Etkilendim ve sizlerle de paylaşmak istedim
İnanmayanlar da olabilir.. Polemik yaratmaya gerek yok:))

HUCURÂT-16: De ki: «Siz mi Allah'a dininizi öğreteceksiniz? Allah, göklerde ve yerde olanları bilir, Allah, herşeyi bilendir.» bu gayet açıklayıcı bir cevap eda Kur-an'ı kerim i okuyup gerçekten anlayabilirsek daha çok güzel sureler ve ayetler le dolu
çok güzel ya bunu paylaşman ayrı bir güzel
O ayrıntıyı görmesi çok güzel biliyordum ben. Ve Allah daim etsin güzel bişey bu.:)
Allah razı olsun👍
👍 teşekkürler 😊
Cevap
17Cevap
Kuran ı okuyup anladığını sanan ateist ergenler aklıma geldi
İman eden cehenneme gitmiyor mu? :)
Ayrıca peygamber ebu leheb in ikna olmayacağını anlamış olabilir. Ebu leheb nereye gitti bilen var mı? Yok. Dolayısıyla kaynak doğruysa papaz etraflıca düşünememiş demektir
@demir_bey @Tikee bunun için üstün bir zeka gerekmez. Tarafsızca düşünebilmek yeter. Cehenneme ya da cennete gidip gelen yok. İspat edilebilir birşey de değil. Kaldı ki tanımadığınız bir toplumun, tanımadığınız bir ferdinin, tanrı ile diyalog halinde olduğuna inanan insanlarsınız. Bugün biri bunu dese hasta, deli ya da yalancı dersiniz ama mutlak bir inançla zerre şüphe etmeden, belki de doğru değildir diye en ufak bir ihtimali bile düşünmeden böylesine inanmanız ne derece mantıklı? Sadece bunu düşünün. Peygamberiniz zehirlenerek öldürüldü ve hz. Ali dahil 13 kişi katıldı cenazesine. Diğerleri yerine geçmek için mücadele veriyordu. Okuyun araştırın azıcık da sorgulayın.
Woowww güzel miş ilk defa farkettim bunu!!!
Allah her şeyi bilen ve herseye gucu yetendir!!!
Vay be güzelmiş. Teşekkürler.
Ömrümde okuduğum en moronca din propagandası. Hakaret falan diyeceksiniz ama öyle hiç kusura bakmayın.
Ragnar_Lodbrok'dan,
Hadi lan ordan, bu kadar mal olmak suç olmalı.
Ulan Ebu Leheb o kitaba inanmıyor, o yüzden müslüman olmuyor 'Karını cehenneme atacaz bak, ama bir iman et valla silecez, İslam çok güzel, gelsene' dersen, 'Hasiktirlan ordan' der.
Bunun nesinde mucize var? Kafanız mı iyi sizin? Yeminle IQ'nuz 50 mk.
(Lan madem paylaşım yapiyosun, cvp veriyosun adamin cvp vermesine fırsat vermeden neden engelliyosun. Cahil cühela furyası iki kelime edecek potansiyeliniz yok mu?)
Kader'in örneği oluyor işte.
Helal olsun ne diyekkkk
hakikaten güzel ve etkileyici
evt bu açıklamayı daha önce duymuştum.. güzel
Gerçekten ince düşünce
Saçma geldi bana ama saygı duyarım.
Bir çobanın köpeği varmış adı da Ç-O-M-A-R glglfçflflflffl
hadii ataissler cevaplatin
SuphanALLAH
Evet güzelmiş.
Değişşr beni ateist etti
Güzelmiş.