Arkadaslar bu sozun anlami nedir nedemek isteniyor?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır
Star wars'da geçiyordu :D Anakin bir şeyi yapmak için aceleci davranıyordu Obiwan da bu yapacağı şey için daha temkinli davranıp hazırlanmaları gerektiği söylüyordu. Bence güzel bir örnekle açıkladım :D
En büyük başarıyı yakalamak isteyen, düşüşlü durumlara katlanmalıdır. Yani şunu demek istiyor, başarıya ulaşmak isteyen kişi bunun karşılığını da görmek zorundadır.
Eğer istediğin bir şeyi elde etmek ya da gerçekleştirmek istiyorsan bazı seyleri kaybetmeyş göze alabilirsin, buda geri adımın olur
Bazen büyük bir başarı yakalamk için gerilemek gerekir, bazen duvara toslamak insana ders verir ve iyidir.
Cevap
12Cevap
Esasen beni anlatıyor
Risk alıp varımı yoğumu kaybedip
En ufak varlığım ile eski halimden iyi konuma gelmiş olmamı görüyorum bu sözde
Burda kendime böylesine yakın bir söz göreceğim aklıma gelmezdi
"Başarmak, hedefine ulaşabilmek için geriden başlaman, bazı şeyleri kaybetmen gerekebilir." demek istenmiş bence.
İleriye dönük büyük şeyler yapmamız için geçmişimizden aldığımız derslerden yola çıkarak yapmalıyız bu büyük şeyleri
Daha ileri firlatmak istediğin oku daha geri çekeceksin.
Yani kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiceksin veya çok çabaladığın bir için tekrar tekrar başa dönceksn.
yanı onceden hazırlığı ıyı yapmalı sabırla bekleyıp oyle ılerlemelı o zaman başarılı olur demek ıstıyor
Biraz geriye gidip hizini alipta ziplarsan daha ileri ziplarsin demek ostiyo
olduğun yerde zıplarsan küçük zıplarsın, geriye çekilir koşarsan daha büyük sıçrarsın diyo işte :) ya da daha büyük sıçadabilirsin emin olamadım :)
nereden geldigini bilesinki ona gore adimlarini zipla demis bence
Bişeyler elde etmek için geriden başlamak lazım falan heralde en bastan gibi
Karda donmadan, ateşlerde yanmadan, fırtınaya kapılıp gitmeden, başarılı olamazsın diyor.
Böyle sözleri nasıl anlamıyorsunuz ben de buna şaşırıyorum.
oysaki bir trambolin yeterdi"/
? Nasil yani
Güzel söz. Ama anlamını söylemicem
biraz geri cekil kimse yapanasnki kiymatin olsun
Zıctın madem g tünu yıka bari😁
ok fırlatma misali
Uzun atlamada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar