Arkadaşlar çok sadık diyorlar ciddi ciddi düşündüm bir odayı boş bırakırsak kum falan koysak bir köşeye? Hollywood sivas filminden sonra özenti diyecek varsa hayir özenmedim. 😄 dalga geçmeyin lütfen :/
Evde kangal köpeği beslenir mi?

Arkadaşlar çok sadık diyorlar ciddi ciddi düşündüm bir odayı boş bırakırsak kum falan koysak bir köşeye? Hollywood sivas filminden sonra özenti diyecek varsa hayir özenmedim. 😄 dalga geçmeyin lütfen :/
Evde kangal köpeği beslenir mi?

sivastayım kardeşim kangal kesinlikle evde beslenmez besleyemezsin çünkü ilk 6 aydan sonra et kemik yetişmiyor o hayvana bide çoban köpeği olduğu için doğayı sever
Haklisin :/
kesinlikle beslemeyemezsin , hayvana yazık etme. eve yazık etme. aman diyeyim. sakın
Haklısın imrendim bir an sahibiylr kangalin şakalaştığını görünce
geniş bir bahçe lazım , yoks hayvana yazık edersin.
bizde vardı mükemmel bir koruyucu bir köpek bakımı zor haberin ola.
bahçeli evi mütaheti verdik o bugündür pişmanız hem köpek için hem bahçe gitti...
köpek istiyorum bende bakalım yeni evime geçirsem alacağım birtane ufak bişi evde beslemelik bakmalık
Bende çok istiyorum ama kangal cidden olmazmış başka şeylere bakayım bende
tuvalet eğitimi çok sıkıntı kangala.
kolay eğitimli köpel bakıcaksın kardeşim. iyi haberlerini bekliyorum
Kangal için ev olmaz. Yani hayvan severim diyorsan öyle bir işkence yapma hayvana.
Haklisin :/ ama çok güzel be
evde beslenilmez ki kangal bahçen olmalı
Teşekkür ederim :)
Cevap
11Cevap
bir yerden sonra sığmaz o 😂 Kendinide onun yerine koy empati kur 😂
Aslan kategorisine girdiği söyleniyor 😄
doğrudur kardeş 😄 sivaslılar adam olsaydı zaten köpeği meşhur olmazdı 😂
Sivaslı dostlarım var harika insanlar genelleme doğru değil ama iyi espriydi 😄
espri olsun diye dedim yoksa benimde arkilerim var 😂
olmaz kardeşım bu köpeklere cok yer lazım. coban köpekleri oldukları icin öyle kapalı yerlerden hoşlanmazlar. ev icin uygun değildir kesinlikle
Hayır, onlar ev için değiller. Eve girebilir, durabilir ama asıl yaşayacağı yer dışarısıdır , bahçedir. Geniş alanda yaşar.
evde beslenseydi, kesinlikle köpekler arasında ilk tercih ama köpek öküz gibi büyüdüğü için :D evde rahat edemez
evde köpek beslenmez. köpeğin yeri dışarıdaki klubesidir.
evet ama çok iri oluyorlar büyüyünce. Ayrıca bence en sadık tür kangal dır
Bahçede beslenir kangal ama bilemedim şimi
Gelip gören görür beslenir mi beslenmez mi. Bilirsen beslersin bilemezsen 6 . Ayında verirsin köpeği
besleye bilmen için bahçeli evin olması lazım
Olmaz
Beslenmez.
Beslenmez :o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar