Tuik'in yaptığı araştırma bunu gösteriyormuş siz nedersiniz kızlar :D :D

:-) :-) :-D hahaha hiç gülesim yoktu tüik duy sesimi git su araştırmalarını doğru yap yoksa basarim mekanını (burdan da tehdit mesajı attım tüik abiye) Ya olur mu öyle şey bu dünyada türk erkeğinden daha yakışıklısı aynı zaman da daha da safi var mi cesur olup saf olan yakışıklı olup arkadaş kurbanı olan mantıklı düşünüp mantıksız davranan ve birlik dedin mi hep ayak da duran erkeklerimize suriyeliler bile rakip olamaz tüik yeni bir araştırma yapmalı bence orada bir yanlışlık var suriyeli kızlar türk eerkeklerini daha cesur buluyor ki her gün yapılan 3 nikahtan ikisi türk erkeği ile suriyeli kızın oluyor.. ayrıca cesur olsalardı vatanlarını terk etmezlerdi savaşırlardı...
adamsınn reiss :D
Eyvallah reis sende adamın di işin ;-)
Adamın dibisin
:D :D dişisin ne diyecektim bir an :D
;-) yanlış yazıldı duzelttim hemen ;-)
:D :D iyisin iyisin: D
;-)
Sabah uyanınca yorumu görmek ve hazırlıksız yakalanmak alelacele birşeyler yaptık allahdan 😂😂
bu doğru olamaz.
Ülkesinde savaşmak yerine kaçıp gelen bekar erkekleri cesur bulmak mantığa aykırı bir kere. Tabi tutulursunuz ve cesur gelir ayrı bir şey.
yakışıklı bulmuyorum romantik ne yaşamışlarda ne ara romantik olduklarını tespit etmişler uydurup yayınlanan haberlerden biri daha
Herseye eyvallahta CESUR kismina gulerim 😄😄 Soz konusu vatan oldugunda adam gibi kalip savasmak yerine k*ncık gibi kacanlarin cesur oldugunu soylemek gercekten cok komik 😄😄😄
:D :D
ümit davala tipli saçları olan, bağıra çağıra konuşan, pis kokan, hacı sakallı birini sen severmisin? ben görünce yolumu değiştiriyorumda, o sayfa troll'dü zaten kapatıldı
Cevap
16Cevap
Kür şad'ın mete hanın fatihin torunları niçin suriyeli erkekleri cesur bulsun? Dünya üzerinde türklerden daha cesur bir millet var mı? Kim inanır türk kızlarının türk erkekleei dururken suriyelileri cesur bulduguna? Uydurma olduğu çok belli😂 ya bir kere türk kızı vatanı için canını verecek yiğit adamlar varken ne bileyim yani kimseyide kınamak istemem ama komik olmuş 😄
gülmek için bu zaten ya. D :D
www.technocrazed.com/.../...dia_good_looking_1.jpg
haklılar çünkü suriyelilerin çoğu daha uzun daha yakışıklı çünkü bizim gibi karışık melez değiller tek milletler. Bizimkilerin yüzü konya göttü urfa boyu şırnak saçı karadeniz ne olduğumuz belli değil
Ben bulmuyorum ister ne kadar yakışıklı olursa olsun vatanın elden giderken başka bir ülkeye sığınan birini sevmem ve yakışıklı olsa da bulmam. Açıkçası vatanını terk eden biri yakışıklı olsa bile bakmam. bir kere cesur olacaksın.
demi aslanım benimm bee
Herşeye niye cevap veriyorsun kardeş.
Yarım akıllarıyla Suriyelileri güya bizlere sevdirecekler ve Türk-Suriyeli evliliklerinin önünü açacaklar! Hadi oradan!
Kendi soyunuza, milletinize sahip çıkın!
valla onu beğeninceye kadar Türk erkeğini beğensinler ben şahsen sarışın seviyorum beni o araştırmaya almamışlar
:D :D onlar sarışın dğeil mi :D
aaa beni anlatıyor sarışın diyi :D ama bana alman diyiler :D
zekaya önem vermeyen milliyetçilik ruhu olmayan kadınların kızların hazin tercihleri...
Kendi kekolarından sonra Türk erkekleri bal gibi gelir tabi😂😂
hey allahım ya :D :D
Cesur mu :D :D O yüzden mi bir sürü Suriyeli erkek vatanlarını bırakıp buarda cap takarak dolanıyorlar. O 9 kişinin arasında değilim şükür :D
iyk dyrm ya allahn gcne gtmsnde ten kokulri ble igrenc uzktan dyuluyo bde temas edildigini dusunemiyorum
bende neden yalnızım diyodum meğerse işimiz 10 da 1e kalmış :D
ahahaha :D
Ülkede türk erkeğinden çok suriyeli olunca böyle oluyo
ortalık karışıyor demi
Ben böylesi troll bir araştırma görmedim Türk kızları beğene beğene bunları mı beğeniyormuş ne tarafa doğru gülüyorduk?
araştırma gerçek yani bilemedik :D
Namlu gtüne girmiş suriyelinin sen halen yakışıklı erkek diyorsun... Ölmüştür.. o yüzden benzi soluktur..
Hahaha. Cesaretlerini ayakları tabanlarına vura vura kaçarken gördük biz onların.
Kim bu vatanını bırakıp kaçan korkakları beğenir anlayamıyorum..
Türk kızları beğeniyormuş
Genelleme yapmayın diyipte genelleme yapan kaç tane mal var merak ediyodum burda buldumda
Ben kimseyi yakisikli bulmuyorum bu kizlar kimmis be
bende bilmiyom :D
Suriyeli erkeklerin büyük oluyor ondan Türk kızları abaza
Iyy saçma nereden uydurmuşlar bir de 10 kadından 9 u yuh
sen sevmiyon mu :D
evet her yer suriyeli bıkkınlık geldi napayım
:D :D doğru diyorsun ya :D türk erkekleri dururken demi :D
Yokluktalar normal biz beğenmeyince onlara yelken açtılar
demi abi ya :D
Bu kriter azımsanacak kadar azdır türk erkekleri herzaman daha yakışıklıdır bu bir gercek😎
ben sarışın seviyorum onlar esmer genellikle
o zamn bir adım öndeyim :D: D
bunlar hep algı operasyonu :)
Tabi baska bir boyutta olabilir
:D :D :D
Türk kizindan başka kız ile evlenmek istemem.
O 9 kızın arasında değilim çok şükür
dışarda 10 kızın 8 i suriyeli zaten :D
bu iyiydi :D :D
Tuikte suriyeli anlasılan
olabilir :D
Anketi yapan suriyeli
O zaman ben %1 lik kısımdayım
%10 luk olmasın o 😂😂
suriye erkeklerle evlensinler
Yalan
eminmisin :D
Çabuk lübnanlılar gelmeden 😀😀😀
asdsa:DS :D :D
Alakasi yok ay daha neler
ilginç...
bencede ilginç :D
o 1 kız benim
sndemi sevmiyinnn
ne işim var allasen ya. ırkçı bir insan değilim arap erkekleriyle problemim yok ama bana hiç cesur ve yakışıklı gelmiyor suriyeliler şahsen
ağır sallamışlar:)
bilemedim şimdi :D
ben şok 😂
sen iptal :D
qweqwqweqweqW:E
hayir
Bu ne be😅😅😅
soruu :D
Hayır
tehh :D
Saçmalık