Diğer Yıldız tilbe hülya Avşar kavgası (fotoğraflı)? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu kavgayı yeni duyuyorum ben bir yıli geçmiş olmasına rağmen. Bu esnada izleyen oldu mu hiç şahit olan? Yıldız tilbe hülya Avşar kavgası (fotoğraflı)? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DanceMacabre Takip Et Xper 2 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl Istebenim stilime konuk olarak katilan hulya avsar, yildiz tilbeyi canlandiran kiza ''yildiz tilbe icin guzel kacmisin'' gibi bir yorumda bulundu. Onun uzerine yildiz tilbe cevap vermisti ama orusbu dedigini bilmiyorum. 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yıldız Tilbe yi tek geçerim favorimdir demişse ağzına sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cukka! Yorumla
mihendiscik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl herkes 0rospudur kardeş. sadece fiyatlar farklıdır 2 0 Yorumla
Harley_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerçek mi bu 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne söylememiş ama tweet atmış 😂 Yorumla
genetikci18 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. her zaman ki gibi yıldız tılbe haklı 😊 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar