Gerçek boy ne zaman ölçülür? (Sabah uyanır uyanmaz ölçtüğümde akşam ölçtüğümden 3cm uzun çıkıyor?) Sabah 179 akşam 176
Sabah
Gece
Uyanır uyanmaz sabah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında tam tersi olması lazım çünkü gün boyu kaslarını kullanıyorsun ve açılıyor akşam daha uzun çıkman lazım
Sabah daha uzun çıkıyor
Kas kullandıkça açılmaz, daralır. Açılması için esnetmeniz gerekiyor yani kullanmanın tam tersine iş yapmak. Bir sey bildiginiz yok fikriniz var
@Good-girlll senin bişi bildin YÖK sabah uzun cıkar
Tamam işte onu diyorum ben de. kası geceleri kullandıgın için gevşeyip uzar. Kullandıkça kasılır ve kısalır
@Good-girlll tamam saol :)
yerçekimi sayesinde sabah daha uzun çıkarsın olay bu
Hangisi gerçek boyum oluyor
akşamki
Offf :( 176 ozaman
hayırlısı :)
Ama çoğu kişiden uzunum bendem kısalar 178 im diyor demekki atıyor herkez
göz yanılgısıdır
Tamam
hayırlı günler
Sanada
öğlen ölçülen doğru
Sabah 184 ve üzeri çıkıyor gece 182 183 arası bende ortalama 183 diyorum :D
Öğlende 178 çıktı eczanede ama sabah ilk kalktığımda daha uzunum mesela duvarda bir çizgi var orası tam 180 sabah onun tam 1 cm altındayım akşam eve geliyom 4 cm olmuş biraz yatıyorum yüzüstü 15dk sonra 177 178 e felan çıkıyor şimdi benim boyum kaç en uZunumu ortalamamı yoksa akşamki boyumumu söylemeliyim hangisi gerçek boyum oluyor?
Ortalamasını söyle derim ben ben eczanede felan ölçülmedim :D bildiğin inşaat metresi 1.83 eczanedekiler de daha uzun çıkarsın diolar ama bilmiom senin eczanede ölçüldüğün boy boyundur.
Eczanede öğlen ölçtürdüm gerçek boy sabahki diyorlar sabahta 1cm fark ediyor179 diyorum yalanmı söylemiş oluyorum?
Sen o boyla 1.80 desen dahi sana kimse yalan felan demez çünkü kimsenin gözü metrik hesap yapmıyor takılma bence bunlara boyun gayet iyi 170 i geçen her erkeğin boyu idealdir. Altıda kötü sayılmaz insan olduktan sonra gerisi tıs.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için hayırlı akşamlar haklısın 👍
Rica ederim sanada kardeşim iyi akşamlar :)
Saol
knk sen gece içiyon
sabahda onun etkisiyle kalkıyon
öğlen ölç :D
Öğlende 178 çıktı eczanede ama sabah ilk kalktığımda daha uzunum mesela duvarda bir çizgi var orası tam 180 sabah onun tam 1 cm altındayım akşam eve geliyom 4 cm olmuş :D biraz yatıyorum yüzüstü 15dk sonra 177 178 e felan çıkıyor şimdi benim boyum kaç en uZunumu ortalamamı yoksa akşamki boyumumu söylemeliyim hangisi gerçek boyum oluyor?
Cevap
3Cevap
Sabah ölçtüğün boy doğrudur, akşama kadar yer çekimi boyu kısaltır.
Peki bende sana katılıyorumda gece diyenler öğlen diyenler atıyormu sence kafadan dalgamı geçiyorlar birde sabah kalkar kalkmaz 179 um öğleye doğru 178 akşam 177 gece 176 felanım kaç benim boyum şimdik sence?
179 net
sabah insan gerçek boyuna ulaşır
Teşekkür ederim kardeşim ohh moralimi yerine getirdin be boy takıntısı olduğu için 1cm bile çok sevindiriyo hayırlı geceler 👍
sabahki de dogru diil aksamki de. En dogrusu uyandıktan 2 saat sonraki boydur. O zaman boyu 1.77-1.78 filan oluyo yani tam ortası
Sabah uyanır uyanmaz 181,6 1 saat sonra 180,6 öğlen 180,1 akşam 179,8 gece 179,5 aşırı yorgun gece 179,3 absolutaly low en dip noktam daha kısa olmuyorum 179,1
Gece
Kafadan atmıyorsun değilmi
Hayır.
Tamam
daşşşak mı geçiyon biladerr
Yok kardeşim gerçekten fark ediyor bende boy takıntısı olduğu için sabah akşam ölçüyordum fark ettim doğru bişi bu deneyebilirsin inanmıyorsan
lan lastik misin yoksa metal misin sabah akşam gece farklı boyda olacaksın. lastik olsa ya da metal olsa sabah sıcak olduğu için daha uzun daha yayık olur. insansın la sen kemikler öyle hop diye uzayıp kısalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar