tHE PRETTY RECKLESS grubunu duymuştum ama nese kısaca bugün bu kızı keşfettim gruplarının şarkıları ilk dinlmede bağımlılık yapacak kadar iyi değil ama dinliyorum şimdi güzeller gerçekten ve ben avril lavigne yi tanırsın ben ona ileri derecede takipçisiyim. Odamda posterler falan nese o göz makyajını da çok seviyorum ama siyah önceliğim renkli saç falan n zatan avrilin eski tarzını bilirsin saçlar makyaj falan işte onun tarzını gördüm onda gözünde o makyaj bence bu kızı tamamlıyor o makyaj olmadan bu kadar etkilenmezdim bu onun bir parçası nese birisine demişsin hiçte bile o seksi ve çok çekici diye evet sana katılıyorum ve umarım birgün onun gibi bir kız ile tanışırım sevgiler ve umarım yorumuma yanıt bırakırsın çünkü çünkü bırak işte uzatma o kadar düşünclerimi yazdım
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
mesajlaşmayı kapatmışsın şapsal. nasıl mesaj atmamı bekliyorsun?
O zaman gothic metal versiyonu de hani çok biliyosun ya😊 Neyin yakışıp neyin yakışmayacağına karar verecek biri varsa o da benim. Bir ünlü yüzünden tanımadığın insanlara saldırmana gerek yok. Fikrimizi soruyosun söyleyince suçlu oluyoruz sorma o zaman.
En İyi Cevaplar