AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
hemen babami cagiririm o bizim örumcek böcek ölduren kahramanimiz😁
Baba durumu kurtarabilir ama tekken ne yapardın bilmiyorum o kadar büyük böcek karşısında:))
komsuyu cagiririm ve gozumden ayirmam bocegi
o balkona birdaha girmezdim ustune kitlerdim kapiyi
Oldurmem supurgeyle alir disari atarim. Bocekte olsa kiyamam
Ya ama gerçekten abartmıyorum kocamandı.. Normal olsa sormazdım bile resmen hormonlu gibiydi öylesiyle hiç karşılaştın mı bilmiyorum!!
Bahceli evde yasiyorum karsilastim tabi
Yani öyle büyüklere de dediğini yapıyorsan ki çok hızlılar, kızlar dünyasında nadir görülen bir cesarete sahipsin:)
Zehir sıkarım mayışınca terliği indiririm kafasına 😰😰
Ama abartmıyorum normal böceğe göre çok büyüktü hatta gördüğüm en büyük böcekti hatta normal olsa sormazdım bile.. öyleysiyle hiç karşılaştın mı bilmiyorum!!
Bizim ev 5. Katta çekirge vardı ne diin sen gardaş 😂
Ya bunun yanında çekirgenin adı bile okunmaz ne diyosun:)) Cidden düşünüp cevaplayın kafam kadar diyorum size kafam :D
En iğrendiğim böcek türü. O anı düşünemiyorum
Teşekkür ederim yanıtladığın için:) Ahahah tahmin ediyordum böyle söyleyeceğinizi normal böcek olsa sormazdım zaten:)) Şu ana kadar karşılaştığında ne yaptın?
Ben Isveçte yasıyorum. Burada ıklımdan dolayı o böcekler bulunmuyor.
Ama rus evlerinde çok deng geldim onlara, hem kaçarım , hem kaşınırım.
Teşekkür ederim :)
Öldürmem günah
Elime poşet geçirip
Camdan atarim
Ben direk dışarı ittirdim ama çok büyüktü gerçekten
Iyi yapmışsın öldürme günah
Allahın verdiği canı Allah alır
Aynen haklısın:)
Cok kotu olurdum geberirdim 😂 Boceklerden omruceklerden falan cok cok korkarim. Fobim var
Ahahah bu derece korkuyor olmanız normal değil ya cidden :D
Gercekten cok korkuyorum napim.. Yatmadan once mesela odami kontrol ediyorum her koseye bakiyorum bisey var mı diye. yoksa asla rahat yatamam
şu an düşünmek bile istemiyorum bağırırdım yani ne yapayım.
Yani zaten çoğunuzun bunu yapacağını tahmin etmiştim kocamandı çünkü:))
terligi yapistiririm 😂
Ya abartmıyorum çok büyüktü normal olsa sormazdım bile burada:) Keşke fotosunu çekseydim.. Karşılaştın mı hiç daha önce öylesiyle:))
cekseydin vallahi merak ettm. karsilasmadm hic
Belki abarttığımı sanabilirsiniz ama işaret parmağı kadar koyu renkli bir şeydi... Gerçi kızların çoğu normallerinden de korkuyor onların korkmaz mıydın cidden:))
korkulmucak gibi degil. anlattigin ama terlik cozum yani.
Aynen terlik de etkili bir silah:)) Normal olanlarla karşılaştın mı hiç peki onlara napıyorsun? Onca yorum yapanlar arasında cesur çıkan birkaç kişiden birisin sanada sorayım madem:)) Bu tarz haşereler arasında öldürdüğün en büyüğü neydi ve onu nası öldürmmüştün:)!!
Al terligi vur gitsin yemez ya seni
Al işte:) Arkadaşım abartmıyorum parmak kadardı normal bir şey olsa sormam bile hem baktım ben çaresine ve dikkat edersen genelde kızlar korktuğu için sadece size sordum... Karşılaştın mı bilmiyorum çok büyüktü
Akrep gördün mü sen hiç?
Yalan olmasın uzun zamandır görmedim. Küçükken dağlık bir alanda görmüştüm o da çok küçüktü dünkü böceğin yarısı kadardı:) Sen onu da mı gördün!!
Evet dağlık alanda yaşadığımız çok var inan bana onlar kadar büyük değildir o yüzden hamamböceği pekte önemli değil ne kadar büyük olursa olsun en azından akrep gibi zehirli değil korkma yani ;)
Ya korkmadım ama sizin tepkinizi merak etmiştim kızlar genelde korktuğundan ama seni tebrik ederim:)) Karşılaştığın akrepler büyük müydü onların açık renkleri zehirliymiş karşılaşınca ne yapıyordun?
Hep en merak ettiğim yeri cevapsız bırakıyorsunuz şaka gibi:((
Evet büyüktü genellikle açık renkte sadece kuyrukları simsiyah genellikle görür görmez yerde terlik ararım bulup gelip oldururum
Gerçekten helal olsun burada iki üç kişi cidden cesur çıktı... Hem açık renk hem de büyükmüş ona rağmen akrepler terlikle nası ölüyor çok dayanıklı değiller mi!! Terlikle vurmak için baya yaklaşmak gerekiyor saldırmıyor mu?
Yok İşte dikkatli ve cok sert vurman gerek çünkü olduremezsen kaç kurtar kendini :) ama zaten ben garanti olsun diye bir kaç defa üst üste vuruyor um
Sana bence ks ekibi olarak plaket falan vermeliyiz:)) Yanıtladığın için çok teşekkür ederim belgesellerde bile akrepler, yılanlar çok ilgimi çekiyor... Son zamanlarda öldürdüğün en büyüğü yaklaşık ne kadardı hatırladığın ve öldürme olayı nası oldu vurdum öldü şeklinde değil de sen ne yaptın o ne yaptı falan en son durum neydi? Bu şekilde biraz detaylı anlatırsan cidden duacım olacam senin:))
Plakete gerek yk ya :) söyle bir olay oldu bigün odanın duvarında 10 cm büyüklüğünde olduğunu düşündüğüm bir akrep gördüm insan önce bir irkilir bir kanı çekilir bunları atlAttiktta a n sonra aldım terliği ba bamin terligi oldu cunku en büyük oydu sonra bütün gucumle vurdum yere düştü emin olmadigim için bir iki defa daha vurdum sonra attim
Valla plaket değil altan madalya taksak az cidden:))10 cm nedir ya bunlar eve nası giriyor böyle!! Akrepler çok iyi ölü taklidi yapar bir akrebi buzlukta bütün gece beklettikkten sonra çıkarınca ertesi gün buzu çözülüp yaşamaya devam ediyormuş.. Sen onların öldüğüne emin misin seninkiler de öyle olmasın!!! İçinden zehir falan çıkıyor muydu!!
Bizim burda çok var evet oluyo oluyo merak etme neyse çok konuştuk :)
Niçin hep hamam böceği hakkında sorular soruyorsun
Kimmmm ben miii?
Evet sen yani bilemicem gizliden de soruluyor anlayamıyorum lakin bilmediğimiz birşey mi var acaba
Yanılmıyorsam bugün dördüncü günüm sitede ve soru sayım iki.. Ben hiç görmedim sanırım ya da dikkatimi çekmemiş de olabilir bugün böyle bir olay yaşadığım için sordum ve normal olsa sormazdım bile kocamandı!!
Peki öyle olsun..
Korkmam öldürmem alıp atarim
Düşüncesi bile berbat 😖
Ya kimse karşılaşmak istemez ama olabilecek bir şey, karşılaşmış farzet!!
Çalı süpürgesi terlik işimi görür
Ya herkes başta bir geniş geniş konuşuyor ama abartmıyorum çok büyüktü resmini çekmediğime pişmanım, zaten normal olsa sormazdım bile:) Hiç karşılaştın mı öylesiyle
evde yaşayan başkasi varsa onu cagiririm
Hayır tekken soruyorum:))
yaa bilemedim terlik felan atarm herhalde 😀😀
Evden kaçabilirim o anda
Olabilir baya büyüktü zaten:))
imdat diye bagiririm supurge ile disari kovalarim
Ne yapcam öldürür temizlerim
Ama abartmıyorum çok büyüktü parmak kadar bir şeydi, daha önce karşılaştın mı hiç öyle bir şeyle?
Hayir ama sogukkanliyim baş edebilirim
Buldum, 😂ezer gecerim😂
Davet icabet için teşekkür ederim sadece ne düşündüğünüzü merak etmiştim:) Ama gerçekten çok büyüktü ya normal bir şey olsa doğal olarak sormam bile burada!! Daha önce hiç öyle büyüğü ile karşılaştın mı:)
Noo
Peki normal olanlardan en büyüğü neydi haşereler arasında, onu nerede gördün ve onu nası öldürdün:)) Hamam böceği, kırkayak falan gibi genelde kızların korktukları arasından soruyorum
Napican canisi ya bizene kirkayaktan hasereden uyuyorum iyi geceler
La napıcanı mı var sitede amaç soru sormak farkındasın heralde.. Neyse sen yat iyi ki bir yardımcı olun dedik
Atar yapma boriss😉olmazzz amaca da siteye de smdi 😠
La uza hadi Yıldız Tilbe kılıklı karı
canım yıldız anandir terbiyesizliğin alemi yok
Sülaleni kistirtme yol al tam Yıldız Tilbe'nin kayıp dölüsün işte daha ne bıdı bıdı yapıyon kaltak..
O eve bir daha girmem görünceye çığlığı basarım
O kadar yorum var korkmayan sadece birkaç kişi:))
Görmeye bile tahammülüm yok
Ya kimse görmek istemez heralde ama ola ki karşına çıktı:)
Birinden yardim isterim
Evi şehri ülkeyi terk ederim
Ya helal ya :D Ciddi cevaplar verin ciddi mantıklı olsun:))
apartman da fare görmüştüm peşinden gitmiştim
Fareyi yakalamazsın ki lağım faresi miydi:)) Ya hani normal fare görünce insan korkmayabilir ama hamam böceği hani genelde büyük olmasına rağmen bu ekstra hormonlu bir şeydi bildiğin.. Bu durumda ne yapardın peki
birşey olmaz ya yemez seni
Ya heralde yemeyeceğini bizde biliyoruz ama sizin tepkilerini merak ettik
Ben böcekleri elime alabiliyorum ki :)))
Ya ama bu çok büyüktü parmak kadar diyorum bir de hamam böceği eline alacaksın:))
Evet alabiliyorum yılan kovalamış insanım ben
Çok iyi haşereden korkmayan kadınlar olarak son derece sınırlı sayıdasınız:)) Yılanı nereye kovaladın çılgın:)
Bir şeyle öldürmeye çalışırım veya dışarı atarım
Ama cidden normalden büyük olduğunu düşünüp cevaplar mısın abartmıyorum parmak kadardı
Ne yapmamı istiyosun? Korkmam öldürürüm cesaretliyim bu konularda
Bir şey yapmanızı istemiyorum sadece tepkilerini merak ettim.. Zaten onca yorumda korkmayanlar azınlık baya! Daha önce hiç karşılaştın mı peki bu kadar büyük olmasa bile hamam böceği ile ve nası öldürdün!!
Çığlık atar başka odaya koşardım 😱
Kızların çoğu aynısını yapar sanırım çünkü büyüktü baya:))
Çığlık atarımmm ıyyyy
E sonra böcek duyup kaçacan değil ya:))
Ewet
Ya:))
O neden mantıklı bir çözüm:))
Kesinlikle
Hamam böceklerinden korkmuyorum artık.
Emin misin bu çok büyüktü ama nası yendin korkunu:))
Bilmem, bir zararlarını görmedim ben pek.
bir mesaj atabilir miyim, şu mesaj kutunu açsan..
At ama cevap veremem bir xperim:)
kaçarım ben
Teşekkür ederim yanıtladığın için.. Bir şey sormak istiyorum hazır mod bulmuşken:) gizli sorulara da davet ediliyor mu üyeler?
ediliyor herhalde :) ben hiç soru sormadım ki bu zamana kadar
Ben de hiç gizli sormadım o nedenle öğrenmek istedim:) Soru sormayan mod mu olur ya sizi istifaya davet ediyorum:P
ben biraz farklı modum.
Şaka şaka etmiyorum:) Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için..
rica ederim :) iyi günler
Napıcağımı şaşırıdım herld dkdkd
Yani ondan şüphe yok zaten, en son neye karar verirdin:))
Öldürürüm
Daha önce öyle büyük ya da normal hamam böceklerinden öldürdün peki hiç?