Ben Boşnak olduğum için heralde gerçekten mükemmelim. Sarışın ve mavi gözlüyüm tüm Boşnaklar bile sarışın mavi gözlü olamazken ben öyleyim. Ama nedense bu Türkiyelilerin hepsi kara kuru yazık üzüldüm. Bu kızlar benim gibi bir erkeği görünce nevirleri dönüyo. Tamam kızlar neysede erkekler Boşnak kızlarına asılmakda bir numaralar. Bakın medeniyet görmemiş insanlar asılmakj yanlış bir davranıştır tamam mı? kendi denginize gidin lütfen. Burda nası yaşadım 22 yıl kendime şaşırıyorum. Neyse ben buraya fazlayım. İngiltereye taşınmayı düşünüyorum en yakın zamanda. Herneyse asıl soru şuydu benim gibi sarışın mavi gözlü beyaz bir erkek mi yoksa esmer kara kuru türk erkeği mi?
Sarışın mavi gözlü uzun gözlü senin gibi beyaz bir boşnak erkeği
Kara kuru kıllı kirli sakallı ya da bıyıklı türk erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
uzun boylu olacaktı. uzun gözlü değil.
Benim gibi sarışın mavi gözlü beyaz bir erkek mi yoksa esmer kara kuru türk erkeği mi?
Her sarışın mavi gözlü biri de yakışıklı olmuyor. Genelde cirkin oluyorlar fotoğrafını koysaydın da ona göre senin'gibi mi karar verseydik😁 Neyse kumral tercihim...
evet güveniyorum muhtemelen aşık olrsun o yüzden çıkmıyorum ayrıca foto falan nası atılır onuda pek bilmiyorum sadece hesapaçtım bu soruyu sormak için.
En İyi Cevaplar