Aslında mükemmel olabilir ki rüyalara büyük değer yükleyen birisiyim. Ayrıca çok sık ve detaylı rüyalar görürüm; kalktığımda da yahut ertesi gün çok net hatırlarım, sonra unuturum yavaş yavaş çok yoğun gördüklerim hariç. Ama düşünüyorum da; bugün ben bugünün değerleriyle ilgili göreceğim rüyayı, belki isimler, silüetler olacak rüyamda bilinçaltımdan gelen. Ya o bilinçaltımdan gelip de rüyalarıma giren şeyleri ileride okumak istemezsem? :) En iyisi tutmamak, günlükleri de sevemedim ya hep bu yüzden.
günlük yazarak elini alıştırabilirsin yatkınlaştırabilirsin çok güzel düşünce kabiliyetin olabilir deneme ya da başka bir yazıyı çok güzel bir şekilde yazabilirsin
çok hoş olur edebiyata yeni kazanımlar getirirsin artık ilmi bilgisi olmayan kişi bunu yazmaya çalışır günlükte olduğu gibi hamilelikte duygularını yazan kadın gibi evet sen güzel duygulardasın ve bir şeyler yazıyorsun günlük mektup ama fikirsiz akılsız insan gelip onu yazma aracı olarak yapması ve yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi yazması ne kadar hırsızlıklıktır... insanın kitap okuma hevesini çalıyor ama günlük yazılıyorsa hamile kalınıp o günleri yazıyorsa sizde neden rüyalarınızı yazmayasınız ki.. bence harika ama tam doğruluk ve içten olduğu sürece... peki.. bunu yapabilir misiniz...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir kere uyandın mı bir daha tövbe uyuyamam o yüzden uyanmak istemem. Hem de o saatte kim kalkıp hatırladığı şeyleri falan yazacak uyumak varken
ilerde rüyaların çıktığında ben onu görmüştüm diyebilirsin veya bunu zaman içinde blog tarzı yayınlayıp bir ilgi alanı oluşturabilirsin ya da bir bakarsın kitap olur zaman içinde bu sebeple başla ben ilk gördüğüm rüya ile başlayacam.
Bence doğru bir davranış bir akrabam vardı gordugi rüyayı yazadi sonra baktiki bunlar ilerki zamanlarda çıkıyordu bir nevi geleceği giriyordu rüyalarda sende mutlaka yaz derim
En İyi Cevaplar