Artık imalara dayanamıyorum kendimi öldürmek istiyorum o deli cesarettim tekrar gel olur mu?

Soğuk havalarda başım çok ağrir asabi olurum elimde degil. Saçlarımı toplamak için lastik toka kullanmak yerine sıktırmalı tokalari kullanmak daha iyi geliyo ayarını kafamin rahatligina göre ayarliyodum. Bugün tokami bulamadim ablama sordum ondaymis verirmisin tokami dedim veremem dedi benim tokami bul getir verim dedi bende onun tokasini verdim ona bu değil dedi uzatti uzatti kavga etmeye başladk bana toka yüzünden demedigi seyleri birakmadi sonunda sac bas yolduk birbirimizin. Ablam beni her zaman yanılttı ona ne zaman bir sırrımı verdiysem gitti ulu orta anneme soyledi beni hadi işine o.. r.. ospu da yapti hergün ise gidiyorum diye orda burda surttugumu soyledi. Ben onu da davet etmistim yarin erkek arkadaşımin doğum gününe gidicektim annem sorun çıkarmasin diye sadece arkadasimin doğum gününe gidicem dedim bunu ablam bile bile anneme söyledi beni Yalancilikla iftira atarak demedigi seyleri birakmadi. Annem de geldi üstüme ben aptalmiyim herseyin farkındayım kimi kandiriyosun dedi bana cildirdim sinirden deliye döndüm kendimi öldürmek fikri dakikalarca aklimdan geciyo saaatler oldu hala Ağlıyorum. Çalışıyorum çalışmami yuzume vurdular eve iki kuruş para vermiyorum diye ama hergün eli dolu dolu geliyodum ben bu eve her aksam annemi ne eksik gelirken ne alim diye arayan birisiyim ben kazancımi egitimime harcadım sormadilar halimi hatrimi hic. Artık dayanamıyorum yarin evi terketsem ya da kendimi mi öldürsem bileklerimi kesip kimsenin ruhu duymaz söyledikleri once laftan sonra yaşamayı hak etmiyorum ben. Yarın erkek arkadaşım icin doğum günü organizasyonu yapmıştım ama benim ablam annem beni nelerle ima ettiler ben bu günü iple cekerken bu mesaji iki gözü ağlamaktan dolu dolu ve sismis bir şekilde yazdim. Yanlis bisey yazdiysam affedin. Hoşçakalin.
Artık imalara dayanamıyorum kendimi öldürmek istiyorum o deli cesarettim tekrar gel olur mu?