Abimden sözlü ve fiziksel şiddet gördüm, defalarca başıma yumruk, kalçama tekme attı. Şikayetçi olsam bir işe yarar mı?

Sürekli sözlü şiddette bulunuyordu zaten bana. Bu gün de evin küçük çocuğu ile tartıştık, bana tekme ve kafa attı ben de sarstım biraz onu bana saygısızlık yapamazsın diyerek.

Bu şerefsiz de geldi "sen o çocuğa dokunamazsın" diyerek benim kafama yumruk attı şiddetiyle yere düştüm.
Babam evde yoktu, olsa yapamazdı şerefsiz.
Üniversite öğrencisiyim, hiç erkek arkadaşım olmadı, ne namus, ne yaşantı olarak tek kusur etmeyen ve aileme laf getirmemek için çabalayan biriyim.
Bu abi dediğim şerefsiz bana sebepsiz yere yumruk attı, ben de açtım ağzımı ona sonunda.
Dedim sen git o yanında gezdirdiğin kaşarı döv sıkıysa..
Böyle dedim diye defalarca yumruk attı kafama. Şuurum gitti, şu an çok şiddetli başım ağrıyor.
Saygısız, edepsiz bir kaşarın tekiyle sevgili şu an. O kaşara nasıl kibar davranıyor görmeniz lazım, elin beş para etmez kadınına karşı böyleyken bir insan öz bacısına böyle yapar mı?
Babam geldi çok kızdı buna ama fiziksel temas olmadı hiç neyse ki, bu şerefsiz de karı gibi ağlayıp gitti evden.
Sildim onu. Abim yok artık.
Bir dünya ödevim var, işlerim var, yarın evden çıkacaktım bu şiş yüzüm
gözümle nasıl çıkarım insan içine?
Vücudumdan çok gururum acıyor. Orospuları bile dövmesinler böyle. 😞
Ben bu insanı şikayet etsem neye yarar?
Güncellemeler
+1 yıl
Kıskanıyor bir de ben daha yüksek okuldayım diye. Bilerek kafama vuruyor.
Çabayla oluyor bu işler, o da çabalasaydı gezip tozmak yerine.
Abimden sözlü ve fiziksel şiddet gördüm, defalarca başıma yumruk, kalçama tekme attı. Şikayetçi olsam bir işe yarar mı?