Öl lan pis kara
Aşağı ırk sınıfına giriyosunda o yüzden
Boşver be karalarında yaşamaya hakkı var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ben de aşırı beyazım. karalık iyi bence. yazın güneş kremin olmadan dolaşamamak kötü. sarışınlık yerine kumrallığı tercih ederdim yani
Ya ajwbdiakebsi 😂 güldüm yaa. Kaç yasindasin sen niye taktin böyle millet esmer erkek diye geziniyor
19 yaşındayım, esmer erkek diye geziyomuş sktr ordan ya allahım şu an benimde gülesim geldi.
Düzgün konuş yardımcı olmaya çalışıyorum ergen ergen davranmanı gerektirmiyor.
özür dilerim bir anda patladım esmer erkek deyince. özür dilerim kaba konuştuğum için demek istiyorum ki kimse esmer erkek istemiyo bir uydurma ki isteselerde ben yine beyaz olmak iserdim.
Sen ciddimisin ironi mi yapıyorsun
birraz ciddiyim azcıkta testis var ama çoğunlukla ciddi.
ta*ak dicektim.
Iyi o zaman git Çok yaşa
ya da Çok yaşa kafana sıkta senin gibi aciz insanlar nefes alıp vermesin diğerlerine haksızlık oluyor
tamam g. bereyim sansür mağduru seni.
La arkadaşım bak sen bunu niye takıyorsun ki. Bir de Allah à isyan ediyorsun kör topal olsan o zamanda neden böyleyim derdin zenci olsan sarışın olmak isterdin. Böyle düşünme kendi bakımını yap karizmatik ol. Eksik sayıyorsun ya. Aslında değil. Onları artı bişeylerle doldur.
Cevap
3Cevap
Tövbe de ya. Allah'a şükr et.
Temiz ve bakımlıysan, sorun yoktur.
En önemliside sağlıklıysan
Aşşağılık kompleksi var teninde bir sorun yok niye bu kadar takiyorsun ki 😒😏😏
keşke ppn deki çocuk gibi olsam kıskandım şimdi püfff :(
Keşke bende öyle mavi gözlü olsam ama değilim 😄😄
bana beyaz tende yeterdi ama allah denen kimse artık düzgün yaratmamış :D
Tövbe tövbeee 😄😄 böyle takıntılı olanları hiç sevmem bende tenine dikkat eden bir tek sensin 😒😒
iyi sevme zaten, evet takıntılıyım ya yıllarca sınıftaki beyaz tenli arkadaşlarımı kıskandıım dalgada geçtiler. bir kere annem beni komşulara bırakmış komşuda esmer olduğum için bu ne kirli pasaklı diye banyo yaptırmış. hocam bile tenimle dalga geçti allah aşkına niye tak mıyım?
dıarda yapmur yağarken "yağmur yağıyo seller akıyor arap oğlan camdan bakıyor" bile dediler çok ağlamıştım yani bir zahmet aşağılık kompleksine girip takıntılı oluyum.
küçüklük anılarım çok iğrenç
Esmer arkadaşım diyor ki : "maykıl ceksında esmerdi beyazlatma operasyonu geçirdi😂😂"
ha bide para fakiriyim ulan lu işe bak beyazlatcak para yok bende gidip operasyın geçirsem oılur ama parra bu arada tğrkiyddeki ezik fakirlerin çoğunluğubu esmerler oluşturuyo. esmer bir başbakan cumhurbaşkanı zengin iş adamı hiç yok mesela o tayyip denen muşmula suratlıda beyaz tenli. pislik bide gürcüymüş.
Offf ohh iyi karasın napalım 😒😒 bende beyazım :P :P
ulan kıskanıyorum ya delirdim ben hadi bay bay kıskanıyorumm bgeyazları üffffff :(
Nolmuş ten rengin koyu renkse
Şükret. Tek derdin ten rengi olsun
C dedim
saçmalama kanka
Taktiğin şeye bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar