Arkadaşlar ben ünlu birine mesaj atmak istiyorum ama oyle bir mesaj olsun ki cevap vermesini istiyorum yani o kadar da ünlü değil ama. çok tatli bir mesaj olsun. bana yardim edebilirseniz çok sevinirim :)
Cevabın nedir?
+1 yılEğer sadece beğendiğini söylemek içinse uğraşma ama tanışmak istiyorsan profilini herkese açıp ne yazarsan yaz seni beğenirse cevap verir cevap vermezse de kendini kötü hissetme o seni beğenmedi diye kötü değilsin herkes herkesi beğenmek zorunda değil başkasının sana oha diye gösterdiği birini itici bulduğun illaki olmuştur kendi tecrübe mi anlatayım bir gençlik dizisi oyuncusuna öyle tanışma niyeti falan olmadan öylesine senin boyun kaç acaba yazmıştım cevap verdi iş buluşmaya kadar gitti bunun gibi bir şey bir youtuber la da yaşamıştım. Beni haberdar et 😂
83 Yorumla- +1 yıl
Hangi oyuncu
- 1 yıl
@Bilnmez_yy buray şarkıcı
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime atmak istiyosun? Ona gore taktik vercem. Mesajima donen 3 unlu oldu
021 Yorumla- +1 yıl
ünlü ama o kadarda ünlü değil yani cvp veriyor bazilarina anladin mi
Cevap sahibi+1 yılYani demek istedigim sarkici mi oyuncu mu vs dizi oyuncusu mu?
- +1 yıl
şarkici
Cevap sahibi+1 yılAllah allah merak ettim soyle kiz nolcak
- +1 yıl
neyi merak etin
Cevap sahibi+1 yılKim bu unlu?
- +1 yıl
herkes ayni soru soruyo ama soyleyin ne diyim ona 😂
Cevap sahibi+1 yılKim olduğunu bilmeden yorum yapmak zor cunku. Burdan soylemende bir sorun yok kim oldugunu bilmiyoruz zaten
- +1 yıl
Instagram hesabınız var mı?
- +1 yıl
Kim onlar bana söyler misin?
- +1 yıl
Bana da taktik verir misin ben mastercef alican varya ona mesaj atıcam dikkatini nasil çekebilirimmm
- +1 yıl
Kim o üç unlu
- +1 yıl
Ben de istiyirum yardim eder misiniz
- +1 yıl
Hangi ünlü ve ne dedi
- +1 yıl
Merhaba bende bir unluye hayranim ona mesaj atiyorum ama gormuyor birturlu ona resim cizdim attim dmden yine ulasamiyorum
- 1 yıl
Merhaba benimde instagram dan bir ünlüye ulaşma m k azım benim bir blog sayfam var onun içindeki bir yazıyı okutmam lazım yani kendisinin eski bir hayranıyım zaten beni o kadar iyi tanıyor ki 5-6 kere konserine gittim Bir kere müzikaline gittim Yani aslında ince derse derseniz o beni bilir de işte hatırlar mı acaba ondan emin değilim YouTube hesabım var YouTube'a da girip bir şeyler yazarsa mutlu olurum ama benim için önemli olan web sitemin adresini vermek ve onun içindeki bir yazıyı okumasını sağlamak Bir de acaba şunu da sormak isterim kendisine acaba beni hatırlıyor mu ince dersen beni hatırlar mı onu sormak istemiştim Madem mesajına falan 3 ünlü olmuş O zaman ben de senden bir yardım isteyeyim Mümkünse bana özelden yazarsan çok memnun olurum Sen bana özelden yaz ben sana kim olduğunu özelden yazayım ya da İlla buraya yaz dersen Yabancı Damat Niko desem ne demek istediğimi anlarsın herhalde Tamam bana özelden yaz ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim
+1 yılPazar günü dün gece çok iyiydin yaz veya türevi cevap vermezse hiç bşey bilmiyorum😄
06 Yorumla- +1 yıl
gerizekali 😂😀
- +1 yıl
Ne amacı cevap vermesi değilmiydi 😄
- +1 yıl
dusun biraz ama yaz bana
- +1 yıl
Geçen yaz naptığını biliyorummu dicez işin sonunda ne yani geçen geceki performans videona youtubeda el sallarsın 1 saate de istiyosan daha da çabuk yazar 😂
- +1 yıl
aaaaa ciddi ol benle
- +1 yıl
Yav ciddiyim ciddiyim allah allah 😄
Magazin konusunda 10,9b cevap paylaştı. Adını verirsen o ünlünün, ona göre bir şey üretmeye çalışırız.
13 Yorumla- +1 yıl
yaa o kadar ünlü değil cvp veriyor bazilarina çok tatli oldugunu soylemek istiyorum sadece ama nasil soyleyim yardim et lutfen adini soylememi gerek yok ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
15Cevap
Ben Cahit abi (klişenin solisti) cem adrian (telefonda konuştum hemde ayrıca instadan da ) birde Ajdar ile (ajdarlada telefonda ) djxjdjdj konuştum. Hayranı olduğunu onu desteklediğini falan yaz 😊😁
12 Yorumla- +1 yıl
Olur mu ki öyle?
- +1 yıl
Ben geçenlerde cem adriana Messengerdan mesaj atmıştım ama görüldü yedim 😅
Bende instagramdan hugh jackmana mı mesaj atsam ya 😂
12 Yorumla- +1 yıl
aslinda o instgramda anlik seyime bakmis
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in dmden cevap verdiğini yazmak isterim.
Dünyanın en tatlı kadını olabilir:')00 Yorumla
+1 yılselam neslihan icinden geceni soyle seni burda en iyi ben anliorum cunku bende birini seviyorum 4 yil oldu. mesaj cevap bekliorum ama daha cok beklicem ugruna neler feda etmezdim ki cok seviyorum. bazen nefes alamiyorum
Sen sansini dene 😊00 YorumlaHayranınım aşkından yanıp tutuşuyorum diye destan yaz. Çok ünlü degilse bakar illaki.
00 Yorumlamesajı bana yollayabilirsin ilgi çekici birşeye de gerek yok zaten 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen denedim olmadı. Misal hande yenere köle olmayı istemek gibi.
13 Yorumla- +1 yıl
bende denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDeneee
- +1 yıl
denicem de ne diyebilirim ki ona
- Magazin konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılBen, bana video çekip yollayana mesaj attım görüldü yaptı yazmadı. O yüzden çok da umutlanma bence
016 Yorumla- +1 yıl
ama herkes ayni değil yani
- +1 yıl
aynı aynı. Ünlülerin hepsinin bir yeri böyle kalkık olur
- +1 yıl
ama fikirlerini soyle yani
- +1 yıl
İstersen bir dene ama bence yazmayacaktır
- +1 yıl
denicem peki ne yazayim
- +1 yıl
Seni tanıyorsa kendini tanıt. Tanımıyorsa, yalvarış tarzı bir şey yaz. Düz yazıya önem vermez bence
- +1 yıl
taniyo beni hep konserlerine gidiyom guluyo benle instagramda sayfama giriyo anlik seyime bakiyo
- +1 yıl
o zaman tanıtarak yaz
- +1 yıl
ne yazayimmm 😊
- +1 yıl
Ne amaçla yazmak istiyorsun?
- +1 yıl
ama o kadar ünlü değil çok tatli oldugunu soylemek istiyorum ama nasil soyleyim
- +1 yıl
direk konuya gir, yani ne bileyim, hoşlanıyorsan söyle, ya da sohbet etmek istiyorsan söyle. Ama sakın yalan ssöyleme
- +1 yıl
yaa ama ben çok tatli oldugunu soylemek istiyorum sadece ama nasil soyleyim yani diyim sen neden bu kadar tatlisin falan ama guzel bisi olsun yani oyle ya
- +1 yıl
kusura bakma bu isteğiin hangi şekilde dile getirirsen getirr cevap sadece "teşekkür ederim" olacaktır
- +1 yıl
offf
- +1 yıl
👍🏻
Arkadaşlar gerçekten ünlülere yazılan mesajlatı görüyorlarmı mesela V nın instagram hesabına yazdığını görüyomu?
10 YorumlaO ünlüye senin gibi binlerce yazan vardır boşver uğraşma😂😂
039 Yorumla- +1 yıl
yardim et ya 😊😉
- +1 yıl
ama o beni taniyo bir kere yazdi bana konserlerine gidiyom hep guluyo benle bakiyo ama hic yazamadim rahatsiz etmek istemedim ama bu sefer yazmak istiyorum çok tatliss foto atmis sende kiz oldugun icin yani yerimde olsaydin ne yazardin. ben sadece tatli oldugunu soylemek istiyorum
- +1 yıl
ahahahhahahahaha
- +1 yıl
yaaa yaz ahahahahh 😂😂
- +1 yıl
ben tatli oldugunu soylemek istiyorum ama 😂😍
- +1 yıl
ne soylim ona bari sen yardim et 😈
- +1 yıl
şarzim bittiyo lan
- +1 yıl
diyim mi ona " ya sen neden bu kadar tatlisin ponçik baban şekerci mi senin
- +1 yıl
oyle bisi istiyorum bn 😂😂
- +1 yıl
ahahahahagag
- +1 yıl
bende yeni oldum
- +1 yıl
✋✋✋
- +1 yıl
ahahahah
- +1 yıl
bisi bulmadin mi ya 😑
- +1 yıl
yoktur sevgilisi çok sukur
- +1 yıl
ya 😂
- +1 yıl
valla olursa oldurucem kendimi
- +1 yıl
ahahahahah kahveyi sevmiyo benim ponçik askim
- +1 yıl
yok istememmmm 😂😂
- +1 yıl
olur 😊😊
- +1 yıl
bende cay sevmiyorum
- +1 yıl
o nasil olck
- +1 yıl
bulll bisiler şarzim bitti valla şarzim 4% 😂😂
- +1 yıl
ben aksam yemiyorum kilo almiyim diye yemekten bahseetmiyelim diycek bu kiz gerizekali
arkadaslar merhaa ben de yabanci unluye mesaj atmak istiyorum nasil atabilirim gercekten?
00 YorumlaIcinden gecenleri yaz
03 Yorumla- +1 yıl
sen olsaydin ne yazardin ama o kadar ünlü değil yani çok tatli oldugunu soylemek istiyorum ama nasil soyleyim
- +1 yıl
yardim et
- Magazin konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOkursa şanslısın sen cevap versin diyorsun
10 Yorumla
+1 yılKime göre bu ünlü merak ettim 😊
023 Yorumla- +1 yıl
ben ona aşiğim çok zor bisey aslinda
- +1 yıl
Tarkan evli hatırlatayım da 😂😂şaka şaka kim bu ünlü merak ettim
- +1 yıl
meraktan Çok yaşa söylemicem once soyle ne diyim ona sonra bende soylicem Kim oldugunu 😊 aaaa sonra gidersin ona mi soylicen
- +1 yıl
Çok yaşa demek istedim be
- +1 yıl
çok yasa nedir by telefon cildirdi beni 😂
- +1 yıl
aaaaa
- +1 yıl
cildirdim ben herhalde
- +1 yıl
"Bu hayatta görüp görebileceğin seni mutlu edebilecek bir tek insan varsa o insanda benim bu kadar iddialı ve bu kadar arzu ve istekli kimseye kendimi ifade etmemiştim umarım dediklerimi ciddiye alırsın bana cevap vererek kendine de değer vermiş olursun inan ki seni benden başka hiç kimse mutlu edemez aşkım"
Böyle bir mesaj at sonra da bekle gör 😊 - +1 yıl
ahahahag valla begendim ama askim nedir be baska bisi yok my?
- +1 yıl
Hayatımın anlamı de o zaman aşkımın yerine 😂
- +1 yıl
hayir ama çok ciddi ol benimle çok o simdi aktif mesaj aticam ama
- +1 yıl
Ciddiyim bu mesajı at bekle gör 😊
- +1 yıl
Kimse hayır diyemez bu içtenliğe
- +1 yıl
ya cvp yazmasa 😈😠
- +1 yıl
ya o kadar da değil yani bari biraz kibar olim ya
- +1 yıl
Özelden bana bu ünlünün kim olduğunu yazarmisın rica etsem 😊
- +1 yıl
gidip ona mi soylicen lan 😈
- +1 yıl
Kibarlık ancak kendinden uzaklaştırmak istediğin insanlara kullanılır samimiyet de kibarlık aranmaz içtenlik aranır 😊
- +1 yıl
ama baska bisi bul
- +1 yıl
aktif benim askim
- +1 yıl
Yok deve banane ne söyleyecem beni hiç ilgilendirmez merak ettim kim bu ünlü diye söyle dedim
- +1 yıl
soylemesen bende soylemicem
- +1 yıl
Sen bilirsin önerim bu bunuda beğenmedinse başka kapıya hadi güle güle iyi geceler bekleme yapma 😂😂
+1 yılMesajıma cevap ver ünlü
30 Yorumla
+1 yılBen bir kaç tanesine attım tanıstım bile
11 Yorumla- +1 yıl
Ne dedin de oldu
- Magazin konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılHalil soyletmez mi la yoksa asdaddasd
013 Yorumla- +1 yıl
@nlnkara
- +1 yıl
Yok halil soyletmeze :) asdasd
- +1 yıl
@nlnkara anliyorum dogan eray korucumu yoksa :)
- +1 yıl
@nlnkara yemin et?
- +1 yıl
@nlnkara ne is yaptigini soyle
- +1 yıl
@nlnkara bulent demede kim dersen de
- Magazin konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılüniyi tutturamadınmı bu sene
10 Yorumla
+1 yılBana yazmak için uğraşlara girmene gerek yoktu 😀
05 Yorumla- +1 yıl
offf ciddi ol yardim et hadi
- +1 yıl
o kadar ünlü değil cvp veriyor bazilarina çok tatli oldugunu soylemek istiyorum sadece ama nasil soyleyim
- +1 yıl
Kimmiş bu youtuber filanmı? Fenomenmi?
- +1 yıl
yardim et lan fazla konusma
- +1 yıl
Kendin bilirsin yapraam ilk önce konuşma üslübünü değiştir sonra rengini pempe görünümlü mavili
- Magazin konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtka kaldirma kiclarini
10 Yorumla :D atki seni ifsa etsin ertesi gün gülelim
028 Yorumla- +1 yıl
ahahahahh
- +1 yıl
yerim kiz seni
- +1 yıl
insallah bende onunla evlenirsem 😂😍😍
- +1 yıl
vardir evett 😂😂😂
- +1 yıl
çok zor aslinda ünlü birine asik olmak
- +1 yıl
ama elimde değil yani boyle olmasini istemiyorum ama ask istee
- +1 yıl
:D nlnkara neden @Neslihanakgul kucuk emrah falan degil degil mi
- +1 yıl
peki bisi sorayim neden bana canım dedi o ünlü yani o kadarda ünlü değil ama " Cnmm " ne demek yani niye oyle dedi bana
- +1 yıl
nasil yanii
- +1 yıl
yaşı 24
- +1 yıl
E yazışmışsınız işte yaz işte daha ne bekliyorsun mesaj açılmış illaki görüldü olacak
+1 yılkime yazcan kiz
05 Yorumla- +1 yıl
bosver onu ne yazayim soyle
- +1 yıl
kime yazcagini soyle ona gore biseyler bulalimm
- +1 yıl
şarkici
- +1 yıl
ama o kadar ünlü değil çok tatli oldugunu soylemek istiyorum ama nasil soyleyim
- +1 yıl
hmmm çok tatlisin de :)
Magazin konusunda 484 cevap paylaştı. Kenan sofuoğluna at
00 YorumlaSelam
06 Yorumla- +1 yıl
a. s yardim et
- +1 yıl
a. s dedim ya
- +1 yıl
a. s
- +1 yıl
Merhaba 😄 yaşadığın şeyleri bir süredir ben de yaşıyorum. Ona mesaj atmak istiyorum ama bu mesaj o kadar güzel olmalı ki bana cevap vermeli , bir şekilde devamının gelebileceğini düşünüyorum. Sonuçta hayranı ile evlenen bir çok kişi var. Üşenmeyip bunları baya araştırdım. İçimden gelen her şeyi , bütün hislerimi yazsam yeterli olur mu pek emin değilim. Umarım bulabilirsin uygun bir mesaj.
Magazin konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kime atacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
ünlü ama o kadarda ünlü değil yani cvp veriyor bazilarina
Selam yaz işte ameka
03 Yorumla- +1 yıl
nerde
- +1 yıl
neslihan mi demek istin
- +1 yıl
ya of
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında