Ya ben kas niyetinde falan değilim evlenmicemde kızların hakkımda ne düşündüğü umrumda bile değil bana göbek yapma yöntemi söyliyin, ya göbek gerçekten güzel be, ben küçükken göbekli şişko ve tatlıydım ama şu an göbeksizim. Size tarz ve göbekli fotolar atıyım.
göbeğim ve ben arkandayız sende benim kadar büyük bir göbeğe sahip olmak isityorsan bol bol gece ye yat mideni büyüt ben mesela 1 buçuk ekmekği ve 1 tencere makarnayı yiyebiliyorum hele sınırları zorlayıp ekmeği 2 ye çıakrdımmı :Dşuanki halinden daha büyük oluyo :D
Kanka göbek olayı sağlıksızdır kontrolden çıkarsan senin için daha kötü illede seviyorsan besin destek şart sporcularda karbonhidrat gerektiğinde alıyorlar ee sende belli bir antrenman yapmadan içersen şişersin bol bol kilo bakımından
tasbiki aşırı göbek değilde azcık göbek insanı iyi gösterir bence mesela putin kadar göbeğim olsa yeter :D tabiki kilo falan sağlıksız ömrüde kısaltıyo ama ben sevişyom göbeği.
ben istiyorum bu benim görüşüm, böyle kas yapan iprenç uyuz ve hayvansı erkekklerden ne anlıyosunuzben onu anlamıyorum. ama ben kızların istediği bir erkek asla olmicam. ya da olmaya çalişmıcam.
En İyi Cevaplar