ilk 2 sene önce bıçakla kazıdım tekrar çıktı ama benimki et ben değil siyah kücük şeyler acımadı ama çok kanadı yüzümde 5den fazla ben vardı canımı sıkıyodu benim gibi olanlar yazsın lazer tedavisine param yetmedide
umuyorumki dediklerin sadece sakadan ibaret. ama gercekten yaptiysan oyle bise ne kadar tehlikeli oldugunun farkinda degilsindir. doktorlar bile cogu zaman o benlerden kurtulmak isteyen insanlara yardimci olamazlar cunku ben oyle uzde gordugun kadar degildir. koku var onun. test tahlil yaptiktan sonra aldirip aldiramayacagini doktor belirliyor. sen napmissin oyle ya
cildiyeye gidemedim gitsem ne olacaktı renk açıcılara tonla para verdim zaten yanii iyce kafaya takmıştım zaten küçük şeyler ama kanser falan olacağımı düşünmedim
Bende de baya var hiç sorun etmiyorum yüzün güzel olduktan sonra o benler gölge düşürmez yani. Üstelik küçük şeylerdi diyorsun. Biraz büyürdün, para biriktirip lazere giderdin. Bir daha yapma bence.
Minik kardeş ileride pişman olursun belliki yaşın bayağı ufak jiletle falan öyle şeyler yapma bidaha. Jiletten bir miktop kapsan ömür boyu o izle gezersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyy bir kötü oldum deli misin be kendine nasıl zarar verdin ben sivilcelerimi bile sıkamıyorum sen benlerini mi jiletledin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi yapmışsın ne gerek var doktora bende de var geliyim de onu da alıver uzman olmuşsun artık ölmezsen ben de kestireyim sana 😄
En İyi Cevaplar