Kollarımda ve bacaklarımda façalar varr böyle bir kız görseniz ne düşünürsünüz dışlarmısınızz ?
İticimidir ?
İticimidir ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benimde kolumda var 2 3 tane derin değil çok yakından bakınca belli oluyor 14 yaşındayken yapmıştım arkadaşıma inat yapamazsın dedi diye o kadar utanıyorumki şimdi öyle şeyleri zavallı insanlar yapar sadece işim olmaz hiç öyle şeylerle arabesk filanda dinlemem bir hata işte ömür boyu çekicem bunu kısa kollu tişört giyemiyorum utancımdan biri görürde rezil olurum diye :D yani ben öyle birini gördüğümde tipe bak allah ıslah etsin diyorum ama bir arkadaşımda var müşterim daha doğrusu çok canayakın efendi muhabbeti iyi bir çocuk ama her yeri faça kolu vücudu eli ayağı bildiğin delik değiş çocuk onunda çevresi bozuk ama aslında iyi birisi.
Biraz argo olacak ama İLİN SİKİYLE GERDEĞE GİRİLMEZ.Yani başkasının lafını dinleme.Ben olsaydım o kızın niçin böyle birşey yaptıgını düşünürdüm.Vardır bir sebebi ama toplumdan dışlamak HAYVANLIK tır.Ayrıca itici vesaire sevgili durumlarında olur.unutma seni seven adam Sen öldüğünde bile seni seviyorsa veya sevmeli ise sen diri iken neden sana sahip çıkmasın.Tek ihtiyacın dertleşecek birini bulmak eğer birisiyle dertleşmek konuşmak istersen ben buradayım :D amacım kötü değildir peşin belirteyim.
dışlamam,itici gelmez..
bunlara göre biriyle arkadaş olmam ama üzülürüm,neden yaptın güzelim?
ne bekliyorsun herkesin seninle arkadaş olmak için can atmasını mı ? tabiki düşündürücü olur.
yani
Cevap
46Cevap
hala serseri gibi davranıyorsa zaten işim olmaz .. ama hakeretleri düzelmiştir gençliğinin verdiği cahililkleri unuturum önyargım olmaz...! hareketlerine dikkat et yani
Kusura bakma ama adada yalnız kalsak belki o da mecburiyet
iticidir ama oda hayatın bir sillesi demektir bir zamanlar bende delirdikçe çektim façayı çektim façayı ama elime gecen bir b*k olmadı şimdi pişmanım ama göründüğü zaman utanıyorum açıkçası
öylelerinin yanında durmaktan korkarlar. hatta başına iş almak istemez kimse
Normal bir insan yapmaz onu... psikolojik sorunları var derim..
çok itici benim etrafımda bir sürü böyle kız var kendilerini ergenliğe kaptırıp yapıyosunuz sonra pişman oluyosunuz yapmayın kızım şunu
Önyargılı değilim ama insanların vücut ve hareketleri ile karakter analizi yapınca direkt mazoşit biri olduğunu söylerdim. Çıkarım yapma sanatı.
Hiç tarzım değil ama geçenlerde böyle bir hatunla tanıştım. Sordum, "ergenlikti geçti gitti unutalım" dedi.. Unuttuk, seviştik. Takıntı olmadı, sıkıntı olmadı. Sikinti yok anlayacağın :))))
İtici aynı ortamda bulunmaktan bile rahatsız olurum .
bence cok iticidir ama dışlamam herkz Allah'ın kulu dışlamak bize yaksmaz ama itici gelir
kolları bilemem ama bacakların her türlü gideri vardır façalı façasız dövmelı sade :D
kendine böyle zarar veriyosa bana neler yapar der iterim onu
çok cool ve güzel değilsen kesinlikle iticisindir..
Erkek de olsa itici gelmez kadın da olsa itici gelmez.Muhabbetinden sonra iticilik olursa olur.Bu da her insan için geçerli bir durum zaten
arkama bakmadan kacarım direk soyle
açık ve net salaklık olarak görüyorum. beyinden yoksun geçirdiğin her gün için bir çizik attın heralde..
oy oy oy korkarım ben koluna bacağına faça atan kız kim bilir benim nerelerime faça atar hatta bunu yazdım diye peşime bile düşer :D
bir kere konuşmak isterim hala bu tavır damı diye, konuşmdan tanınmadan bişey denmez
kız arkadaşım ya da sevgilim olamaz. sorunlu insan diye düşünür ve uzak durmaya çalışırım
başkaları dururken kendine zarar veren insan KORKAK tır..
psikoat falan diil, kandırmayın kendinizi
tamamen yanlış birşeydir.belki o kişi korkak değil fedakar.Başkalarına zarar geleceğine kendine atmıştır.
tartışılır...
ben eşya kırıyorum daha eğlenceli :D
çekici diyen kız varsa söylesin kendimi doğramaya hazırım kardo
O kadar sorun değil bence,geçmişte bıraktıysa kötü zamanlarını.
üzmeyelim diycem ama evet psikopattır o kız itici gelir :S
Kutsal su döküp , hac işareti yaparım.. Olmazsa nas ve felak okur kaçarım. Bir kıza ya da erkeğe en yakıştıramadım şeylerden biridir.
ergenliğini zorlu geçirdiğini düşünürüm.
cigara maruana falan da kullanıyorsan gel bağa torbacı tanıdıklarım var ::D
sen kızsan biz neyiz diye düşnürüm.
Lazerle sildirebilirsin
Psikolojik sorunları vardır
atsana bakalım resimlere hiç façalı görmediydim
iticii... yazık etmişsin kendine üzüldüm kardeş...
itici bulurum dışlarım selam bile vermem
evet kesinlikle ve bunun bir çok nedeni var
İticinin alası. Direk oradan uzaklaşırım
alırım façasını aşağı.
2 tokat çakasım gelir
oturur beraber müslüm azer dinler faça çekeriz.
anormal diye düşünürüm ama olan olmuş takma kafaya
çok itici
sanırız ki piskopatın allahı:99
Direk - 100 puan yazıyla "Eksi Yüz puan "
itici gelir ilgi göstermem... terst durumlar
büyüksün derim elini öperim saygıda kusur etmem
bi kesikte ben atarım. hey allahım ya :/
neden bole bişi yaptın güzelim yha :(
Bir anlık sinir mutsuzlukk
Değmesedee insan sevince vazgeçemiyorr onun yanındakileri görüncee öldüresim geliyo ama yapamadığım içinn olan bana oluyor.
Kim görse hakkinda kötü şeyler düşünür.
beynine sok.m ne sacmalık bir git ya
Hemen ölü taklidi yaparım.
Faça atmandaki amaç ne?
Hayatta yaptığım şeylere karşı duyduğum pişmanlığıı dışa vuramayıpp içime atıyor olmam
hımm
iticidir tabi
Acaba problemi ne diye düşünürüm korkutucu
neden yaptın peki
ruhumunn çektiği acıyı bedenimde çeksin istedim..Mutsuzdumm
o izlerden kurtulmaya bak, tedavi ol yeni bir hayat kur kendine
mazoşistmisin?
ölümüne kaçarım
korkar kaçarım:))
yazık derim
ne olursan ol gel
yoo çekici