Şahsen ben koltuğa ya da sandalyeye oturduğumda ayaklarımın yere değdiğini gördüğümde büyüdüğümü anlamıştım.
Siz nasıl anladınız? Haydin buyurun soruya...
Siz nasıl anladınız? Haydin buyurun soruya...
Şimdi şöyle küçükkende bir çok kazık yiyosun ne bılim en yakın arkadaşın senı bırakıp baska biriyle oynamaya gidiyo ya da senle küsüp senın küs oldugun kişiyle kanka oluyo vs bu kazıklar yıllar geçtikçe artıp boyut değiştirince ne bilim sevgilinin seni aldatması en yakın arkadasına güvenınin bosa cıkması artık hiç bişeye şaşırmıyosunn ve o zaman büyüdüğünü anlıyosunn 😎
buyumenin yasla bir alakasi olmadigini dusunuyorum. sahsen ben buyudugumu, 15 yasinda tanidigim kimsenin olmadigi, dilini bile bilmedigim bir ulkeye gidip basimin cagresine bakinca anladim
Üzerime bazı sorumluluklar yüklendiğinde, annemin ve babamın bana yardımcı olamıycağı sorunlar yasadığıdımda işte o zaman içimde bağımsız bir insan duygusu oluştu ve büyüdüğümü anladım.
evde herşeyi ben yapıp derdim olguğunda anneme babama anlatmadığımda anladım.
Cevap
27Cevap
Annemle babamin cocukca kavgalarindan sonra küstuklerinde ikisiylede konuşuphatalarinin farkina vardirip baristirdigimda anladim :)
Yalniz senin dedigin tabiri farkli dusunen olacaktir neyse cevaba geleceksek ergenlige girince anladim yani.
Keske bu kadar masum bir sekilde anlasaydim bende.. Darbe yiye yiye buyudugunu anlaysn
Bir yere giderken ne giyeceğine önem veriyorsan hala atacak çok daha adımın var.
Sorumluluk almak zorunda kaldığım gün. Büyümesekde mecbur büyüttük kendimizi.
magnum ya da brawo'nun pahalı gelmemesiyle anladım şahsen.
Terk edilip, gidenin değil kalanın önemli olduğunu anladığım da. Yani beni... Hiçbirşey benden değerli değili
Evcilik oynamaktan zevk almadigimda anladim büyüdügümü
itiraf ediyorum. yaş 37 ama daha büyüdüğümü anlamadım. sanırım sorun bende :D :D
Zamanla hissizleşiyoruz. En üst noktada, büyüyorsun...
orgazm olarak ama şu an azis dinleyeli büyümedim ilk orgazmım 12 yaşındaoldu
şahsen ben arkama sivri uçlu bir nesneyi en yakınlarımın sokmaya çalıştığını hissettiğimde anladım.
Annemin boyunu geçmeye başladığımda
sorumluluklar artmışsa
Susmayı tercih olarak görmeye başladığımda.
İnsan bir kere büyümez. Binlerce kez büyüyebilir.
Düşünce ve kafa yapımla buyudugumu düşündüm
Karar verebildiğimi öğrendiğim zaman ツ
Ayakların yere degiyor ise tamamdır.
Anladım malesef kötü bir şekilde
Sorunlarla tek başıma bırakıldığımda
Ağladığım zaman geçmeyince
Analitik düşünebildiğim zaman
Anne olacağımı öğrendiğim gün
Daha büyümemişsin demek ki :)
Magnum ucuz gelmeye başladığında anladım
kıcımda kıllar cıkınca
Kendi kendime iyiyim dedigimde anladim
Öldüğümde.
Şeyim kalkınca anladım canım :)
hayatın laylaylomundan çıkınca anladım
babam ölünce
büyümk istmyrm
senin adin ne? :)
İçgüdüler sayesinde
O gün işte
ihtilam olunca
Canım yandiginda
Kan gelince :D
Düşünüp durduğumda
Ztn nası anladin
Senin desigin baska bir tabir ama :)
Ben normalde bedenen büyüdüğünüzü nasıl anladınız anlamında sormak istedim yalnız iş biraz duygusallığa girdi. :) Çocuklar büyümek ister ya, o bakımdan sormuştum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar