Arkadaşlar Deep web'e girdim Kapıma polis gelebilir mi?
Gelebilir Yasak o site.
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gelir çünkü oraları fib cia interpol mit polis izilyor ip izemesine takıla bilirsin
orlarda yasal olmayan suç içerikler var girenler 1000 tl den10000 tl kadar para cezaları var girdiyin site içerikleri ip adresleri btk tarafından kayıtlı tutulur,,
5 yıl boyunca saklanır
polisler bir gün gelir alır pc götürür silsende formatla sanda özel geri getirme yazlımarı var bulurlar
Ben En Ust Katmanlara Hacker Arkadasim Esliginde Ciktim Hicbir ip Veya proxy Degistirmeden Ertesi gun Kapima Ne Polis Geldi Nede Suikastci
Eğer bilgisayardan iyi analmıyorsan girme birdaha. Biri senin ip adresin üzerinden yasal olmayan satın alma ve paylaşım yapmadıysa sorun yok girmek yasak değil. Eger olduysa da o senin bahtsızlığın.
deep webin ne olduğunu bilmiyorum. Google'dan aratsam bişey olur mu?
Cevap
13Cevap
Hidden Wiki'de biraz dolandın diye kimse peşine düşmez.
Deep Web site değil bir ikincisi troll olduğu apaçık belli ツ iyi geceler
Bilgisayarın ne internet erişimin ne siteye girebilmek için kullandığın programlar ne ona gore açıklama yapym
bir kere girdim evimi joh basdi 2hafta ceza evinde yatmak zorunda kaldim le$ gibi kokdum haftada 1 kes banyo mkk yandin sen
Şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi mi eğer ciddiysen baya komik çünkü sjjsjs
Polisimiz işi gücü çok böyle şeylerle ugraşmazlar bence
Gelmez kanka ben her yerine girdim keşke gelse xd
Evet CIA ajanları seni bulabilir artık
gelmez ben kaç defa girdim
Hangi tarayıcı ile girdin
deep web site değil.
Biliyorum hocam internetin karanlık yüzü yanlış yazdım :)
eyv dostum birşey soracğaım mesaj göndermek istiyorum fakat xp sevyesimidir nedir onun 2 olması gerekiyor diyor nasıl yükselteceğiz onu? siteye yeni üye oldum merak ettiğim için ekşi sözlükte yazarım normalde, aydınlatırsan sevinirim
Hocam sürekli Soru cevapla Xper 2 olunca herkese mesaj gönderebilceksin :)
teşekkürler dostum cevap için
sadece deep webde gezinmek suç değildir
Kapına gelmez sen onlara gidersin
Zaa.
deep web ne
Hayir
Deeee web ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar