Bir kız öğrenciniz uygunsuz giyinse ne dersiniz, ne yaparsınız? Ben ne yapmalıyım sizce?

26 yaşında erkek öğretmenim. Sınıf öğretmenliğini yaptığım erva isimli bir kız öğrencim var. Okulda çok açık giyiniyor. Hafta sonu kurslarına da öyle geliyor. Teog a girecek diye sürekli bana ve diğer hocalara soru getiriyor. Çözene kadar yanımızda duruyor. Daha 14 yaşında. Ben şahsen utanıyorum. Daracık pantolon giymesi ya da kısa etek giymesi hoş değil. Üstüne de inçe giyiyor. Göğüsler meydanda. Şimdi bir şey söylesem millet diyecek bana sen sapık mısın? demesem vicdanım rahat değil. Ya dışarıda başına bir iş gelirse diye korkuyorum. Okulun bayan hocasına konuyu açmayı düşündüm ama gene utandım. Kadın bana dese ki sana ne,çocuğun neresine bakıyorsun? ben ne derim? Ne yapim? okulda 11 öğretmen 2 idareci var. Bazıları erkek. Böyle giyinmesi doğru mu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
MEBde serbest kıyafet uygulamasını hangi beceriksiz eğitimci çıkardı ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük çoğunluğun yorumlarından dolayı karışmamaya, hiçbir şey dememeye karar verdim. Umarım dışarıda başına bir iş gelmez, laf falan atmazlar. Allah korusun. Kısacası bana ne
Bir kız öğrenciniz uygunsuz giyinse ne dersiniz, ne yaparsınız? Ben ne yapmalıyım sizce?