Annem baska bir adamla beraber. Ne yapayim?

Annem babamdan 8 9 sene once ayrildi. 4 ay kadar once kendine sevgili yapti. Benlede tanistirdi. 4 ay icinde eve gelmedigi zamanlar oldu. Daha once hep isten cikar cikmaz gelirdi. Nerdeydin diye sorunca sana hesap mi vericem bu yasta diyor. Herneyse takmadim bunu fazla. Dun sevgilisiyle geldiler eve mutfakta oturduk ucumuz. Annem adama gec oldu yat bugun burda dedi salona yatak hazirladi ona. Annem odasina gecti ben kendi odama. Gece salona gittigimde herif yoktu. Gezindim tum evi yok adam. Gittimi acaba diye ayakkabilarina baktim ayakkabilar yerinde. Geriye tek secenek kaliyor annemin odasinda. Tum gece uyuyamadim sinirden. Dogru durust dusunemiyorum bile. Ne yapicam ben ya. Icimden bir ses gir odaya adamin agzini burnunu kir anneminde yuzune tukur git diyor. bir yanim hic ugrasma herkes hayatini yasasin cek git evi terket diyor bir yanimda uniyi kazandiktan sonra git diyor.(bu sene uni sinavina gircem) ne yapcam ben ya. Kafayi yicem. Tiksiniyorum ikisindende yuzlerine nasil bakicam.
Güncellemeler
+1 yıl
Utanmadan kahvaltiya cagiriyo mk. Gidip konusucam ya ikisiylede.
Güncellemeler
+1 yıl
Allahim cildiricam karsimda gulumseyerek ssarildik uyuduk bisey yapmadik sen yanlis anladin diyor utanmadan yemin ediyorum cildiricam. Tartiscami anlayinca adami gonderdi evden kendide oturdu agliyo icerde. Dinimizde anneyr of bile demeyin yaziyor ben az once sovdum kendilerine. Yanlis mi yaptim dogru mu bilmiyorum ama evi terketme karari aldim. Umarim yikilirda altinda kalirlar. Nasilsa bunlarin hesabi sorulur burada veya ahirette.
Annem baska bir adamla beraber. Ne yapayim?