BUNUN ETKISI DAHA BUYUKMUS ARKADASLAR :D
Subliminal içerikli müzik dinleyip beyne sinyal yollayıp göz rengi değiştirme hakkında neler düşünüyorsunuz?
BUNUN ETKISI DAHA BUYUKMUS ARKADASLAR :D
Gerçeklik payı var mı bılmıyorum fakat bızım insanımız olsa da anlayacak seviye de degil. COK KORKOONNC AMAN BOYLE SEYLERE İNANMAYIN PSİKOLOJİNİZ BOZULUR AMAN SIZ APTAL MİSİNİZ bılmem ne. Sanki ulkece psikolojimiz cok duzgun. Hıcbır seye acık bır toplum degılız, hıcbır sey deneme, ogrenme yok her sey mantıksız her sey anlamsız. Sublımınal ne demek lan yazan var ya. Ve yas 20. Acınası bı durumdayız. Boyle bı sey olmasa bıle bılmıyorum bı araştırayım ya da su su sebepten olamaz dıye bı beyanda bulunup kafamı calıstırayım demek yok.
O konudan bu konuya nasıl geldin?
Ben de yaklaşık 2 hafta kadar dinlemiştim 12 yaşındayken sonra olumsuz bı etkisi olduğunu dusunerekten bıraktım bu kadar kısa bir sürede olumlu veya olumsuz etkisi olmuş olabilir mi ben çoğu şeyi bilinçsiz yapmıştım yardımcı olursanız sevinirim
Bu videolar belli sayida izlenince para kazaniyorlar cok mantikli bisey gercekten iyi kazanmislardir
sesli byokinezi sinyali. ilk defa duydum araştırmak lazım. biyokinezi ile yapılabiliyor da bunu müzik ile zorla yaptırmak mümkün mü bilemedim. ama zaten onu o halde tutamazsın hele ki ilk defa deneyen birinin vücudunun bunu yapabilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum.
ilk defa yapan bir insanın zaten vücudunda onu yapacak kinetik enerji olmaz. o yüzden kurduğum mantık doğruymuş demek ki. ama yine de her insanda bu üretim farklılık gösterir ayrıca her insanın yeteneği farklı bir bölüme olur. biyokinezi yeteneği yok ise boşa uğraşacak o zaman. sesli telkinleri duymuştum ancak tehlikeli diye denememiştim buna da pek sıcak bakmadım açıkçası.
birincisi enerji sorunu var. sonuçta bunu çalışarak ve deneyimleyerek yapmıyorsun vücuduna zorla bir şey yaptırıyorsun bunun bir bedeli olacak elbette. vücudundaki enerjiyi kontrol etmeyi öğrenmeden böyle bir şeye kalkışıyorsun ki o yine sana zarar verecek. bu da birazcık vücudu harekete zorlamak ancak hiç bir kontrolü ele almamaya benziyor. biyokinezi diyelim misal yeteneğin buna olsun. bunu yaptın bir kaç ay boyunca göz rengini değiştirdin. sonra o aynı enerji müziği dinlemesen de üretilecek. biyokinezi yalnızca göz rengi mi değiştiriyor peki?
ikincisi ise bunu yapanların amaçlarını bilemezsin. aynı zamanda beyini hipnoza açık bir hale getiriyor ki bunun tehlikesi de karşına hipnoz etmeyi bilen biri çıkarsa saniyeler içinde seni hipnoz edebilir. ya da zaten bu müzik ile hipnoz uygulamış olabilir. the mind control freaks diye bir program vardı mesela hipnozun gücünü orada görüyordun.
kineziye başlamadan biyokineziye başlayamazsın. bu birinci sınıfı atlayıp direk ortaokula başlamaya çalışmaya benzer. kontrol edemediğin enerji başına bela olur benden söylemesi. ben kendim çalıştığım halde ki yeteneğim biyokinezi yapmaya çalıştığımdan çok farklı bir sonuca ulaştım. ben balta girmemiş ormanda yolumu zor bulmaya çalışırken sen ormana paraşütle atlıyorsun gibi düşün.
Youtubeye olan şarkı eşliğindeki subliminaller buna dahil mi
Ben bunu 2 hafta boyunca yapmıştım ama bu konularda hiç bir fikrim yoktu youtubeden rastgele videolar izleyerekten yapiyordum güzelleştirir diye ben biraz takıntılı biriyimde bu süreçte olumsuz etkiler yani dış görünüşümu kotulestiren şeyler olmuş olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu illuminatinin simgesi ondan göz galiba bize bok gibi müzikler dinletip gözlerimizi boyadılar :p
Cevap
13Cevap
Adamın birine: Şimdi sana zehir enjekte edicez
Ölüceksin demişler
Zehir değil normal su enjekte etmişler adam ölmüş
Bilinç altı güçlüdür
Nasıl mesaj yolladığınız önemli sadece
Gebelik testlerinin bazılarında beklediklerinden Olumsuz sonuç alanlar kendilerini hamile sandığı için bilinç altına öyle mesaj gönderdiği için gebelik belirtileri almıştır
Ela gözlüyüm sarı göz lensi taktım Biraz farklı görünsün diye daha sonra kendime bu gerçek rengim dedim Test ettim ve test etmek için bir arkadaşıma bu sarı göz gerçek rengim dedim (kasıtlı olarak) beni inandırsın diye
Daha sonra risk aldım Lensin gözümde kalma süresini arttırdım Enfeksiyon kapma riskini bilmeme rağmen
Ve göz rengim değişti gerçekten Dahada açıldı
Genelde göz bebeğimin çevresi yeşilimsiydi
Şimdi en altta yeşil, üstünde bal rengi tam siyah göz bebeğimin orası ela kahverengi arası katman katman Renk tonu var
Denemeni tavsiye ediyorum, ben subliminal diye birşey olduğunu 2 ay önce falan öğrendim. Derin bir araştırma yaptım ve subliminallerden sonuç alan insanların videolarına göz attım. Tek yapılması gerekenler vücudumuzun zaten ihtiyacı olan suyu bol bol içmek ve en önemlisi inanarak yapman, bir sonuca varacağına inandır zihnini. 1 ay önce melanin azaltıcı subliminal denedim ve gözlerimin rengi açıldı. Yoğunluktan devam edemedim ama o süre zarfında daha fazla araştırma yaptım kısa bir süre sonra yabancıların subliminallerine başlayacağım bence denemelisin.
Yorumları okuyorum, gerçekten araştırma yapmadan bir şeyler yazıp komik duruma düşen o kadar çok insan var ki. Sublimibal direkt olarak bilinçaltı ile ilgilidir. Ve bu isteğe bağlı olarak iyi yönde de, kötü yönde de kullanılabilir. İllüminati de bu kötü yönde kullanmayı tercih etmiş. Subliminalin kendisi bilinçaltına gönderilen mesajlardan ibarettir ve bu mesajlar olumluysa neden kötü bir şey olsun? Sonuç olarak tabi ki subliminalle bedenimizde istediğimiz noktayı değiştirebiliriz. Bu tamamen inançla alakalı bir şeydir ve mümkündür. Değiştirmek istediğimiz şeye odaklanıp değişmiş gibi davranırsak bilinçaltımız da bunu öyle kabul eder ve gerçekten değiştirir. Yani insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalı bence.
İstediğiniz noktayı değiştiremezsiniz bu arada denendi onaylandı
Bir ara yaptım ve göz rengim açıldı bu aralar yoğun olduğum için pek yapamıyorum ama devam edicem
Iki hafta
nasıl yaptınız metotlariniz neler
@AnasiAlaman gozlerimi kapayip sadece muzige odaklandim
İlla değiştirmek istiyorsan git lens tak bu kadar aksiyona ne gerek var 😂😂
Knk her ay 90-100 lira veremem ya
Benimkisi yeşil ya maviye döndürebilsem süper olurdu
Sacmaliktir o seyler tamm subliminal mesajlarin etkisi cok oluyor ama sacmalik gibi bir sey
@Katyook Kanka kusura bakma da kimsenin kötü sonuç almaması sana da garip gelmiyor mu? Yani sonuçta herkese aynı tepkiyi mi verdi? Azıcık kafanızı çalıştırın bir boka yaramıyor, zaten gerçek olsa milyonlarca insanlar tarafından keşfedilirdi, bilim adamları bunun hakkında çeşitli yorumlarda bulunurdu ve haberlerde görürdük bunu, insanlar da estetiğe baş vurmazdı. Ülkemin İq seviyesini gördükçe kendimi yerin dibine sokasım geliyor. Ayrıca ben ve onlarca arkadaşım bunu denedik ve sonuç almadık. Hayır yani herkeste oluyor da bir biz de mi olmuyor?
gözlerimin yeşil olması için hangi şarkıyı dinlemeliyim ferdi taufur olur mu :)?
o zaman orhan babadan batsın bu dünya tüm sevipte kavusamayanlara gelsin :)
bide kupon yakanlar var onlara da ajdar dan bir şarkı gönderelim https://youtu.be/Ooru55prkC0
:) gülme kız
Allah yüzünden gülücukleri eksik etmesin küçük hanım:)
yok yürümüyorum şu an oturuyorum çay içiyorum:) ince bir espiri başka bir paylasimdan
eyvallah kardeş :)
seni hiç unutmayacağım kuponumu yakan :)
ayıp oluyor ama bak. kendinle beni karıştırma istersen?
kalbini kırmadan bencede gitmelisin. espiriyi bilmediğin için konuşuyorsun. ama boş.
Ben onun hakkında pek dinlemedim ama onun haricinde birkaç subliminal dinliyorum tabii işe yarıyor.
Ya böyle şeylere inanmayın kafanızı bulandırır psikolojinizi bozar
Ülkecek psikolojimiz harika beyine gönderilen subliminal mesaj psikolojimizi bozacak bu kadar cahilce konuşmayın
Yaptım oldu kesin diyen biri varsa söylesin inanalim
Yapmışmi ooluyor o başarılı bir sonuç göremedim dogrusu beni tatmin etmedi
Daha sonraki videolarda gözlerini fazla açmış
@Wimpy ya sen bitane su kişi yaptı değişti kesin diyebilcegin birini göstere biliyormusun?
zaten bu değişim sürekli olmaz yani onu ne kadar tutabileceğin değişir ama belli bir süresi vardır. ben farklı bir amaç için kullandım işe yaradı ama dediğim gibi kiminde saniyelik olurken kiminde saatlik olabilir.
kinezinin bir çok çeşidi var. tarihi var. bir çok farklı çeşidi için nette videolar izleyebilirsin. tarihi yapılan deneylere bakabilirsin. hidrokinezi yaparsan mesela video olarak ve görüntü olarak daha net inandırıcı olur ama biyokinezinin dengeleri farklı o yüzden yalnızca ona bakarsan inandırıcı gelmeyebilir çünkü onu değiştirip öyle tutmak zordur.
anlatmak istediğim şey şu kısaca biyokinezi de yapılan değişiklik kalıcı olmaz geçici olur. ne kadar kalıcı olduğu ise senin ne kadar ileride olduğuna göre değişir. o yüzden göz rengini kalıcı olarak değiştirmek zaten mümkün değil. en azından onu o kadar süre tutabilecek insan olduğuna inanmıyorum ben diyeyim.
@Wimpy anladım 😆😅😅
Lutfen pls
Saçma. müzikte korkunç. Göz rengini mavi istiosa lazerle irislerini temizletsnler. Mavi olur. Bunlarn ne olduğu blli değil
Goruyor olduktan sonra renginden banane.
Büyük efso gerçeği imkansız 😊
Haykırdım yeminle hahaha yorumlara bittimmm 😂😂😂
Ne alaka ya ilk defa duyuyorum ve saçma geldi
Gerek yok yeterince renkli 😀
Sorulan soru ile yazdığın şey arasında bağ kurmaya çalışıyorum..
Bunlar hep illüminati.
AKJDWOJEOSJDOEJ3OEJEOSJSOEHEOEHSOJDIWJWKEH2ODNSKSJEKJW
hahahahahha kim uydurmus bunu
Az araştırma yap öğrenirsin kimin uydurmuş olduğunu
Kaynak güvenilirse denenebilir bence.
Hafif tırsmadım değil ama tuhaf
Ne içiyorum sen arada bende içeyim
Bilim adamlarının açıklamalarını hiçbir açıklama olmayan yorum yapmak için yorum yapan sizin gibilere tercih ediyorum
Subliminal ne demek la
bence asılsız
Saçma geldi.
seni yemişler :)
Sacma buldum
kaynak gotum
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar