😂 😂 ya az önce youtubeden köpek videoları izlerken denk geldim pitbull köpekleri birilerine saldırıyordu falan çok kötü etkilendim. Hayvanların genetiği bozuk diyolar ama bilmiyorum yetiştirme tarzından da olabilir çok korkuyorum hadi beni ısırırsa yolda görüp valla parçalar elimi kolumu yaaa 😂 😂 😂 😂 😂
Ben bir köpek sever olarak ve 10 Kangal köpek sahibi olarak şunu söylemeliyim "KÖTÜ KÖPEK YOKTUR; KÖTÜ SAHİP VARDIR" pitbul köpekleri gibi bazı köpeklerde çene basma kuvveti çok yüksektir, ve kötü sahipler bu köpekleri sadece saldırmak üzere ve kavga amaçlı eğitirler. İyi sahipler de onun sadece tehlike hisettiğinde kendinece sahiplendiği bölge ve canlıları korumasından öte hele sahibi yanında iken sakin ve uysal olması yönünde eğitirler. yani burda kötü köpek değil onu eğitenin ta kendisidir. Bu konu çok canımı yakan konulardan biri olduğu için çok şey yazabilirim ama bence bu kadar ile sanırım anlatabilmişimdir
Benim arkadasim evinde besliyor. Oyle boyle tatli değil, sen nasil yetistirirsen o oyle olur. Eger kopek bir insanin sevgisiyle buyurse inanilmaz yenilesi olur, eger kopegi bir hayvan buyuturse sıkıntı kanka
Alışveriş & Hediyeler konusunda 961 cevap paylaştı.
Büyük ırk köpeklerin yanında tedirgin olurum. Ne kadar eğitimli olursa olsun. Yanlışlıkla ayağına basan arkadaşıma dişlerini geçirmişti bir bull terrier.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 589 cevap paylaştı.
american pitbull terier ve dogo ırkında 2 köpege sahibim ve köpekle hiç bir alakası yokki bunun sahibi nasıl gretirse hayvan o yönde tepki veriyor * bu köpek baya hırçın yetiştirilmiş açıkcası yanında durmak insanı ürkütür.
2 köpeğe sahipmişsin diorum bizde bir tane bile yok önceden vardı ama yazlıkta durunce bakımı na bakmak lazım ilçeye getiremiyorsun apartmana bahçede yok yol var dibinde ve türk köpeği yok mu diyorum sende kangal gibi
bu köpekler sadist ruhlu ama yetiştirme tarzıda önemli zaten çok güçlü bir tür birde yetiştirme tarzı ile canavar gibi bir şey oluyor. Bir köpek eğitmeni ile konuştum pitbull cinsi köpeklere çiğ et yedirmeyin ve sert komut vermeyin ve yüksek sesle konuşmayın azarlamayın bağırmayın dedi deliriyormuş yani yetiştirme tarzı çok önemli
Tamam doğuştan saldırmaya meyilli oluyor bu türler ama eğer profesyonel bir şekilde yetiştirilirse öyIe olmuyor gerçekten bizzat tanık oldum ben 😊 Bir tane pitbull getirdiler normalde yanına yaklaşamam yüzüme bakınca kanım damarlarımda akmayı bırakır o derece yani 😄 Baktım bir tanesini getiriyorlar onu benden uzak tutun dedim korkma bir şey olmaz dediler. Hakikaten olmadı bakışından ürktüm gene ama çok sakindi ve söz dinliyordu pati ver abiye dedi patisini uzattı başını ey dedi eydi ama bana bir saldır o saniye iptalsin dedi
Kendimi övmek gibi olmasın kızkardeşime rottweiler köpek saldırdı iç düşünmeden dişini yumruk attım tabi köpek ciyaklaya ciyaklaya gitti ama benim elimde pert oldu :)
Ağız temizliği denen bişey var ya kafasına sıkarım bunun hemde içimdeki bu hayvan sevgisiyle birlikte 🤓 Getirin bana dedemin tabancayı getir getir çabuuk 😳🤓
En İyi Cevaplar