Yoksa genetik ve beslenme ile yaşam tarzı ile mi ilgili bu durum?
Erkek
Kadin
Genetik
Hayatın sıkıntılarını yaşamış biri daha çabuk yaşlanir..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar daha ergen çöküyor. Bunun en temel sebebi erkeklerin kadına verdiği psikolojik baskı. Tabi eskiye dönüp baktığımızda kadınlar fiziksel açıdanda çöküyor olduğunu görürüz ama şöyle bir avantaj var ağlama, konuşma gibi fizyolojik etkenlerle stresi en aza indirgiyoruz. Cüzzi bir miktar genetik etki etmektedir. Ama beslenme, yaşam standardı olarak kadınlar çabuk çöküryor heleki anadolu kadını.
Erkeklerin çoğu kadınlar demiş ama kadınlar ise daha adaletli davranıp genetik demiş.
Genelde erkekler çabuk yaşlanıyor. Sanırım kadınların bünyesinin, duygusal yıpranmalara daha dayanıklı olmasından diye düşünüyorum. Tabii yaşanmışlıklar da büyük etken kişiye, şartlara göre fakat genelde yaşlı çiftlerden ilk teslim bayrağını çeken erkekler oluyor dikkatimi çektiğince. :/
kadınlar yaşlanır. saman alavei kadar kısa sürer gençliği
Cevap
9Cevap
Kadınlar, erkeklere göre daha hassas ve kırılgan bir yapıya sahip oldukları daha çabuk yıpranıyorlar. Buda daha çabuk yaşlanmaya sebep oluyor. Ayrıca Erkeklerden daha fazla kozmetik ürünler kullanıyorlar. Hele hele günümüzde kozmetik kullanım yaşı 15-16 lara kadar düştü. Hali hazırda erken yaşlanan kadınlar,, önümüzdeki yıllarda bu farkı dahada fazla açacak gibi..
Erkeğin daha erken yaşlanması mucize olur, kızların kadınların kullandıkları makyaj ürünleri kimyasal ve sarkmalarin ana kaynağı.
Kadın diyorum ben nedeni doğum yapmak kolay değil ev işleri çoluk cocuk kolay değil emekçi kadınlarımıza saygılı olalım değer bilelim konuyla alakası yok son yazdıklarım eklemk istedim :D
kadinlar daha erken yaslanir cünkü kadinlar bir cok sey icin kafa yorar düsünür
Kadinmis bu ama bilimsel biseymis yanilmiyorsam Şu an tam bilmiyorum neyle alakali.
Kadınlar kendini yıpratıyor maalesef.. çünkü hassasiyet var yapımızda..
kadın erkeğin başının etini yediği için erkek daha erken göçer
https://youtu.be/AMT698ArSfQ
Gece gece bu hiç olmadı nerden baksan 10 sene oldu bu şarkı çıkalı :D
kaç 10 yıl abla belki 90lı yılların başı idi bu şarkı çıktığında ben yeni doğmuş olabilirim :D
hahah bilmiyorum ama efsane şarkıydı
hahaha sebep olduğum her şey için üzgünüm :(
bir ayağın çukurda ama artık :/
malesef tüm yük kadın da olduğu sürece kadın
erkek daha çabuk yaşlanır
Genele bakarssak kadın erken yaşlanır ama geç ölür
Minyonların geç yaşlandığını biliyorum 😎
hangisine suyu önce tutarsan o yaslanir kurban
Genetik..
Kadınlar fızıken daha cabuk yıpranıyor
Genetik
erkekler daha çabuk yaşlanır