Yediklerini içtiklerini vs sebep nedir? Ne düşürler merak ediyorum?

İnsanlarda artık yaşamak yerine yaşadığını göstermek diye bşey var o anı yaşamıyolar ama yaşıyomuş gibi gösterip mutlu oluyolar geçen bir doğum günü gördüm herkesin elinde telefon snap atıp duruyolar ama hiç muhabbet yok kamera onlara döndüğü an gülüp oynamaya başlıyolsr gerisindeyse yorumlara kimlerin baktığına bakıyolar artık durum bu
Bence insanlar cevresindeki kisilere anlatamiyor bazi seyleri. Buna utanma cekinme de diyebiliriz. Sosyal medyada yuz yuze gelmeden icindekileri dokebiliyor ve bir nevi kendini daha rahat hissetmesini sagliyor
Ben hiç paylaşmam. Özelimi ya da gereklileri görecek insanları zaten (genelde) yanımda tutar, sohbet eder ve sürekli irtibat halinde olurum. Geri kalanlar zaten önemsiz..
dimi ama
cocuk gibi baaaak ben burda bunu yiyorum bunu iciyorum demek icin :D
:) galiba
Cevap
9Cevap
Gösterişliler. Belke o şeylere sahip olmayan birileri var. Günah değil midir?
tam olarak haklısın
vay anasını yorumlara bak! herkese saçma geliyorsa, bu normal normal paylaşanlar kim acaba:)
kim işte
ben burada yorum yazanların samimi olduğuna inanıyorum aksi taktirde riyakar olurlar ki bu daha kötü
Çok sükür sosyal ağlari kullanmiyorum da bu tür seyleri görüp sinirlenmiyorum. İnsanlar yediklerini internette değilde insanlarla paylaşşa kesks
hiç anlamamışımdır! benim yaptığım şeyleri başkası neden görsün bilsin , heleki görüşmediğim kişiler!
Bunu bilmiyorum ama göz hakkı derim ben - Annem artık herkes herşeyi buluyor dese bile gereksız buluyorum.
öyle bir insan değilim..
o yüzdendir ki resim kullanmıyorum, insta face gibi sosyal ağlarda değilim..
Çünkü ezik oldukları için
dimi
yemek ekmek paylaşanları bende sevmiyorum kul hakkı..
doğru değil ki zaten
aptalca inan
Kul hakki onunla da sınırli kalsa keske arabasini evinin dekoru ne mobilya var nasil dosenmis sekli semali nereye tatile gidiliyor cocugunun odasi o bu su vs vs benim tanidigim biri var kizinin dogumgununde havai fisek attiriyor balkondan cekerken paylasim yapiyor boyle aptallarda var ozentiler
Gösteriş merakı oysa alamayan olmayan var zannediyorlar ki o paylastiklariyla birini eziyorlar hâlbuki insan sınıfında değiller farkında değiller
Bu mantığa göre yanında karısınıda gezdirmesin onuda birisinin canı çeker , arabasınada binmesin... Aman kimse görmesin!!!
gosteris merakı, kendini ispatlamak, farklı gorunmeye calısmak falan
Bunlar daha iyi günler yakında cinsel hayatlarını da atarlar gidişat öyle gösteriyor.
Farklı olma çabası
bumu yani bu kadar basıt olmamalı
Aynen bu kadar basit
Hıh mocha mı paylaşayım da ne kadar iyi yerlerde takıldığımı görsünler
sersemlik değil mi
Öyle
Çok sıkılıyorum böyle şeyleri görmekten galiba birazda utanç duyuyorum tamam insanlar gittiği yerleri paylaşsın oralarla ilgili bilgi versin öğrenelim gittiğimizde ne yapacağımızı bilelim fakat diğerli gerçekten kötü
Devran böyle döndü şimdi de sen iyi ol onlarda olur
çok haklısın
Onaylanma isteği var. Egodan ötürü.
ego mu yetersiz öz güven mi
Ego...
Ama egosu yüksek insan onaylanma ihtiyacı duyar mı zaten güveniyor kendine kimseyi sallamıyor
:D saçma sapan işler işte
:) ama yapılıyor
maalesef
bıktık ya bunları görmekten hangi hislerle yapıyorlar anlamıyorum
Onlarda normal bir his yok hastalikli bir his var
teşhircilik ve dikizleme merakı
ahaha bunu halama yollamam lazım valla :D
Çok itici geliyor hiç sevmem.
yapmıyorsun umarım
:) çelişmezsin dimi
saçmalık ıste
:) hemde çok