Üni de parçaladılar.
Ama ben yapmak istiyorum
nerde yapabilirim
Ama ben yapmak istiyorum
nerde yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimseye direkt kimsesiz kadavrayı vermezler gülüm, herşeyin bir kuralı var, ilk kurbağayla başlarsın, sonra insan dokusuna en yakın hayvan olan domuz ile, en son insanı verirler eline, oda şansına, senede 1-2 tane anca gelir öyle sahipsiz öğrencinin eline verilecek cinste ex olmuş kişiler, ben hiç kadavra incelemeden mezun olmuş adam gördüm, biliyorum, tanıyorum, ve bunlar şu an doktorluk yapıyor, şaka gibi..
öyle hocalar nerdeeee, ilginç..
yurt dışında olabilir, türkiyede imkansız :) türkiyede dediğim şeyleri yaptırmadan mümkünü yok eline kadavra vermezler..
tamam ben zaten 5 senelik vasıfsız bir çöpçüyüm yahu, anatomiyle, amigdalayla, frontal, parietal, occipital, serebellum gibi lob'larla ne işim olur yahu..
seninle bir challenge yapalım yenersen sen beni kiss me yenilirsem kalbim senindir :/
Kadavralar genellikle kimsesiz insanlardan secilirmis. Bunu biliyor muydun? Hani bilmiyorsan ogrende biraz insani tarafin ortaya cikar belki.
Cevap
12Cevap
gel suriyeye ıraka dolu hergün onlarca insan katlediliyor mk dnyasında
Kadavra pis yaa otopsi daha öğretici bilimsel olarak
neden yapmak isteiyorsun sen cerrahmısın yoksa necisin
lanet olası bir mezaarlığa gir ve kazmaya başla
Gel yenibosna adli tıp'a.
Oldu sırtıma atar getiririm.
Niye bütün sorulari ölüler uzerine :D
Beraber parcalarsak tsmam
Mezarlık
Öyyyğğk
tıp mı okuyorsun
öğrenciler normalde hevesli olur tabi heyecanlıda olur :) senin gibi. bir zamanlarda ki ben gibi
ne yazık ki
Kemoterapi yıpratıyor..
hiç bir şeye zamanım olmuyor :/ yorgunluktan ölüyorum daha ne olsun
harika mi
iyi
beni öldürebilirsin
Ne okuyorsun?
her üniversitenin malesef kadavra ile eğitimi yoktur. ancak eğitimi varsa 3. sınıfta egitimlere başljarlar 1. ve 2. sinıfta genelde maket vardır. kadavra yı da genelde doçent veya profesör parçalar yani öğrenciye vermezler amacın kadavra doğramaksa biraz zor o 😛 ancak izlersin
:D niye doktormusun
bölüm ne tıp mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar