Herkese hayırlı akşamlar. Benim babam olacak adam zamanında hem anneme hem de bana az çektirmedi. Bana kızım bile demezdi. Şerefsiz diye hitap ederdi. Döverdi. Aşağılardı. Babaannemleri de dövdü ama onlar hala ondan taraflar. Durmadan beni arıyor. Sövüp suratıma kapatıyor. Geçen yine aradı. İnsanlığımı yaptım. Babacım diye açtım telefonu. Gayet kibar konuştum. Ağıza alınmayacak küfürler edip beni reddettiğini söyledi suratıma kapadı. Onun yüzünden panik atak hastası oldum. Artık canıma tak etti. Bu gece gidip arabasına zarar vermek istiyorum. Lastiklerini patlatmak istiyorum. Aslında camlarını kıracaktım. Ama sessizce işi bitirmek istiyorum. Sorularım şöyle;
Lastikleri bıçakla patlatsam alarmı öter mi? Küçük bir yerde yaşıyoruz mahallede mobese vs tarzı kamera olur mu? Arabayı çizsem alarm çalışır mı? Bir de komple lastik patlatsam ne kadar zarar eder?
Lastikleri bıçakla patlatsam alarmı öter mi? Küçük bir yerde yaşıyoruz mahallede mobese vs tarzı kamera olur mu? Arabayı çizsem alarm çalışır mı? Bir de komple lastik patlatsam ne kadar zarar eder?
Boşver başına bela alma Allah'ından bulsun
yap haketmiş az bile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat