yinede böyle düşünceler geliyor aklıma yani normal değil farkındayım :S
Evlenmek üzereyim ama aklım yaşayamadıklarımda, sizin de var mı böyle düşünceleriniz?
yinede böyle düşünceler geliyor aklıma yani normal değil farkındayım :S
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu yaşayamadıklarını erkek arkadaşınla birlikte yaşayın.
yani erkek arkadaşın ve diğer arrkadaşlarınzla birlkte konserlere gidin ya da onlar ne yaparken özeniyorsan onları sen de yap. sen niye yapmıyorsun?
eğer aradığın heyecansa ilişkinize heyecan katmaya çalışın yaşadıklarınız rutinleşmiş sıkıcı olabilir.değişik şeyler katarak heyecan verebilrsinz.
ve eminim farkındasındır ama diğer arkadaşların başkalaryla tanışırken amaçları senn konumuna gelmek, bunu unutma
sevgili chemistzy abla;
diyerek bir soru sorasım geldi:D
son cümlen çok etkiledi beni. kesinlikle haklısın bu konuda. ben neden diğerlerine özeniyorumki? aslında onlar bana özenmesi lazım
tamam çok teşekkür ederim :)
ya güzelim ne güzel ilişkin varmış, adam da doymuş, seni aldatmaz hal böyleyken bırak o dediklerin de yaşanmamış olarak kalsın, onlar gelip geçici şeyler, sen sevgilinle sonsuz mutluluğuna bak, gerisini de boşveer..
sende haklısın melody, gözü gerçekten doydu galiba ben durduk yere kaşınıyorum :S
sana diyecegim tek cevap,
bu durumun gayet normal, cünkü evlilik bile basli basina bir ibadetdir, ve imanini yarisini kurtarmani sagliyor...
seytanda seni evlenmekden vazgectirmek icin vesvese veriyor...
olay bu :)
ne yapacaksin, evleniyorum, mutlu bir ailem olacak, hem dünyama yararli hem ahiretime diyerekden o düsüncelerini dinlemeyeceksin...
çok teşekkür ederim :)
bisey degil:)
Evlenmek zorunda mısın? Daha 23 yaşındaymışsın hem. Biraz daha bekle. Günün birinde belki ayrılırsın o adamdan ve sonrasında eğlencelik ilişkiler yaşarsın. Gözün doyar. Yoksa bu önünde problem olarak hep kalır. Evlilik hayatında hep aklının bir köşesinde olur bu.
Hayata bir daha gelmeyeceksin. Hayallerinin ve arzularının peşinden koş.
ayrılmak için evlenmiyorum ben fazlasıyla mutlu ediyor beni, sadece genç kızlığımda doyasıya gezip tozup eğlenememenin acısını taşıyorum içimde erkek arkadaşım kendi yaşadıklarını anlatınca.
onun yaşadıklarının ben anca 1/10 yaşamışımdır
Cevap
14Cevap
İliskinin ciddi oldugunu söylüyorsun.
Eskiden yaşadıklarını yada digerlerinin ne yaptığına degil bundan sonra hayatının nasıl olacağını dusunmelisin.
Kendi hayatını digerlerinin hayatından bağımsız olarak degerlendirmelisin.
Hiç kimse birbirine benzemek zorunda degil.
eğer ki erkek arkadaşın atıp tutmuyorsa anlattıklarından siz evlenemezsiniz zaten, evlenenler her anlamıyla eşdeş olurlar unutma bunu, yani erkek arkadaşın kırk kişiyle çıkmışsa sen iki olmaz yakın olur,
yaşamayıp içinde kalması daha kötü yaşamaya çalışırsın zamanı gelince umarım yanlışşeyler yapmazsın
Evlendiğiniz kişi ile yaşamak isteyipte yaşayamadığınız ne var ise yaşayabilirsiniz .
Evlilik hiçbir zaman engel olmaz .
şöyle düşün. mesela o 15 kişiyle çıktı seni 15 kişiden sonra buldu.
sen 2 kişi arasından buldun.
eğer doğru kişi oldugunu düşünüyorsan yapmak istediklerini gayet de eşinle yapabilirsin.
helal en doğrusunu yapmışsın bence..
bekarken çapkın olanlar evlenince de pek degişmiyorlar dikkat et sen genede..
ve kıskandıgını belli et exlerini anlatmasın yanında çok sinir bi durum..
açıksözlü olduğumuzdan şimdiye dek gelmiş geçmiş ne varsa açık açık ortaya döktük. eski kız arkadaşları hakkında sürekli konuşmasak da 'arkadaşlarla yat turuna çıktık, alanyada şuraya gittik, antalyada buradaydık' falan dediğinde ben üzülüyorum resmen çünkü ben hiç yaşayamıcam bunları :S
bence evlilik konusunu biraz ertelemelisin derim. çünkü şu an böyle düşünüyorsan emin ol evlendikten sonra da bu düşünceler aklından çıkmayacak ve en ufak anlaşmazlıkta gözün başkasını aramaya başlayacak buna eminim, toleransın kalmayacak. onun için evleneceğin kişiye yazık etme bence eğer o ciddi düşünüyorsa.
güncelledim, yazdığına karşılık cevabı da ordan okuyabilirsin aldatmak aklımın ucundan geçmez
yani aldatmak aklımın ucundan geçmez diyorsan eğer o zaman bence sen evlendikten sonra eğer ki başka birinden hoşlanırsan ve aklından böyle bir şey geçerse aldatmak yerine ayrılıp da ilişki yaşarsın. yani her türlü bence bu durumda evlilik olmaz.
tamam teşekkür ederim yorumun için.. oturup düşüncem uzun uzun
sen önündeki maçlara bak. yani şu anki sevgilinle yap ne yapamadıysan.
yasayamadiklarinida esinle birlikte yasarsin
sen bu cevabi veriyorsan eger pek te asik biri degilsin
:(( bunlar eytanın verdiği bir takım vesveseler bence sakın yanlış bir rehavete kapılma
bide evlenip yaşıyacan güzel şeyleri düşün bence. Yani mutluysan erkek arkadaşın ile başka ne yaşamak istiyosunki ?
erkek arkadaşımın yaşadıklarını bende yaşamış olmak isterdim tecrübelerim olurdu, onun yanında resmen kezban kaldım :S
utanacak birşey yok evlensende aklından çıkmayacaktır...
hatta zamanla alevlenebilirde kimbilir...
bazen insan elindeki güzellklern farkına varamıyor. o her gün farklı erkeklerle takılanlar senn gibi bi ilişkisi olsun isterdi bi çoğu emin ol.
evet haklısın bu da geldi aklıma, yani ilişkim bu kadar güzel giderken sadece içimde kalan hevesler yüzünden ayrılıp heveslerime doyduktan sonra da pişman olmak istemiyorum
fakat o hevesler hep içimde kalacak dışa vuramasam da
nefs işte...
nefsime sahip çıkıyorumda düşüncelerime sahip çıkamıyorum :((
düşünmenn sebebi de nefs. sen hiç aklını bozma.
sende ozaman dur daha evlenmeyelim ben hiç bişey yaşamadım onları bir tamamlayım diyebilirsin
evlenince fazlasıyla yaşarsın bunları hiç dert etme
o zman hemen yaşamak sonra evlenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar