bana cinsel yaklasimda bulundu ve annem bunu gulerek karsiladi kendimi berbat hissediyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıldemin yazdiklarini okudum, gorus yazamadim kaldirilmis, takip attim bu yuzden.
Kıyamam ya. Benim de annem senin baban gibi işte anlatsam roman olur inanki kendi kuzenim tarafından defalarca tacize uğradım korkumdan ses çıkaramadım söylesem babam inanmaz diye beni suçlar diye korktum içime attım üstelik çocuk da değiliz bu yaşta ve ablası gıbı gördüğü bana, kendi kanından birine elleyecek kadar basit bir kız gözüyle bakmış kendimi suçladım ağladım.. Ama ne fayda annesine söyleyemem böyle iğrenç bişeyi. Hep bende kalıcak.015 Yorumla
Soran+1 yılbabamin haberi bile yok inanki soylesem gebertir soyleyemem abim uyusturucu kullandi uzun bir sure babamda seker tansiyon hersey var birsey olurda sebebi olurum diye korkuma soyleyemem anneme anlattigimda bana guldu birsey olmaz soyleme babana sakin dedi kendimi kotu hissediyorum dokunusu hala uzerimde sanki ve Şu an ben odamdayim o da bilgisayar basinda
Cevap sahibi+1 yılsen uzulme senin sucun yokki o onun hatasi Allah goruyor herseyi.. hak yerini bulur elbet bidaha da yapamaz bisey insallah
Cevap sahibi+1 yıl@aytaç009 evet maalesef. hele ki konustugumuzda bosveren ya da inanmayan bir ailemiz varsa durum daha beter.
- +1 yıl
yasak elmayı adem yemiştir fakat cennetten havvayı da kovmuşlardır... tarih boyunca kadın hep ikinci oldu ve şiddet dediğimiz kavram sadece dayak olarak değil taciz nefret psikolojık baskılar zorlanmalar olarak yaşadı butoplum buna göz yumdu.. söylesen bacım derler namus derler.. söylemesen yaşadıklarınla hergun her an boğuşursun içini öldürür erkeklerden soğurusn aıle kuramazsın çocuğun olsa yuzune bakamassın.. duyguların o guzelım yureğin karanlık olur taş olur... bızler neler ettık sızlere böyle... :( :( :( özür dilerim erkekler adına insanlar adına herkes adına...
Cevap sahibi+1 yıl@aytaç009 zaten bu yuzden cinsellikten sogudum erkeklere olan guvenimi kaybettim.. once babamin tavirlari sonra kendi oz kuzenimden boyle sacmaliklar gordum.. kendi ailemin erkeklerine guvenemezken beni kim hangi erkek mutlu edebilir ki abi? niye guveneyim ki bundan sonra. genellemeyi sevmem ama akli sirf orasinda olan herkesin Allah bin belasini versin.
Soran+1 yılbir de o var ya gunun birinde kocam dedigim insanla nasil yuz yuze getiricem ben kardesimi bana ondan once dokunmus en basinda ben nasil bakarim yuzlerine annemden beklemezdim bu tepkiyi yardim almam gerekli sanirim buraya yazmami arkadasim istedi kafan birazcikta olsa rahatlar belki diye ama ne sapikligm kaldi ne de yalanciligim
Soran+1 yılsimdi ne yapmam gerekli kendimi mi oldurmeliyim hayatim bitmis gibi hissediyorum destekcim yok aylar sonra yengeme dün anlattim ve bedenim dondu senin sucun degil aglama dedi
Soran+1 yılve ben buna maruz kaldim yasadim bunu unutamiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@aytaç009 aynen maalesef..
Cevap sahibi+1 yıl@aytaç009 soran kardesim sen bu sitedekileri ciddiye alip kendini uzersen zaten ohoo.. bosver kafan dagilir takilinca ama herkese de icini dokme burda cogunun amaci ve niyeti baska.
Cevap sahibi+1 yıl@aytaç009 kim ben?
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Anlamadm kardesşin erkekmi kızmı gerçi ne fark eder sana karsı nasıl cinsel bişler hisseder ensestmi yoksa valla öleyse uzak dur gıt öyle kardes mardes olmaz bnde bir ayak fetşistiym ama ablamın akraba kızlarının ayaklarına karsı hiç bişe hissetmem hissedememde iğrenç öz kardsim yani sokaktaki herhangi bir kız çiğnesin ayaklarını öptürüp köle yapsın eyvallahta ensestlik asla
014 Yorumla
Soran+1 yılkardesim henüz 16 yasinda otobusle ciktigimiz yolculuk sirasinda uykuya dalmamla ve gögüsümü oksayan bir elle uyanmam üzere meydana geldi uyandigimi anladiginda elini cekti namusu degilde elinin altinda bulunan sikecegi biri gibi mi gorunuyordum onun icin? sonra ona dondum ve bir daha tekrarlarsa babama soyleyecegimi ve babaminda onu gebertecegini belirttim pisman gibi degildi utanmamisti bile benim sucummus gibiydi daha sonra eve donusumuzde ablama soyledim ve televizyonlarda izledigimiz tecavuzcu pisliklerden farki olmadigini bunun devamini getirirse onu oldurecegini soyledi. bir daha acildi konu ve annem bunu gulerek karsiladi babama soylememem gerektigini hatta ben aglayarak odama gittigimde pesimden gelip yengeme neden soyledigimi sorup beni azarladi. olmek yok olmak istedim annem beni degilde kardesimi hakli bulmustu cama cikip uzun bir sure disariyi izledim atlasam en iyi ihtimalle oracikta geberir giderdim
- +1 yıl
Çüüşş göğüslerinimi. elledi bidaha sakın yanyana oturma yalnız çağırdığı hçbiyerede gitme ciddiym besbelli ensest çok tehlikeli abin falan varsa yengenden bile hoşlanır hatta anneden bile ensestlık böyle bişe daha yası küçük tam ergenlik çağındayken cok cddi bir an önce farklı bir yöne yönlendirilmesi sart cidden gt bunu babana anlat onu sevdiğini onun üzülmesini istemediğini tedavi olması gerektiğinide sölemeyi unutma adam gdıp öldürmesin bide adam yerine sayarlar babanı hapse atarlar ister normal seks olur ister fetişizim olur acil bir yöne yönlendirilmesi gerek ki bildiğim kadarıyla ensestlerde mazoşizme yatkınlık var bırak elalemin karısından kızından dayak yesin öyle zevk alsın annesine kardeşine yengesine kuzenine saçma sapan düşüncelere sahip olmasın bölesi sizi hayal ederek mastubasyon bile yapar sakın aynı odada kalma duştan cıkınca falan uzak dur biliyorum kardesim aynı ewdeyız nereye kadar kaçıcam diceksin ama bir süre psikologla falan toparlanıncaya dek kaçman sart ve bu kısa vadd
- +1 yıl
Kısa vadede hemen toparlncak bişe değil ayrıca her psikologda iyi gelmio çünki karsısındakıni dinlemio ne istediğini ne sevdiğini düşünmeye çalışmıo bk şahsen bnde 14-15 yaslarımda bir fetişist olduguma kesin kanaat getırınce ki ailem bilmiodu kendim anlattm böyle böyle bn psikoloğa gtcem düzelcm dedim peki gittim doktor naptı neden bayanların ayakları çekici gelio niçin normal p*rno izlemiyoda gdip trample videoları izliosun die sormadı bile üstelik beni daha iyi anlar die özellikle bayan doktora gıttım sonuçta biçoğunuz erkeklerin ayaklarınzla ilgilenmesinden hoşnut deilsinz bnle doğru düzgün konuşmadı tamam bn senın bu düşüncelerini silicem al bakalım şu ilaçları kullan dedi verdiği ilaçları içtim peki sonuç o bayan doktorun ayaklarının güzelliğini resmen foto çekmiş gözlerim bir süre onu hayal edrek mast yaptm ve baktmki bu ilaç bni sadece sarhoş edio salak gbi dolanıom ama ne cinsel performansımı isteğimi düşürüyo nede fikirlerimin değişmesine neden oluyo bktm ki bn yıne aynı bnim
- +1 yıl
Bnde bıraktım sonuç Şu an 25 yasındaym we halen hem ayak fetişisti hem normal ilişki yasayabiliyorum ikisinede hayır diyemiyorum su saaten sonra bıewlilik durumu olsa tedavıyıde kabul etmem bn böleyim eşim böyle kabul etsin sonuçta her türlü onu mutlu edebiliorum bide üste kölesi olup ayaklarına masaj yapıp öpebiliyorum daha ne istio yani neyse bn kendimi bir yerde frenlemeyi basardm ne fetişistler var bayanların çişini içio bildiğin tuvaleti olup agzına yaptırıp yıyo nası yanı dıceksin ama cok var bunları niemi anlattm bnim gbi kendisini frenlemesi gerektiğini basaramazsa duygularına hakim olamazsa inan ilerde senide amca kızı hala kızı kim varsa hoşlandğı onuda yalnız bir anında napar eder tecavüz eder çünki onun gözünde bu ters değil cideen çok iyi bir psikloğa gıtmesi sart ama dediğim gbi tedavi asla ilaç değil konuşarak gerekirse video izleterek fikirlerini değiştirmek hazm noktasını mutlaka değştirmesi lazm
- +1 yıl
Ki şu an çok tehlikeli kendine engel olamıyokı sana bu şekilde dokanmak cok buyuk cesaret ister insan dısarda hiç tanımadığı bir kıza bile böyle davranamazken hanı senı arkadası gbı düşün arkadasına bile asla bu hareketı yapamaz sana zaten kıyamayan kılına zarar vercegı kıtır kıtır doğrucak bakışları olması lazm ama iş işten geçmedn eiğitim ciden şart
Soran+1 yıl
Cok sagol cidden Allah razi olsun hem icimi biraz da olsa soguttun hemde rahatlattin bunu ablamla konusucam ve tedavi almasi gerektigini soylicem p*rno kismina gelirsek surekli ablami siktim ogretmenime tecavuz ettim gibisinden seyler okuyor
Soran+1 yılOkuduklari boyleyken normal degil dimi hani ergendir diyip gecilmemeli yani dimi
- +1 yıl
Çünki bunun yanlış oduğunun farkında değil şu an sorun beyninde aklı onu sizinde bir seks objesi olduğunuz yönüne itio halbukı sen sadece sevgilinin ya da ilerde ewlenceğin kocanın gözünde Seksi olmalısın kardeşin sana ancak lanı canı olarak bakabilir allah korusun bn sahsen kendim iki ablam var üstelik bizim anne babalarımızda farklı bnim annemın ve babamn 2 i ewlilikleri biri annemin ilk ewliliği biri babamın ilk ewliliği bn ortak ama kim ne derse desin onlar bnim öz ve öz ablam kimse kılına zarar veremez yan gözle bakanı baskasına bırakmam bizzat kendim o adama tecavüz ederim ablam kanım canımdır bu ciddi bir sorun öyle amaaan ergenlik dönemi nolcak canm die geçiştirilcek bişe değil asla öyle davranamayın ilerde öz annesine bile bişeler hissetmeye baslar sonra hiç sasırmayın şimdiden acil yardım alın acil tedavi baslasın ve internetide elinden alın int cafe vs gtmesini engelleyın
- +1 yıl
Bu arad senın için üzülceğin bişe dicem özür dilerim ama bu konumda yapman gereken bazı gercekler var birincisi kardesine arkadas gbi yaklasıp ona yanlış yapmadığını bunun cok doğru bişe olmadığı gbi bunu zevk alırken çikolata tadında cok güzel bişemiş gbi hayal ediosa ona çok daha güzelini dışardan tam istediği gbi hayalindeki hatunların dondurma tadında olucagını çok daha büyük zevk alıcagını anlatmanız lazm üzülceğin şeyse bu geçiş döneminde özellikle günlük hayatında kullandığın özllikle kirli iç çamaşırlarını onun görmemesi gerek sana ulaşamadıkça kullanılmış senin ter ve parfüm kokulu çamaşırlarını koklayıp beynine kazımak isticek üzgünüm ama bu bir gerçek ve ne dersek diyelim o senin kardeşin hem tedavi olmasını saglayp hemde ondan fiziksel anlamda mutlaka uzak durman gerek
- +1 yıl
İnsan kendi kardeşinden kaçarmı nasıl olcak diceksin ama bazı şeyler çocukların aklına erken yasta kazınır ve bastan önlem alınmazsa kendi bildiğine gider ki kardeşindeki bu durumu sen ne kadar yeni fark etmiş olsanda tahmini Şu an 16 olduguna göre 10-11 yaslarından beri ilk cinsel kıpırdanmalar oldugundan beri bu bilinç altında büyüyen bişe üstelik şu an kaçmaktan baska engel olmazsın çünki bu dürtü yası itibarıyle hergün daha ileriye gıtcek bişe bizler cinsel anlamda tam olgunluğa 20-22 yaslarında ulaşırız bu durum sizlerde çok daha erken önemli olan önündeki su 5 yılı onu farklı yöne yönlendirmekle geçirceksiniz ki aklından hiç silinmicek sadece dozu azaltılıp cinsel hazm yönü değiştilebildiği kadar değiştirilcek kalanı zmanla içine neyin sinip sinmediğine kendi beyni karar verip noktayı doğru ya da yanlış (kendine göre doğru) yöne kayıcak dediğim gbi ensestlik bnce en tehlikelisi ve onunla konuşucak dertleşicek iyi bir psikolog bulmanız sart ilaç verirlerse hiç devam etmesine gerk yok
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılzaten ne geldıyse hep ananın babanın sacma davranısları dusuncelerı yuzunden gelmıyor mu
kucukken erkege acta goster bır gorsunler mantıgı
kızlarına ben gıymedım o gıysın
her ıkı cınsede bız yapmadık o yapsın
bır yasa kadarda yaptıkarına cocuktur nerden bılsın bır sey olmaz
hep bu yuzden ahlaksız toplum cogalıyor22 Yorumla
Soran+1 yılAllah senden razi olsun toplumdaki sorun budur erkek yegenime gelince bilmem nerene kurban kiza gelince aman kapatin ayiptir
- +1 yıl
amın cumlemızden. hep bu yuzden kaybeden tolum cahıl yetısen nesıl erkek adam yapar bır sey olmaz kadın en ufak seyde namusuz olur yapacak bır sey yok fıkırler degısmedıkce nesıl cahıl kalacak ama modern oldugunu zannedecek ALLAH ıslah etsın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılNasıl yani? Tam olarak ne yaptı ve annenin gözleri önünde mi oldu olay anlatır mısın benim kafam almadı. Annenin neye güldüğünü tam anlamak istiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılkardesim henüz 16 yasinda otobusle ciktigimiz yolculuk sirasinda uykuya dalmamla ve gögüsümü oksayan bir elle uyanmam üzere meydana geldi uyandigimi anladiginda elini cekti namusu degilde elinin altinda bulunan sikecegi biri gibi mi gorunuyordum onun icin? sonra ona dondum ve bir daha tekrarlarsa babama soyleyecegimi ve babaminda onu gebertecegini belirttim pisman gibi degildi utanmamisti bile benim sucummus gibiydi daha sonra eve donusumuzde ablama soyledim ve televizyonlarda izledigimiz tecavuzcu pisliklerden farki olmadigini bunun devamini getirirse onu oldurecegini soyledi. bir daha acildi konu ve annem bunu gulerek karsiladi babama soylememem gerektigini hatta ben aglayarak odama gittigimde pesimden gelip yengeme neden soyledigimi sorup beni azarladi. olmek yok olmak istedim annem beni degilde kardesimi hakli bulmustu cama cikip uzun bir sure disariyi izledim atlasam en iyi ihtimalle oracikta geberir giderdim
- +1 yıl
bak öncelikle sakin ol. Kardeşin bu yaptığınıda bir şey görmeyebilir bu senin değil anne ve babanın hatası ona malesef öğretememişler neyin yanlış neyin doğru olduğunu. Senin yapman gereken bu durumu tekrar ederse polise başvurman evet madem büyüklerin seni dinlemiyor anlamıyor polise başvur ananın babanın aklı belki başına gelir o zaman. Yani bunu şaka ya da oyun zanneden 16 yaşında bir çocuk olması da pek inandırıcı gelmiyor bana ben iyi ihtimalle düşünmek istiyorum sadece. Yazık yani bir de anneniz gülmüş inanılır gibi değil. Siz ölüm intihar gibi saçma şeyleri çıkarın lütfen aklınızdan.
Soran+1 yılkendisini ergen olarak nitelendirip hakli buluyor annem babamin haberi bile yok annem beni azarlayip soylemememi istedi o konusmus kardesimle bir daha yapmiycakmis ama bu laflarla icim sogumuyor Şu an evde yalniziz o bilgisayar basinda ben odamdayim yaninda kalamiyorum igreniyorum
- +1 yıl
babana söylemezsen çok daha kötü şeyler yaşayabilirsin bu anne ve kardeşinle.
Soran+1 yılama nasil soyleyebilirim dun actim konuyu annem azarladi aglayarak odama giderken babam gordu sarildi ne oldu falan dedi uzgundu baya cok sever beni bende onu tabii bu tur seyler daha once yasamadik bu ilkti ve simdilik hala ilk bir dahasi olmaz insallah
+1 yılkardeşisiniz siz olur öyle arada, annen de gülüyorsa sorun yoktur sende unut gitsin en iyisi umarım kardeşin 15 den küçüktür,
03 Yorumla
- +1 yıl
hım o zman haklısın, ama onu o hale getirende anne baba bence,
- +1 yıl
özür dilerim, yaşadıklarının bu kadar büyük olduğunu tahmin edememdim o eşşek sıpasını iyi bir dövmek lazım bence,
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok artık buna gülen anne olamaz eğer böyleyse muhtemelen kardeşin çok küçüktür o yüzden olmalı
021 Yorumla
Soran+1 yıl3 5 yasinda olsaydi bende guler gecerdim fakat yasi epeyce buyuk akli basinda cocuk degil ki ve ben de fazla buyuk sayilmam ruhsal yara aldim sanirim dusundukce basima agrilar giriyor ve en mutlu animda dahil aklima gelmedigi an olmuyor
Cevap sahibi+1 yılbir daha tekrar şansı verme ağzını burnunu kır oracıkta ki henüz yaptığını anlayacak kafada değil aile abls kardeş bilemiyor birisi öğretmeli. Annen öylr yapacağına karşısına alıp konuşmalıydı izlediği pisliklerin etkisinde kalmış belli ona fırsat verilmemeli her insanın bir hata şansı olabilir uyarılmalı ve özür dilemeli. Ve srnde takılma bu kadar ileri düşünme kendine zarar verecek kadar bir aptal çocuk yüzünden
Cevap sahibi+1 yılHala aklı başında olgun biri değil ama bu yaptığı yanlışı elbette haklı göstermez bir şekilde Ada'm edeceksiniz onu
Ayrıca sandığın gibi şğrenç düşünmemiştir bu sadece bir anlık hata ve merak Böylr gör ve daha üzülme hayatını karartma
Soran+1 yıl
Cok sagol cidden Allah razi olsun hem icimi biraz da olsa soguttun hemde rahatlattin bunu ablamla konusucam ve tedavi almasi gerektigini soylicem p*rno kismina gelirsek surekli ablami siktim ogretmenime tecavuz ettim gibisinden seyler okuyor
Soran+1 yılOkuduklari boyleyken normal degil dimi hani ergendir diyip gecilmemeli yani
Soran+1 yılPardon kardesim yanlis yoruma yazdim ama sagolasin tesekkur ederim dikkat ediyorum edicemde
Cevap sahibi+1 yılEmin ol zeka yaşı 10-11 şu an o yüzden üzülme ablanla konuş o izlediği araştırdığı iğrenç konuları sıradan basit meraklara çevirse yanı en azından normal ilişki nedir onu bilse yeterli. Geri kalandan uzaklaşmaya ikna etmelisin kardeşim yoksa takılır o saçmalıklara gerçeklik dünyasından kopuk Arzu'larının yön verildiği hayal aleminde o. Ordan koparmanız gerekli.
Soran+1 yılArkadaslari da ayni ustelik
Soran+1 yılbilemiyorum neler yapabiliriz
Cevap sahibi+1 yılO yaşta p*rno merakı her ergende olur ama sürekli o dediğin abla bilmem ne tip şeyleri sence ne kadar zamandır okuyor ne sıklıkta
Soran+1 yılher gece diyebilirim her bos aninda yani birde kizlarla konusmalari var kizlari ellemek istiyor mesela sevgilileride elletiyor tabi yaslari kucuk ama marifetleri o bicim cocukluklarini yasayamadan nelere merak sariyorlar
Soran+1 yıle hal boyle olunca sonunda bana da hallendi iste
Soran+1 yılumarim devami olmaz ki simdilik normal davraniyor yani
Cevap sahibi+1 yıl@deepdeduran1 daha detaylı yazabilirsin Çekşnme bende cevaplarım
Cevap sahibi+1 yılAaa sevgilisi varsa korkma normale gelicek eminim bu iyi Bazıları içe kapanır canavar olup çıkarlar Bu şimdi az çok heves vs yaşıyor ufak tefek doğru mu değil elbette ama şu durumda hiç olmamasından iyidir bence
Soran+1 yılyani düzelir mi kendini dizginleyebilir mi ileride yoksa bu sekilde daha kötü sonuclar mi dogurur
Cevap sahibi+1 yılBak bunu Nasıl anlatim burdan bilemiyorum bir örnekle dicem ama açıktan engellenir şimdi 😑
Soran+1 yılNeyse o zaman sagol yinede cidden yardimci oldun cok tesekkur ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılBiri ciddi ciddi konuşmalı uyarmalı. bir hatadır sana karşı unut kardeşim 1-2 yıla düzelir o eminim
Cevap sahibi+1 yılSorunun bir kısmı da evde ilk ergenle yüzleşmeniz bazı şeyler sizden farklıdır sakince kontrol denetim şart ama baskı yasak dayak yok asla yoksa inadına kötğ yola gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşler arasında olur böyle sürtüşmeler, öpüşür koklaşır barışırsınız
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılen büyük terbiyesizler ahlaksızlar ebeveynlerdir
00 Yorumla Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Ne yaptı ki hayırdır😯
00 Yorumlabu nasıl bir zihniyet nasıl bir düşünce Yazık. !
00 Yorumla
+1 yılsapıkmısın nasıl paylaşımlar bunlar
07 Yorumla
Soran+1 yılne yasadigimi bilmiyosun sapik misin nasil bir soru allah askina
- +1 yıl
ama olabilirmi öyle öz kardeşin deyilmi
ayrıca annenin gülmesi
Soran+1 yılneden olmasin kardesim ulkede ordege damacanaya tecavuz eden var basima gelmez diyebilir misin? Allah icin neden yalan soyliyim
- +1 yıl
inanmak istemiyorum
yaşlarınız kaç
Soran+1 yılo 16 ben 18 yasindayim
Soran+1 yılannem dogal karsiladi ergenlikteymis yapabilirmis boyle seyler
- +1 yıl
kendine dikkat et enterasan bir ailen var
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal mısın yoksa espiri falan mı bu
03 Yorumla
Soran+1 yılallah askina bunun esprisi olur mu
Soran+1 yılsadece yazmak istedim icim rahatlamiycak belki zamani geri alamiycam ama sucsuz olduguma kendimi inandiramazsam gebericem
Cevap sahibi+1 yıleğer doğruysa annenle konuş. anne benim ne hissettiğimi anla falan de
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmis olsun tatlim uvey kardesin mi
04 Yorumla
Soran+1 yıloz kardesim
Cevap sahibi+1 yılRezil serefsiz ya Allah akil fikir versin
Cevap sahibi+1 yılBizde de var bu tarz sapik akrabalar ben agzinin payini veriom itlerin
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. yalanı nı
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok artik
00 Yorumla Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Nasıl aileniz var
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Nasıl yani
10 YorumlaErkek kardeşinmi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
ne yaptı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNası nası
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında