+1 yıl%100 psikolojik sorunları vardır... dışarıya belli etmek istenmediğinde yapılan bir eylem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikolojik sıkıntıları olabilir veya bir derdi olabilir...
03 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
Neden? 😊
- +1 yıl
Bakmak ve gormek :)
Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Gülen değil de erkek veya kız kahakaha atanlara sinir oluyorum hafif gibi geliyorlar
00 Yorumla
+1 yılCok gulmek depresyon belirtisidir. Cok uzulmus insanlar cok guler.
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrik edrim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ağladım birşey olmadı birazda Gülmeyi deniyorum bakalım ne olcak dert keder yine var
00 Yorumla
+1 yılmal kafası çalışmayan gerizekalıı biri olduğunu düşünürüm. akıllı insan hiç bir zaman gülmez.
050 Yorumla- +1 yıl
Hele düşünceye ya
- +1 yıl
@AnonimLaydss sana noluyo? yürü git. çok gülen kişiyi ben salakk olarak görürüm. ben gülünce aynı beni salakk olarak gördükleri gibi
- +1 yıl
Ya bir yürü bir profiline baktım ne karamsar adamsın sen sanki bütün insanlar sana göre dış görünüşe bakan zihniyetsiz özgüveni yüksek egolu kişiler ve sende kendi dış görünüşünden memnun degilsin sanırım neyse valla böyle yaşanmaz..
- +1 yıl
@AnonimLaydss kusura bakma da tipsiz erkekleri pislik olarak gören kısa erkekleri itici olarak gören sizsiniz. bu durumdan dolayı benden de nefret ediyosunuz ben napiyim? olumlu bişi yapsam hemen alay ediyosunuz benle. hayatımı mahveden sizsiniz. ondan sonra malca öğütler verirsiniz. defolun gidin yakışıklılarla yiyişin hadi. ben görüntü kirliliğyim ya sizin için
- +1 yıl
Hele Allahım sana geliyorum...
Sen bu kafayla gidersen ömrün çürür ömrün sana ögüt verdigimde yok olan bu yani az kafaya sok şunu hem başkalarının düşüncesi senin herkez hakkında aynı düşünmene nasıl sebep oldu ben ona anlam veremedim de hayde onu da geç
Hayatını başkalarının mahfetmesine izin veren sensin başlaları diye ona buna suç atma he de geç sen görüntü degil de bu kafayla düşünce kirliligisin he valla bu dogru neyse - +1 yıl
@AnonimLaydss salakk salakk konuşup benim canımı sıkma tamam mı? hem suçlusunuz hem de güçlüsünüz. tipime bakıp bir sürü ön yargı oluşturuyosunuz kafanızda bana karşı. benim böyle olmamın sebebi sizlersiniz. hayatım boyunca sıfr tipim yok diye nefret eedildim boyum kısa diye kimse beni adam saymadı kızlar zztn beni umursamadı üstüne nefret etti. güler yüzlü olduğum zaman kibar olduğum zaman siz bana hayvan gibi davrandınız çocuk yerine koydunuz. mal dediniz. bende size böyle diyorum işte. siz bana düşmansanız bende size düşmanım. sen benim tipimi görmediğin için böyle melek kesiliyosun görseydin üşman olurdun Allah'ın salağğı
- +1 yıl
Allahın belası ben senin tipi görmeme gerek kalmadı şu konuşman bile düsman kesilmeme yetti bence sen tipten degil şu davranıs ve hareketlerinden dolayı böylesin düzelmessen böyle devam eder işte keyfin bilir senin tipinden banane lan kötüymüs iyiymis umrumda mı az bir insanlıktan nasibini al ilk yoksa böyle hep umursanmazsın
Hakkettigini bulursun canım anladın - +1 yıl
@AnonimLaydss senin gibi mallara düşman kesilmem bana koymaz. ztn siz doğuştan düşmansınız bana. sürekli hayvan gibi davranıyosunuz kısayım diye itici buluyosunuz umursamıyosunuz siz böyle yaparsanız ben de size böyle davranırım. sen kimsin ki bana böyle konuşabiliyosun defol git seni kim çağırdı buraya ya? salakk salakk konuşuyosun benim sinirimi tepeme çıkarıyosun. ilk önce siz davranışlarınızı düzeltin bana karşı da ondan sonra karşı saldırıya geçin tamam mı? benden nefret edip beni dışlıyosunuz sürekli tersliyosunuz kibar oldum mu beni ezik görüyosunuz ben napiyim? size böyle davranırım bende.
- +1 yıl
Sen hakaret etmeden konuşamıyomusun?
Tipini yalandan ikidebir öne sürüp bana böyle davranıyosunuz işte vb vb bişeyler deyip kendini yerlere vurma arkadaşım
Beni dinden imandan çıkarma insanca konuşuyorum anlamıyosun
Tipin boyun rengin falan beni alakadar etmez. - +1 yıl
Ben sana ne dedim hemen mal salakk vb diye hakaret ettin anlamadım
- +1 yıl
@AnonimLaydss ya sen kimsin hakkten seni kim çağırdı? defol git uğraşma benimle ya. hem benden nefret ediyosunuz hem düşmansınız hem gelmiş burda beni eziyosunuz. asıl beni dinden imandan çıkaracaksınız öyle küfürler edecem ki ömür boyu unutamicaksın. defol git benim sinirlerimi tepeme çıkarma git yakışşıklı uzun piççlerle seviş hadi. benim gibi tipsiz kısayla vaktini harcama.
- +1 yıl
Doguştan degil konuşmandan düşman kesilirim ben sana ama neyse yine düsman falan kesildimde yok sinirlendirmesen bisey demem zaten
- +1 yıl
@AnonimLaydss defolup gider misin. git yakışıklılarınla yiyiş hadi git onlara ver hepiniz mozarellanın önde gidenisiniz sonuçta çirkinlere namuslu düşman yakışıklılara anladın sen
- +1 yıl
Sanane çok istiyosan kendin git cevap verme sen beni ugraştırma asıl ulan insanca yaklaştık verdigin tepkiye bak bence insanlar degil sen sorunlusun
SORUNLU aklına sok bunu
Git düzelt kendini - +1 yıl
@AnonimLaydss hehee siz düzeltin kendinizi bana hayvanca davranacağınıza insan gibi davransaydınız boyum kısa diye benden nefret etmeseydiniz bende böyle olmazdım tamam mı? dış görünüşüm bok gibi diye beni yerdiniz iğrenc benzetmeler yaptınız. sürekli beni yerin dibine soktunuz düşman oldunuz şimdi ben isyan edince sorunlu mu oluyorum? bir sktr git ya
- +1 yıl
Küfür etme bir iki dakka adamlıgını koru benlede adam gibi konus
Dış görünüşünü bu kadar dile getirecegine karakterinle ovünsen daha umursanırsın emin ol - +1 yıl
@AnonimLaydss hadi yaa gerçekten mi? sen dışını beğenmediğin birinin içini merak eder misin sayın mal hee? boş boş konuşup benim zamanımı harcama git yakışıklılarınla yiyiş hadi beni uğraştırma burda. karaktermiş. siz karakterden ne anlarsınız ki? işiniz gücünüz tip boy. tatlı olarak gördüğünüz her erkeği iyi erkek olarak görüyosunuz çirkin bir erkeği ise pislik şerefsizz olarak görüyosunuz adamın kendini tanıtmasına ifade etmesine bile izin vermiyosunuz siz böyle salakksınız işte. sizin gibilerden tiksiniyorum
- +1 yıl
Sen daha benim kim oldugumu bilmeden tanımadan böyle demenden anlaşılıyor zaten canım benim o degerli beynini gereksiz yere kullandıgın sana laf anlatılmaz anlamazsın sen
Karakterin dış görünüşten daha üstün oldugunu bunu bilmeyen insanların da karakter yoksunu oldugunu bilmezsin herkezi bir tutarak bir yere varmayacagını bilmezsin heryerde tipim böyle işte ama bende altın gibi bir yürek var o herkesin begendigi yakışıklılardan daha saglam karakterim var bu bana yeter ben kimseye kendimi yettirmeye gerek duymam umrunda olmadıgımda benim umrumda olmaz desen yeterli
SORUNLU. - +1 yıl
@AnonimLaydss he hee. böyle yapa yapa daha çok yalnız kalırsın işte ondan sonra ömür boyu elinle sevişirsin eve kapanırsın herkes senden nefret etmeye de devam eder. neden? çünkü tipsiz ve kısa boylusun var mı dahası? hepiniz aynısınız işte alayınızdan tiksiniyorm ve nefret ediyorum. siz beni azcık tanısaydınız bilseydiniz severdiniz ama siz tipe bakmayı tercih ettiniz ve yargısız infaz yaparak beni dışladınız. Allah bana bu tipi verdiyse gidin ona küfredin benim bunda hiç bir suçum yok. Allah belanızı versin ztn geberin inşallah. siz akıllanmazsınız yakışıklı piççlerle yiyişmeye devam edersiniz.
- +1 yıl
Ya bir yürü git Allah aşkına bizdede öyle iyi tip yok bizim umrumuzda mı?
Sende şu an bana yargısız infaz yapıyosun sende şu an beni tanımadan bana sayıp sövüyosun
Ben bisey dedim mi? - +1 yıl
@AnonimLaydss seni tanımak isteyen kim? sen de diğerleri gibi egoist şekilci mozarellanın tekisin. hepiniz aynısınız sonuçta siz bir piççten tekme yiyince bütün erkeklere saydırıyosunuz biz bişi demiyoruz ama. git defol uğraşma benimle. parayla mı gönderiyolar lan sizi? bir tane akıllı bulmaz mı beni ya? bir tane beni anlayan çıkmaz mı arkadaş? hep hakaret etmeler hep dışlamalar hep polemiğe girmeler ben naptım size ya tipimiz bok gibi diye bunu mu hakediyorum sktrn gidin lan
- +1 yıl
Lan adam gibi konuş seni de tanimak isteyen yok burda ikidebir tipim yok kısa boylum falan fesan kendini tanıtma o zaman
Oglum senin dışın çirkin degil için çirkin be - +1 yıl
@AnonimLaydss dışı çirkin olanın içi de çirkin diyen sizsiniz. böyle olmayı ben mi istedim? sizin bana hayvanca davranışlarınızdan nefretinizden dolayı bu hale geldim. siz bana insan gibi davranmıyosunuz ki bir kere sürekli kötülemeler sürekli dışlamalar laf etmeler ezmeler. bunları ilk siz yaptınız bana. siz bana böyle yaparsanız bende size böyle yaparım hiç kaçarı yok anladın mı beni salakk? ben ztn hiç birinizi tanımak istemiyorum hepiniz aynısınız. Allah canınızı alsa da kurtulsak sizin kaşşarlardan
- +1 yıl
Allahın aşkına bana bir yaptıgım kötülügümü ya da senin tabirinle kaşar. lıgımı söyle bende diyiyim hepimiz aynıyız haklısın
- +1 yıl
@AnonimLaydss söylememe gerek yok içinizde var sizin. yani beni görsen direk fesatlığın konuşacak ve nefretin ortaya çıkacak. ben kadın düşmanıyım çünkü
- +1 yıl
Desene ben kadın düşmanıyım başta bende diyiyorum bu neden böyle tanımadan bilmeden konuşuyo neyse bende kadın düşmanlarına düşmanım
- +1 yıl
Senide bir düşmanın dogurdu haberin olsun
- +1 yıl
@AnonimLaydss öyle değil. ben kadın düşmanıyım derken bütün kadınlar bana düşman ztn kadınların bir numaralı düşmanıyım.. bana düşman olana bende düşmanım. senin düşmanlığın bana sökmez sen kimsin ki?
- +1 yıl
Niye sen kimsin ki?
Beni bu kadar düşük görüyosun?
Kimsin? - +1 yıl
@AnonimLaydss kim olduğumdan sanane? senin yakışıklı sevgilin yok mu? sen bekliyodur evinde git onnla seviş burda zaman harcama. mozarellasın ya ondan
- +1 yıl
Ben öyle bisey dedim mi sorunlu
- +1 yıl
@AnonimLaydss sana göre sorunluysam ki değilim, git daha yakışıklı uzun boylu biriyle konuş sana kaç kere söylicem defol git diye? hayır kavga edecek beni mi buldun defol git ya. ulan nerde manyak var beni buluyo hee. durduk yere polemiğe giriyolar benle ondan sonra sorunlu ben oluyorum. siz çok mu masum ve akıllısınız hee salakklar?
- +1 yıl
Aa canım benim malesef ben insanların tipine veya boyuna bakaraktan onlarla polemige girmiyorum düşünceleri benim için yeterli
Çok istiyorsan sen uzatmayıp defolup gidersin
Ben akillıyım veya masumum demedim sadece senin sorunlu oldugunu söyledim sende bu sözü kaldıramayınca herzaman ki gibi hakaret ettin bana yine - +1 yıl
@AnonimLaydss yorumuma atlayan sensin ben niye defoluyorum? sen defolacaksın sen başlattın kavgayı. bide ezikler gibi pes mi edecem hee? siz kimsiniz? düşünceleri yetermiş. hah siz düşünce diyosunuz ama yakışıklı piççlerle birlikte oluyosunuz tipsizleri aşağılıyosunuz. kaç tane yakışıklı olmayan uzun olmayan erkekle arkadaş veya sevgili oldun hee? dürüst ol söyle ama söyleyemezsin çünkü hiç olmadın hayatın hep yakışıklılarla geçti. hepiniz böylesiniz. siz benden nefret ettiniz tipim yok diye düşman oldunuz insan olmadınız hayvan gibi davranıp terslediniz ondan sonra ben sessizliğimi bozunca sorunlu oldum vay bee. ya siz ne kadar üste çıkan masum rolü oynayan igrenç yaratıklarsınız yaa. sktr git diyorum git yakışıklılara aç arkanı hadi
- +1 yıl
Adam gibi konuşmayı ögreniceksin
Ben görüşümü söyledim sende görüşlere açık olmadıgından hakarete başladın herneyse sevgili işleri bize ters bir kere hayatımdada olmadı öyle birşey Allahın cahili bu nasıl bir beyindir hep aynı laflar aynı tantanalar biraz pencereni aç genişlet insanlarin hepsi kötü degil herkez senin gibi pis düşünmüyor aklına sok yoksa ben sokucam o aklına bunları adam ol diyoruz tipin 5 para erz diyiyoruz hala aynı laflar
Senin neden istenmeyen insan oldugunu şu konuşmalarına okuyunca anlarsın
Herkezide bir tutma
Şimdi sen defol
Egoya bak hele ezikler pes etmez tatlım aklı olan senin gibi cahille tartışmaktan pes eder
Ve ben pes ediyorum
Hadi sende işine herkez kendi işine... - +1 yıl
@AnonimLaydss sizin gibilere adam gibi konuşmak bize salakklıktır çünkü siz bize adam gibi davranmıyosunuz tipsiz olan erkeklere hayvan gibi davranıyosunuz onları istemiyosunuz nefret ediyosunuz ondan sonra dışlıyosunuz. benim egom yok bir kere egolu olsa senin gibi biriyle tartışmam. dışım kötü diye ezik oluyosam asıl ezik sizlersiniz kendinizi aşağılık görüp daha üst heriflerle birlikte oluyosunuz. bütün hepiniz aynısınız. Allah belaınız versin. geberseniz de kurtulsak sizden yeter be. ben insanım insan hayvan değil tipsizim kısayım diye sürekli dışlanmayı hakarete uğramayı yargısız infaz yapılmayı ezilmeyi haketmiyorum ben. beni de Allah yarattı. siz kim oluyosunuz lan? siz kimsiniz beni böyle dışlıyosunuz? sktrn gidin yeter be. sizin gibilere insan gibi konuşmak değil hayvan gibi konuşmak lazım kaba olmak lazım çünkü hakediyosunuz aynısını siz de yapıyosunuz bana. asıl beyinsizler sizleriniz yakışıklılara tam o. ospu oluyosunuz hepiniz böylesiniz.
- +1 yıl
Başkalarının hıncını benden çıkartma
Tipsiz degilsin veya ezikte degilsin aşagılıkta degilsin ben sana bunlardan hiçbiri demedim ki zaten demem de bana düşmez bana yakışmaz
Kimseyede bu lafları yakıştırmam
Sen ısrarla bana sizin gibi kızlar iste yakısıklı erkeklerle olursunuz biz tipsiz oldugumuz icin hayvan gözüyle bakarsınız vs şeyler diyiyosun bana ben senin hemcinslerinin hiçbiri ile samimi degilim ve güvenmem de o da benim sorunum ikidebir hakaret etmesen güzel konuşsan daha iyi kendini anlatabilirsin de neyse tamam karışmıyorum.. - +1 yıl
@AnonimLaydss bana burda iyilik meleği kesilip yalan konuşup beni enayi duruma düşüremezsin. tipsiz erkeklere hayvan gözüyle baktığnız ortada tanımadan etmeden adama yargısız infaz yapıyosunuz. yok adamda şöyle tip var böyle tip var uzak durmak lazım bilmem ne. adam belki çok başarılı biri. tipinden nası biri olduğunu nerden biliyosunuz?
- +1 yıl
Peki ya sen sende burda şeytan kesilip durma
Bana şu an yargısız infaz yapıyosun ne biliyosun belki ben dış görünüşüyle insanların alay etmiyorum belki tipsizleri dışlananları umursanmayanları kendime yakın kardesim olarak görüyorum nerden biliyosun?
Ezilenin yanındayız biz kardeş - +1 yıl
@AnonimLaydss fake misin lan? hiç bir kız böyle şeyler söylemez
- +1 yıl
Fake falan oldugum yok bence sen birçok kız yüzünden genelini kötü biliyosun ama öyle degil
- +1 yıl
@AnonimLaydss evet geneliniz kötü ve bende sizden nefret ediyorum. kimse benim yanımda değil. karşında bugüne kadar gördüğün en çirkin adam yer alıyo o yüzden boşuna nefes tüketip boş umutlar vermeye çalışma. ben öyle iki umut vaad edilip gaza gelmem
- +1 yıl
Ben burda sana umut perisi olmaya gelmedim zaten genelleme yapma hem o zaman bütün çirkin insanlar ölmeli bu örnek genelleme gibi genelleme yapıyosun oysa ne kadar geri kafalı bir genelleme yaptım öyle degilmi işte sende genelleme yapınca böyle oluyosun bir iki kız yüzünden hepsini haracayamazsın bunu ögrensen iyi olur
- +1 yıl
Bende erkeklerden nefret ediyorum geneli kötü
- +1 yıl
@AnonimLaydss hah sen sürekli yakışıklı uzun diye piççlerin peşinden koşarsan böyle olursun işte ondan sonra erkeklerden nefret ediyorum dersin. adam gibi adamı sevdiğiniz yok ki. ben kızlardan nefret ediyorum çünkü onlar sırf dışım kötü diye benden nefret ediyolar
- +1 yıl
Ben şuana kadar ne yakışıklı ne tipsiz hiçbir erkegi öyle sevmedim ki zaten ben tipi degil karakteri ele alarak söylüyorum bunu
- +1 yıl
Ve kimsenin peşinden de koşmam koşmadım
- +1 yıl
@AnonimLaydss ya tamam seninle baya zaman harcadım git artık git yakışıklı piççlerinle vakit geçir benle polemiğe girip benim canımı sıkma hadi yürü. benim gibilerin yanında olamazsın sen o mide sende yok çünkü. görüntümüzle mide bulandırıyoruz biz
- +1 yıl
Çok istiyosan cevap vermezsin olur biter arkadaşım her iki cümleden birinde ya git sen yakışiklı piçlerin pesinde kos bizimle isiniz olmaz sizin defol gibi cümle kurmana gerek yok
Ezber yaptım sayende - +1 yıl
@AnonimLaydss sktr git
Aklima yakin dostum gelir cok guler bizde onun gulmesine guleriz ☺ gulmek guzeldir severim gulmeyi sevenleri
00 Yorumla
+1 yılKesin gArip fantazilerle mastrubasyon yapıyor ya da yapacak derim😈😈😈akşama fantazi patlaması için aklından kesin birşeyler geçiyordur 😈😈😈😍😍
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gülen (olur olmaz şeylere) insanların aşırı yalnızlık çektikleri kanıtlanmış.
00 Yorumla mesela ben :) hep mutlu görünürüm
02 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mutlu olmadığına bahse varım
+1 yılZamaninda cok aci cekmistir
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim
+1 yıliçten içe canı çok yanıyo olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Guzel bakis acisi
- +1 yıl
genelde böyle oluyo. en azından ben hep öyleleriyle karşılaştım
ota b. ka gülen biri.
00 YorumlaBen onlardanım ve bunu sevmiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Klube hosgeldin
- +1 yıl
Insallah bigun kanatlanip ucucaz
- +1 yıl
Eğer gerçeklerle yuzlesirsem hic sansim kalmayacak...
+1 yılHayatı umursamaması gerektiğini öğrenmiş
10 Yorumla
+1 yılDur ya çok Gülme sonunda ağlarız
00 Yorumla
+1 yılGotu de guzelmiymis acaba derim
00 Yorumla
+1 yılbunun biryerine birşey kaçmış derim :d
00 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Deli derim.
00 Yorumla
+1 yılSevinirim
00 Yorumla
+1 yılKıskanırım net
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası