Evlenmek üzereyim ama aklım yaşayamadıklarımda, sizin de var mı böyle düşünceleriniz?

arkadaşlar bunu kimseyle konuşmadım ilk sizle paylaşıyorum. ben evlenmek üzereyim, ama erkek arkadaşımla çıkmaya başladıktan beri aklım yaşayamadıklarımda

benim şimdiye dek iki erkek arkadaşım oldu, ilki 17yaşındaydı 2 sene çıktık bir diğeri ise 20yaşında başladık çıkmaya şu an 23 yaşındayım. onun haricinde yani erkeklerle ilgim alakam olmadı, başım önümde gittim geldim okula, yurtdışında olduğum içinde gavurlarla da haşır neşir olmadım, sosyal ortama da girmedim.

erkek arkadaşım ise aşırı sosyal bir sürü kız arkadaşı olmuş, değişik kızlarla tanışmış flörtleşmiş vs vs. kız arkadaşlarım da flört ettiği kişileri anlatınca resmen KISKANIYORUM. erkek arkadaşım başkalarıyla ilişkiye doymuş gözü artık dışarıda değil, kız arkadaşlarım desen sürekli egoları tatmin oluyor, tanışma ve çıkma teklifleri alıyorlar, konserlere gidip yeni kişilerle tanışıyorlar sohbet ediyorlar ama ben bunları hiç yaşamadım.

ciddi ilişkim var herşey çok güzel gidiyor ve son derece mutluyum yani başkalarına yan gözle bakmak aklımın ucundan geçmez.. ama aklım yinede bu yaşayamadıklarımda yani keşke zamanında doyasıya yaşasaydım diyorum diğer yandan da utanıyorum düşüncelerimden..

sizinde varmı böyle düşünceleriniz ? yardım edin nasıl kurtulcam bu düşüncelerden :(((
Güncellemeler
+1 yıl
ben kendimi yanlış ifade de etmiş olabilirim: canım şu anda başkalarıyla beraber olmak istemiyor yanlış anlamayın ben beraberliğimden çok mutluyum. benim derdim öncesiyle,keşke bende önceden yaşasaydım diye düşünüyorum. aldatmak kesinlikle aklımın ucundan geçmez, ilk erkek arkadaşım aldatmıştı beni nasıl şerefsizlik olduğunu biliyorum ayrıca müstakbel eşimi de çok seviyorum

yinede böyle düşünceler geliyor aklıma yani normal değil farkındayım :S
Evlenmek üzereyim ama aklım yaşayamadıklarımda, sizin de var mı böyle düşünceleriniz?