bol pudra dökmelisin mürekkebin üzerine iice emsin ama mürekkebi sonra dağıtmadan al pudraları. ardından da ıslak mendille iyice sil ( kolonyalı mendil değil )... temiz ve ıslak bir beze bulaşık deterjanı döküp bolca köpürterek çok fazla bastırmadan ( kumaşı zedelemeden ) temizledikten sonra direkt olarak ve tek olarak çamaşır makinasına at yıka kısa proğramda
gercekten kotu olmuş nasıl murekkep bulastı oraya ya naaptınkı ustune falanmı dokuldu sen makınede bır surude ışlem yaptım dıyor bak şu var murekkep dagılmı yıkadıktan sonra yoksa aynımı o onemlı cunku
yaa uzulme sen dedıgımı yap sabah gotur ver veya buyuk kuru temızlemecıler var onlara gotur dıcemde yasadıgın yerde var mı oyle buyuk kuru temızlemecıler
bak once kuru temızlemecıye gıt goster yapabılıyorsa yapsın bastan nıye konuş dıyorum goturup bırakırsın yapamaz bır de senden para alır sakın once bastan konuş sonra temızlemeye haberın olsun cunku her temızlemecı bu ışı yapamaz
sen yazsana bana yenisini hediye edecek kimse yok mu diye sonrada en fazla 2-3 dk içerisinde yenisi hazır şekilde kargoya verilmek üzere senden adres alınmak şartıyla gönderilir :D
ciddiyim dene şehir dışı çalışıyorum bazen makine olmuyo kaldığımız yerde bir kova sıcak suya katıyorum biraz bekliyo lekeden eser yok çitileme derdi de yok tam bana göre bişi :D
at gitsin uyuz olduğuna değmez mesela ben çorap alıyorum toptan kirlenince atıyorum dünyanın işini yaparım gocunmam ama şu çamaşır olayı yaşama sevincimi yok ediyo uğraşma sende :D
gençlik yıllarımda tabi okulu bırakmıştım dedim konfeksiyona gidiyim iyi bir iş buluncaya kadar son ütüye geçirdiler öğlene kadar çalıştım ya insanın içinde olucak :D
evet ya o duyguyu biliyorum parasından değil kimbilir nerden aldın sen onu belkide kalmadı aynısından aslında bişeyi severek alıyosan 2 tane birden alıcaksın ne olmaz ne olur dimi :D
biliyorum bide ben eşyalarıma çok önem veririm :D güneş gözlüğümün camı çizildi diye 170 liraya camını değiştiren biriyim ben :D adam o kadar yenileri var 350 liraya dedi ama dinlemedim :D
I tried everything in my cabinet from leather cleaner, bleach awesome, alcohol, magic eraser just to name a few, I thought my white leather stool ruined, then I saw your method and it worked perfectly ACETONE took the marks out immeditly , just be careful not to get it on any wood, it will ruin the finish, thank you for the great tip
var ya hani mürekkepli kalemle yanlıs yazdıgın seyi silerken kullanılan beyaz bişey sürüyosun az bekleyip kuruduktan sonra yazmana devam ediiyosun öyle bişe işte
En İyi Cevaplar