merhaba arkadaşlar, ben internet üzerinden birisine telefon satışı yaptım. kendisi kadıköyde oturuyor bende bağcılarda. dediğim kendisine elden al falan ama kargo ile göndermemi istedi. bende koliye şu şekilde sarıp yolladım birde üzerine kırılabilir yazdım özellikle. ertesi gün alındığında bana ekran çatlamış deyip durdu. şimdi burda suç kargoda mı bende mi? müşteri hizmetlerini aradım geri dönüş yapmadılar henüz. ne yapmam gerek bana mı kalacak bu durumda
kargo da sen birzat gidip sana verdiği zararı karşılamak zorundalar hatta dava acarsanda kazanırsınız her turlu banada aynısı olmuştu ptt karşıdan tanıdığım arkadaşım bana bu tavsiye bulunmuştu ama kargom çokta önemli bir şey olmadığı için üzerinde durmamistim
anladm hocam şubesine gittim adamlar diyor sen koliye sarmamıştın falan. görüntüsü elimde duruyor arkadaş. ha önce kutu koli falan yoktu ama bakkala gidip almıştım. birde batarya falan yolladım ayrı olarak onlarda sorun yok. grzekalı onlarda sorun olduğunu sanıyor.
bak bunlar kamyon yüklerken eşyaları atıyorlar ve özenle yerleştiriyorlar hatta benim arkadaşlarım oyke yapıyor ne urasicam diyor tuttuğunu firlatiyorum diyordu bana ve tüketici hakları mahkemesine git ptt özel bir şirket sonuç alırsın yani mahkemeden ama sen bilirsin şimdi ses çıkartmadan yarın aynısını başkasına yaparlar
sigorta yokmuydu ozaman haklı olabilirler ama her kargoda sigorta yapılır eğer yaptirmadiysan sen sorumlusundur yinede bir araştır bulursun bir yol belki
En İyi Cevaplar