https://www.youtube.com/watch?v=HVqxp_leOc4
Hristiyanlık terördür İslam sevgidir masallarına yanıtlar
https://www.youtube.com/watch?v=zD7t9_bBWC4
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Al abi elin adamı müslüman olur islami seçer, bizimkiler de dinden çıkar
https://i.hizliresim.com/oERjb2.jpg
https://i.hizliresim.com/gXJq7L.jpg
Ilk resimdeki kisi ISID'ci ve sanirim Suriye'de öldü bile.
Deizme geçtim islamda
8 yaşındaki ayşe ile evlilikyayılana kadar öldürün emri
ve hürafelerden dolayı.
Nerde yazıyor 8 yaşında olduğu iyice araştır öyle konuş
@sanemparlak araştırdım emin ol
Domuz yiyorsan sosisleri cok güzel oluyor. Tavsiye ederim.
Benide ikna ediyolar Eve iki haftada bir birileri geliyo
Cevap
5Cevap
Protestan oldun yani? Hayırlısı olsun.
Ben deistim. Herhangi bir dine mensup değilim. Allah'ın varlığına inanıyorum sadece.
Sonradan Hristiyan olduğunda ancak Protestan olabilirsin. Katolik olman için Katolik olarak doğman gerekiyor.
Atmıyorum. Hristiyan arkadaşlarımın söylediklerini söylüyorum. Onlar yanlış biliyorsa demek ki bilgilendiren kurumda bir hata var.
Doğru değil isteyen herkes katolik olabilir
Ben cikadim. Incili ve Tevrati okuyunca yazari tekrar. :D
Ne olduğumu bilmiyorum
islam dini işine mi gelmedi? mantıksız mı geldi? en geçerli sebebin ne
Kelam bizzat vücut alarak dünyaya geldikten sonra Tanrı'nın tekrar bir peygamber gönderdiğine inanmayız. Çünkü İsa "ilk ve son benim" demiştir. İsa bir yahudidir. Musevilere ve Tevrat'a ithafen "Ben yıkmaya değil tamamlamaya geldim" demiştir ve son sözü "tamamlanmıştır" olmuştur. "Benim adımı kullanarak bana küfredenler, benim tamamladığımı yıkmaya çalışanlar olacaktır, onlara inanmayın aldanmayın" demiştir. Kesin ve nettir. İncil'in değiştirildiği söylentilerine asla itibar etmeyiz. Çünkü Tanrı Sözü değiştirilemez. Onu değiştirmeye, harap etmeye kimsenin gücü yetmez. Her şeye gücü yeten Tanrı, kıyamete kadar onu korur ve kollar. Çünkü bu bir antlaşmadır. On binlerce yıldır süre gelen irili ufaklı vahiylerin son halidir. İncil, Tevrat'ı tamamıyla içerir. Onu geçersiz kılmaz, aksine Adem ile, Nuh ile, İbrahim ile, Musa ile, ve diğer peygamberler ile aktarılan Tanrı Sözü'nü tamamlar. Değiştirilmesi mümkün olamaz.
O bizim ne kadar sevap işleyip ne kadar günah işlediğimizin kaydını tutmaz. Namaz kılarak, hacca giderek sevap puanları kazanarak kendimize cennet yolunu açmamıza müsade etmez. Böyle bir sınav-vari sistem yoktur. Cennete gitmek hakedilmez. O Tanrı tarafından lütüf edilir inananlara. İnanan insanların gideceği yer zaten Tanrı'nın yanıdır. İnanmayanlar ise zaten Tanrı'yı inkar ederler ve onların gidecekleri bir yer yoktur. Cennet ise, bu dünyada kendimizi alıkoyduğumuz her türlü zina, alkol, zevk ve zenginlik yeri değildir. Orada güzelliği kelimeler ile anlatılamaz huriler yoktur. Onlarla seks yapmayız. Sonu gelmeyen lezzetli yiyecekler ve içecekler yoktur. Dünyevi zevkler yoktur orada. Cennet Tanrı'ya, yani öze dönmek demektir. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilemeyiz ama ulvi bir yer olduğu kesindir.
O bize yaratılanı yaratandan ötürü sevmeyi öğütlemiştir. Düşmanını bile sevmeyi, saygı duymayı ve affetmeyi öğütlemiştir. "Bir yanağına tokat atana öbür yanağını çevir" demiştir. Asla ondan öc al dememiştir. Başka dinlerde olduğu gibi asla ve asla bir şehri, bir ülkeyi fethet dememiştir. Kendisi hiç bir zaman savaşa gitmemiş ve günahkar olan insanları Tanrı adına öldürmemiştir. Kudüs'te recm cezasına çarptırılan bir fahişeyi taşlamak üzere olan yerel halka "Hanginiz günahsızsa ilk taşı o atsın" demiştir. Çünkü günahkar olmayan insan yoktur. Günah işlemek insanın doğasında vardır. Nasıl olsa doğamız günahkar diyip gönlümüzce yaşamak değil burada asıl mesele. Mesele, bunun günah olduğunu bilip af dilemek, tövbe etmek ve bu dürtülere karşı koymaya çalışmaktır. Niyet önemlidir
canım iyi halt ettin. İncil ne kadar değiştirilmiş hangisini okudun ki yazık ya böyle insanları aklım almıyor
Girmedim ki çıkayım 😂
Hoşgörü dini olduğu resmen palavra çünkü
elhamdülilllah müslümanız
İslam'dan çıktığımı nereden çıkardın?
ben çıkmadım
napak?
Hayırlı olsun
Sen de sürekli dininin reklamını yapıyorsun
Çıkmadım ben
aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar