez akan suya anlat rüyanı gercekleşmemsini iste birde korkulu rüya görünce 21 defa besmele çek .. ii güzl rüyanıda herkeze anlatma anlamlarına bakıncada hepsine inanma canım içini ferah tut
Ölmeyeceksin canim sevdiğin biriyle aran bozulacak ! Sevgilin varsa ayrilabilirsin
Yada sevdiğin biri evlenecek
Ayrildinsa sen onun için bir ölüsün
Bir sey değil üzülme ...
:) tesekkurler ..
Sor da garanti veremem :) mesaj attim ben
Şu ana kadar her rüyan çıktı mı? İnanma böyle saçma sapan şeylere.
Cevap
21Cevap
anam her tabir zannediyormusunki doğru genelde inanman gerekenler islam dünyasında evliyalarımızın görmüş olduğu ve yorumladığı rüyalardan ilişkilendirirseniz daha iyi olur.biraz araştırma yapmak lazım.
Bende genelde hatırladığım rüyaların tabirine bakarım ve bu zamana kadar çok kez kendi ölümüm ve yakınlarımın ölümü ile ilgili şeyler okudum ama hala nefes alıyorum...:)
rüyanı kımsye yorumlatma .. büyüklerımız ölü diriye cıkar der ya mısafır gelecek ya da ömrün uzar ... kötü düşünmemelısın.. nasıl yorarsan öyle cıkar
o nasıl bir rüya yaaa... Anlatsana az belki bende görmüşümdür beraber gideriz öbür tarafa 2 sohbet ederiz :) şaka bir yana gerçekten nasıl bir rüya idi bu?
başka rüya tabiri kaynaklarına bak, hayra yoranınkini kabul et.
hayırlısı ölümden bu kadar korkma :) topraktan geldik toprağa gidecez
Bırak başkalarının rüya tabirlerine, söz nasıl yorumlarsanız o şekil olur. Siz güzel bir yorum yapın Inşallah öyle olur. Gönlünü ferah tut.
Teyzeme de çıkmıştı yıllar önce 10-15 yıl oluyor yani.
valla bende rüyamda bir kere 4 sene sonra öleceğimi görmüsdüm:( ama rüyalara pek inanmanı tavsiye etmem ,sonuçta rüya dediğimiz şey bilinçaltımızın bize oynadığı oyun..
Ömrün uzucak galiba. he bu arada bu profil resmi benimdi :/
bunlarla kafanı meşgul edecek bir kadın değilsin öyle değil mi?
Bende kanserim . Yayılıyor gitgide . Hayatımı yaşamaya bakıyorum zaten ecel geldi mi öyle böyle herkes gidicek . Korkmanın sıkılmanın çaresi yok
çok üzüldüm :(
sallayıp duruyorlar:D ölüceksende şimdiden hayırlı yolculuklar :DD
Allah Uzun Ömürler Versin Ne Diyelim Takılma Rüyalara
hepimizin eceli yakın,bir dakika sonrasına çıkmaya garantisi olan varmı
Rüya tabirlerine inanmam.
ALLAH rahmet eylesin :(
rüyaların tersi çıkar
Rüyanın doğruluk derecesi nedir
kuran oku dua et , günahlarından tövbe et
her rüyaya ya da tabirine inanma
ne tabiri yav inanma öyle şeylere, nefes al yeter.
demmkeki çokkk yaşayacan
son günlerini iyi geçir ozaman kenks
hayırlısı
işallah
tam yeni bir doğum var
Durumun nasıl bende aynısını yasadim
Ruyanizin tabiri cikti mi?
ALLAH a sığın...!
allah rahmet eylesin
hazırlık yapmaya başlardım
Rüyayı kötü olarak yorumlama.
sen iyiye yor