Gidelim mi buralardan?
Kızların da artık bir farkı kalmamış abazan hemcinslerimden 😴

Bu da benden size hediye 🎁
Kızların da artık bir farkı kalmamış abazan hemcinslerimden 😴

Bu da benden size hediye 🎁

Erkekleri sayarsak kızlar görünmez bile kardeşim onlarında ruh ve beden sağlığını bozan hemcinslerimiz unutmamak gerek :)
Aynen bir de kezbanın biri çıkıp sana kim bakar abi falan yazmış 😂 ulan tipini çok merak ettim ya acaba bana bunu diyen hangi 2000'li 😂
güzel tespit valla 😂
Sende dikkat et kanka yerler seni de beni de bunlar 😒
theee Gunaaayddiiinn ttimmeeeee :D herkeseee :D sapigin kizi erkegi yoktur olabiler yani demekki varmislar :D tobe tobee
Ne kadar gülücük dolu bir günaydın o öyle ☺️
O kızların hepsini teeek teek yolarım 😠😠
Yolarsın aşk😊
Gençler mutluluğunuz daim olsun sevgiler
@Fight4FreedomOrDie ☺️☺️🤗
Cevap
3Cevap
2 selam veriyorlar guveniyorsun sonra direk cinsellik, boxer bedenin kaç felan özel sorular soruyorlar. s. s
İlk mesajında kaç cm yazanları napıyoruz?
Valla ben elimi vururum, yine de kendimi teşhir etmem.
Ben o kızlardan değilim cano. Tam aksine öküz Abaza'lar bana asılıyor ben onlara değil
Demek o yüzden yorum yapabiliyorsun. Bende engelliyorum öyle gördüklerimi.
sen yüz vermezsen kim sana sapıklık yapabilir sanal alemden? mesaj atan mı oldu engelle cevap yazma. bu kadar basit yani. merhaba yazanları bile engelliyorum şu an rahatsız edenim yok sende öyle yap o zaman ya da bırak siteyi tercih senin tabi
Doğru söylüyorsun
Adı üstünde KizlarSoruyor. madem sapıklar var bırakın bizi kendi halimize erkekler olarak defolun gidin kalıbınızın adamı olun madem öyle.
Ağır oluyor ama.. Ayıp oluyor..
Kaç kurtar kendini
Seni ham yaparlar burda
Yapamazlar benim @_pikachu_ 'm beni korur.
😍😍😍
Evet kaçın buralardan. buralar çok bozuldu.
Maalesef yaş ortalaması düştükçe böyle şeyler kaçınılmaz oluyor
Ya abi Allah aşkina kim bakar sana bide rahatsiz ediyolar falan demissin.
Tamam
engelle
Aynen
Hahaha ay sizden ala abaza mi olur layn😂
Tanımadın mı beni? Tabi sende haklısın genel olarak Allah hepimizin belasını versin...
Şişşşşştt.. bela okuma sabah sabah..
Sende sabah sabah kırma beni.. Senin baş parmağınla serçe parmağın aynı mı?
tamam sorry
Birisi benim
Biliyoruz 😒
Ne yapıyorlar ki, sana?
Boşver
Resme bayıldım ya 😂
:))
Sapkın çok maalesef
Evet
Kızlarda mı bozmuş😄
Hemde nasıl 🙄
Evet bende o abazan kızlardanim😂😂
İyi aferin 😒 👏
Pardon sapık 🙂
Sağol knk ☺😃
Ne gördünki böyle söledin
Rahatsız ediyorlar...
Ne yapıyolar ki
Genel olarak erkeklerin etkilenip aldanacağı şeyler.. İçinde olduğum ilişkim bozulacak diye korkuyorum artık insanları da kıramıyorum.
Tehlikeli ozaman. Dikkatli ol
Aynen birinin sorusuna görüş yapıyorsun hemen yavşamalar falan, özel mesaj atmalar... Forum kurallarına aykırı olsaydı şikayet ederdim herhalde.
Çok çok konuşmassın fazla kafana takma benimde başıma geliyo bu benim ikinci hesabım 😊
Hıı benim 3. cü ama artık temenni gideceğim. Hatunuma da söyleyip hesabını kapattırayım da
İnsan kendisini bildikten sonra sorun olmaz bence hem sevgilinde güveniyordur sana sonuçta ama sen bişirdin tabi sonra gelip dördünce hesabı açma😊
Haklısın o bana sonuna kadar güveniyor :) bende onun güvenini boşa çıkarmayacağım.
Anlaştık ozaman😊
:) :)
Karikatür de süpermiş😂
Aynen :D
Buyrun lütfen, güle güle ;)
Sen aynen devam et.
aynen.
Evet melesef -_-
Burası gerçekten çok saçma bir yer oldu artık. Ben en fazla 20 üyenin aktif olduğu oyunda klandan birini arkadaş edindim.. 2 yılı geçti hala adam gibi adamlığını korur. Burada hemen herkes cıvıtıyor
Gizledikleri kişilikleri öyle bence. Bazılarını da tanırken iyi tanıyorsun, zamanla ortaya çıkıyor herşey...
engelle
Aynen..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar