Ks de sorulan esmerler pis kokar vırt zırt sorılarını gördüm sonra bugün beyaz ve mavi gözlü bir kız ne övndüyse artık analamdım. bana bile laf etti esmer olmamla dalga geçti. Bu beyazlarda hep aşağılama ezme ve büyüklenme geni var galba. Her beyazda istisnasız var. Kuzenimde böyle egoist sarışın ya hani kalktıkça kalkıyo g. t. Sonra eminem denen meymenetsiz de öylee bir sarışın mavi gözlü beyaz tenli ya şarkılarında gözümüze kadar sokuyo. yok beyaz kıçımı öppünmüşmüşde yok siyahların müziğini kullanıp zengin olmakmışda yok beyaz tavşanmış sarı civcivmiş allah aşkına komik oluyosunuz beyazların bir güzellşipi yakışıklılığı varsa bunları duyunca midem bulanıyo. Gerçi her beyaz doğuştan böyle egoist oluyo :D herneyse eminem gibi ego kasmayın ha :D
Aynen haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beyaz tenliler neden çok övünüyorlar kendileriyle haksız mıyım?
İlk defa duyuyorum yalnız şu esmerlerin kokma olayını abi parfüm diye bir şey var saçmalamışlar sarışının adı esmerin tadı yani. Ya şimdi genelleme yapmayayım ama tek çocuklarada egoist diyorlar beyaz tenlilerede diyebilirler ama ben ne esmerler gördüm egolu olan ayrıca bende de ego var yani bence herkeste ego var ama kendi içlerinde yaşıyorda olabilirler...
Pisligin tenle ne alakasi varsa bende karsilastim boyle tiplerle ve hayatimda onlar kadar g. zekali görmedigim kanısina vardim ben bununla sende dert etmissin akil mantik işim8 sence bu 😊 bende esmerim fotoda biraz daha acik cikmis tenim ama gayette memnunum takma oylelerini sende onla dalga gec
Güzel yakisikli olanlar da var esmer olarak ama doğruyu söylemek gerekirse bayan/erkek pasakli olan esmerler gördüm. E tabi pisliğin ten rengi olmaz. Ben öyle denk gelmiste olabilirim.
beyazim diye asaglandigim da oluyo hayret eden de bende anlamadim iyi mi kötü mü
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya bir yürü kardeşim benim sinirimi bozuyosun beyazım diye aşağılanmakmış, cidden dalga mı geöiyosun hele hele böyle yalandan yapanlara çok uyuz oluyorum hiçbi insan beyaz olduğu için aşağılanmaz (ki aşağılansa bile) beyaz ten asalet ve soyluluk simgesi olduğu için aşağılanan kimse mutlu olur. aşağılayablarda heralde benim gibi kara kuru ezik kıllı ve aşağı tiplerdir gelio burda beyazım ay aşağılandım şeyi yapma lütfen.
en baştaki iyi mi kötü mü sorusuna cevap veriyim iyi. türkiyedeki malak beyaz ten hastası erkeklerin gözdesi olurusun ki erkeklerin %95i aptal ve malak. o yüzden çookkk iyi.
Güneşin altında 5 dakika kalınca kıpkırmızı oluyorum, övünülecek hiçbir şey yok...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hah bide bu var yok kızarıyoru ay uy keşke süt gibi peynir olmasaydım diyerek başkaşekilde gözümüze sokuyolar. ekşi sözlükte beyaz tenli olmak başlığına gr daniskasını görürsün.
iyi esmerler ölsün gebersin biz arabistana gidelim side türkiyede beyaz beyaz yaşayın oh mis biz zaten cemiyet mikrobuyuz hepimiz teker teker yakılmalıyız.
En İyi Cevaplar