Grafik tasarım işi zor bir iş midir? Maaşları yeni başlayanlar için nasıldır ne fazla ne kadar olur..
Kolaylıkları, zorlukları nedir?
Kolaylıkları, zorlukları nedir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Grafik dedigin sey senin yaraticiligina kalmis bir olay. Maas konusunuda tecrube edindikce arttirabilecegin bir sey. Mesela bizim sirketteki grafiker yaptigi is kadar ucret aliyor. Ayligida nereden baksaniz 6-7.000TL.
ben de bu alanda çalışmak istiyorum ama deneyimim yok ne yapmalıyım?
Deneyimin olmasi icin daha fazla grafik yapman gerekiyor. Daha fazla yaraticiligini kullanip kendi sinirlarini her zaman zorlaman gerekiyor. Bir de sadece photoshop'a bagli kalmaman lazim. Diger grafik programlarini biraz bilirsen iyi olur. Internetten grafik islerini kovala. Genelde yeni baslayanlar kendilerini gelistirmek icin kartvizit tasarimi yaparak ilerlemeye calisiyor. Sende deneyebilirsin bu yolu.
tamamen hayal gücüne bağlı zorluğu ve kolaylığı var tamamen sana bağlı. ücret içinde geniş bir bantta az kazananda var çok kazananda bu tamamen senin becerine bağlı
hayal gücü derken?
Asgari zordur
Cevap
2Cevap
Grafik tasarımcıyım zor değil rahat matbaa da çalıştım reklam şirketinde çalıştım şimdi de açık hava reklamda çalışıyorum her türlü iş olanağın geniş ve maaşlar da dolgun tabii birazda bu senin yaratıcılığına bağlı..
ben de bu alanda çalışmak istiyorum ama deneyimim yok ne yapmalıyım?
@Parthenos reklam sektörü hiç bir zaman yıkılmaz reklam olmadan satış olmaz. Psikoloji için bir şey diyemem yani yapan arkadaşlara danışman daha doğru olur.
YA İŞTE O PROGRAMLARI DA BİLMİYORUM BEN..
Evet zor Web tasarım Grafik animasyon okumuştum,, Kafayı yersin
Zor değil ama yetenek olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar