Hakaret vs edenlerle muhatap olmayacağım.
Yüzük ile evlilik yaşı ve çocuk sayısı, cinsiyeti bakmayı denediniz mi? Doğru çıktı mı?
Hakaret vs edenlerle muhatap olmayacağım.
bir kahve falına ya da yüzük falına 50-60 tl para verenlerin sonunu görmek için falcı, hacı, hoca olmaya gerek yok abicim, zaten 1-2 seneye evleniyor öyle koca arayan evlilik meraklısı tipler, zengin kocayıda bulunca kapağı atmak içinde hemen çocuğu yapıveriyorlar zaten çocuk cinsiyetide nasrettin hoca misali "ya tutarsa" yüzde %50 ihtimal var zaten.. siz şarlatanlara para kaptırmaya devam edin, komiksiniz :D
sen istisna olabilirsin, ama sağda solda kahve zincirlerinde "fal bakılır" yazısı çok fazla türedi bu aralar, gerizekalılarda servet ödüyor buna, acıyorum yazık..
Evet bütün aileye yaptık doğru çıktı iki üç yanlış hariç
Cevap
7Cevap
bu ülkeden de kadınlşarından da midem bulandı artık bu kadar beyin yoksunu bir kadın neslinin dünyanın hiç bir yerinde olduğunu sanmıyorum.
Ne zaman akillanacaginida sor bir dahaki gidişinde
Tutarliligi yuksek seylerden bahsederek gelecege dair tuyolar verebildigine inandiran insanlardan gercekten korkmak gerek. Toplumu iyi manipule edebilirler 😂😂😂
Dgjkdljgkjgdkjfdk
Aslinda zeki kızmışsın da niyr böyle hatalar yapiyon :)
😂😂😂 sus suçu baskasina atma
Yoldan cikarmadilar. Doğanizda var böyle entrikali dedikodulu işler 😂😂😂
Bu lafi nasil anladiysan artik 😄
Hangi gece yapilacagini da soyledi mi inanmayn ya
ben baktim 26 cikti son bir sene icinde insallah.
hatta eski sevgilime de baktm o da 26 cikti. insallah onla evlencem herhalde 😁 fakirin ekmegi umut.
:D işte bir sene sonrası çıkınca insan tutuşuyor, aha da son şans heralde falan diye, bir de bakıyon ortada adam yok. benimde görüştüğüm biri var onunda evlilik yaşı aynı zaman çıkıyor ama gel gör ki aramızda bir kere bile evlilik muhabbeti geçmiyor. hatta olmayacağına o kadar eminim ki.
o belli olmaz kismet ya. biz de ayriyiz ama neden olmasin 😀
nası yapılıo kiiiiii meraktayım
Bunlara faldan mı baktırdın?
fala filan inanmam ama keyifli olduğu da bir gerçek :) Yer neresi acaba :)
gerçi niye soruyorum ki Senin falı bile tutturamamış
Anladım, siz kaptırmışsınız :) Boşverin, fal gerçek olsa falcı önce kendi falına bakardı
İlk defa böyle birşey okudum, duydum :))
Bana bakarsan geçen sene evleniyordum ya
Saçmalıkdan baska bısı deıl kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar