Hiç takmak istemiyorum. 1 haftadir alisamadim. 2 gundurde takmiyorum.
Annem duzenli kullan numarasi duser dedi.
Sağ 1
Sol 0,75
Mumkunmu boyle bisey
Annem duzenli kullan numarasi duser dedi.
Sağ 1
Sol 0,75
Mumkunmu boyle bisey
Düzenli kullanmazsan daha hızlı yükselir düzenli kullanırsan daha yavaş düşmek gibi bir durum yok 0.75ten. çok istemiyorsan gözlük takmak ugrasırım ben diyorsan lens tak arada renkli al hem değişiklik olur.
Sanmıyorum sadece duruyor artması bir yerden sonra. İleride gözleri lazerle ameliyat yapıp iyileştiriyorlar çok çaresiz bir durum değil.
Değil, 13 yildir gözlük kullanıyorum. - 0,50 ile başladığım yolculuğuma -4.75 ile devam ediyorum. Herseye rağmen mutluyuz.
valla düşmüyor hatta cikiyor. büyük ihtimal miyopsundur. 0.25le gözlük takmaya basladim. simdi 2.0
Cevap
8Cevap
Hayır canım ama çıkarmadan kullanırsan derecesi yükselmez. Ben 9 senedir kullanıyorum düzenli bir şekilde yükselmedi Allah a şükür 🙏
Benim ki ilk aldığımda 1,5 idi arttı arttı arttı 6 'ya kadar çıktı. Şimdi de düşüyor.
Biraz genetiğin ile alakalı
Bana en son gittiğim doktor zaten numarası düşmez ama düzenli kullanırsan ilerlemesini önler demişti.
Takipta büyüyen arkadaşım var ama dusrn ben duymadım
Hahaha koptumm😂 niye düşsün sakat mı😂
Oyle diyenler vaar😒😒
Kandiriyo annem beni😒
Hahah derinasil😂😂
😂😂 ama güldüm numara düşer mi ya 😬
Tamam yahu, çok seyyapma😒
Hahah şdltprçötlrrlförkrmfmf😂😂😂😂
25 yasindan sonra düşer.
Havuç ye ve uzaklara bak.
@mangalsevercocuk Artık bu konular senden sorulur buyrunuz;
Evet göz dohtoru olaraktan geldim.. Her gün düzenli olarak takacaksın numarası ilerleyebilir sıkıntı değil. her sene doktor kontrole çağırmıştır muhtemelen.. numara durduğunda caart diye lazerle çizdirirsin 2/3 sene sonra, geçer gider..
Düşmez takmazsan numaran artar
Gerekmedikçe kullanma düşmez.
düşmez kardeşim düşmezz 1.50 la başladım 3.00 oldu sürekli gözlük taktığım halde
Düşer derler genelde ama bilmiyorum.
Düzenli kullanırsan evet
Ergenlikteysen yükselir
Yas 19😕
İlk defa ergen olmak istedim😕
Duzelir de
20 21 yaşında sabitlenir numaran düşer mi bilmiyorum düşer herhalde
bende de var kullanmadım ve arttı
Pek sanmıyorum.
Düşmez mümkün değil.
Kör olmuşun sen be😞
Düşmez