Ben pilotum 18 yaşında özyeğin ünvde pilotaj eğitimi aldım 22 de mesleğe başladım şimdi 25 yaşındayım insanlar artık çok daha farklı bakıyo özellikle üniforma üstümdeyken göz kırpan kızlar bile oluyo havaalanında yürüken nerden geliyo bu takıntı? maaş imkanımız iyi baya 22 yaşında 15 bin kazanıyodum aylık şimdi ise 19 bin tl.29-30 yaşında falan kaptan pilot olunca 40-45 bin civarı kazanıcam
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 560 cevap paylaştı. hangi havayolu hangi kademede başladın? T/R lerın neler? kaç saat uçuyorsun? bir de hepsinden önce şunu sorayım Özyeğin üniversitesi kaç yılında kuruldu da kaç yılında pilotaj eğitimine başladı biliyor musun? Demek Özyeğinde aldın 18 yaşında yani bundan 7 yıl önce 2009 yılında, pplini atplni teorik ve MCC dahil aldın. Yanlış anlama hiiiiç alakam yok pilotlukla öyle meraktan soruyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Delikanlı bence sen daha fazla olmadığın ve hakkında hiçbirşey bilmediğin bu saygın meslek hakkında atıp tutup kendi egonu tatmin etmeye çalışarak, gerçekleştiremediğin hayallerini anlatma kimseye. Bu mesleği senin gibi karaktersiz boş serseriler karalıyor. Hiçbir pilot gelip hiçbir ortamda şunu kazanıyorum bunu kazancam, kızlar bana hasta herkes bakıyor diye yazmaz. test sürüşü demez, mesleğim pilotluk hiç demez. Meslekten bahsedecekse ilk anlatcagı şey kızlar bakıyor param şu hiç ama hiç demez. Sana abi tavsiyesi, önce liseyi bitir sonra adam ol, boş insan olma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6-7 sene sonra pliot diye bişi olmucak o yuzden rahat ol :D Otomatik kalkışını yapan ve otomatik inisini yapan uçaklar üzerinde çalışıyorlar.. İçinde yük olunca bu iş birazdaha zorlaşıyor ondan prototipi var henuz ama çalışmaları bitmedi. 2013 de ilk testi yapıldı başarılıydı :D Pliotlar işsiz kalacak anlayacağın. Öyle düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yıleğer gerçekten pilotların işsiz kalıcağını düşünüyorsanız enteresan bir yapıya sahipsizniz beyfendi kimse uçağı pilot olmadan kimseye bırakmaz detaylı anlatırdım ama çok uzun sürer otomatik pilot sistemi %100 çalışan bir sistem değil başında pilot olmadan olmaz ayriyetten thy resmi sitesine bakarsanız yöneticilerimizin açıklamalarını görmüş olursunuz :D
Cevap sahibi+1 yılBen pilotların işssiz kaldığını şöyle kanıya vardım, yazılan makalede, pilotların hataları yuzunden düşen kayıplara yönelik böyle bir işe giriştikleribi ve Şirketlerin bu konuda çok büyük tasarrufunun olacağından şirketlerin çok istekli ve yatırım yapmaya istekli (kimisi yapmış) olduğunu söylüyorlardı. Bunu ben demiyorum. Kalkış ve iniş için çözüm üreteceklerdir diye düşünüyorum 6-7 yıl içeirisinde. Bu benim fikrim.
Ben thy bakmıyorum ben genel konusuyorum.
Soran+1 yılYanlış biliyosunuz
- 1 yıl
Çok zaman geçmiş galiba ama Autopilot ve yapay zeka ancak yardımcı olabilir, pilotun biri kaç sene önce uçağı kasıtlı düşürdü yapsalardı o zaman yaparlardı
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Haklisin bence para tip uniforma... Sadece parantez acmak istiyorum; gercekten basit insanlar kalitesizligini degil sana herkese gosterir. Kaliteliler zaten baktirir boyle seylere ihtiyac duymaz.
Benim 2 arkadasimda pilot ve beraber okuduk ilkokulda lisede.. nerden nereye geldiklerini cevrelerindeki degisimleri gordum. o nedenle sen senin altindakilere bakma bile ;))02 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben zaten maddi imkanı iyi bir olan çevrede yetiştim annem İstanbul çağlayan adliyesinde hakim babam iş adamı imkanlarım doğuştanda iyiydi zaten bende öyle düşünüyırum açıkçası çalışmıyan ve kendine birşeyler katmamış kadınlarla işim olma kimseyede para yedirmem evleniceğim kişininde en az en kötü 5 bin falan kazanması gerekir
Cevabini biliyorsun, uniformada gozleri degil.. o uniforma maddi durumun iyi oldugnu simgeliyor. Iste goz kirpan kizlarin niyeti o. Hemde yakisikli olunca cesaretli bayanlar sana ilgi duyuyorlar.
Ne mutlu sana ki, okumusun, istemisin, basarmisin.
Aslinda paradan cok basarini taktir ettim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
16Cevap
güzel iş. Polis asker olmak istedim hep üniformalara bakarım ama takıntım yoktur içindeki insanlara bakmam keşke ben de polis asker olabilseydim der üzülürüm. Şimdi havacılık okuyorum ve kabin memurluğu ve pilotluga taktım kafayı yapamazsam diye düşünüyorum ama pilot vb görsem 2. ye dönüp bakmam parası önemli değil. Oyle kızları da anlamıyorum.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPilotluk eğitimi hakkında bilgim var. Dediklerin tutarlı. Bu bağlamda sana inandım. Bir mesaj at diyeceğim ama sanaldan tanışmam demişsin yorumda. Bazı sorunlarım vardı.
02 Yorumla
Soran+1 yılburdan cevapliyim elimden geldiğince
- +1 yıl
Malesef genel sorabileceğim sorular değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı fakir mahalle kızları makyajla yüzünü boyayıp zengin Ada'm ararlar onlardan bahsediyorsun heralde onun dışında çalıştığı alanda başarılı olan kızlarla ilgilenmeni tavsiye ederim hem birbirinize yardımcı olursunuz aynı Zaman'da iletişim pratiktir
11 Yorumla- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyimiş. ben de oğullarıma diyeyim pilot olsunlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbaskı yapmayın bence ama mesleği severek yaparlarsa dünyanın en güzel mesleği benim gözümde meslektaşlarımda bu düşüncede :D
- +1 yıl
amaan ne baskısı be ya :) benimkiler çok küçük zaten.
+1 yılpara + fantazi ;) aynısı hostesler için de geçerli ;) hemşirelere de yapıyolar.. :D kendini yek sanma :D
00 Yorumlamaaşı harcamaya vakit var mı ki o kadar alıyosun ama?
02 Yorumla
Soran+1 yılayda ortalama 10-12 gün çalışıyorum
Diğer konusunda 474 cevap paylaştı. Çok zormu pilotajlık okumak. benim kızımda çok istiyor pilot olmayı. inşallah daha çok kazanırsınız. neden bakmasın kızlar boypos yerındedir maaşta dolgun seçmek size kalmış
01 Yorumla
Soran+1 yılkızınız kaç yaşında?
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendinizi paradan ibaret gösterip sonra kızlar paran varsa bakıyor diye hayiflanmayin olur mu!
21 Yorumla
Soran+1 yılben kimseye böyle bir gösteiş yapmıyorum burdanda gizli sordum zaten soruyu. çevremdeki kızlar hatta ve hatta erkekler bile maaşımı bilmiyolar
+1 yılElalemin aç varoş kızına para mi yedirceksin. Sende sosyeteyle takıl. Kazandığın parayla ticarete de atıl mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslına bakarsanız benim ailemin durumu iyi babam iş adamı annem hakim babamın kazancı benimkinden çok çok daha fazla zaten kimse kazandığım parayı bilmiyo kimseye yedirmem para enayi değilim :D
+1 yılBenim öyle bir takıntım yok. Bazı üniformalar çekici gösteriyor o ayrı bir konu.
00 Yorumladoğrudur bende unv 2. sınıfım dil okuyorum kabın memuru olmak ıstıyorum darısı bana inşallah:)
00 YorumlaSiz şimdi 5 yıl çalıştığınız zaman mahkemede şahit olamayacaksınız değil mi?
06 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Şaşırdım açıkçası 😅
- +1 yıl
Bakacağım, ama bir sonuca ulasamayabilirim
+1 yılYalanını skm senin 22 yaşında 15 kazanıyorum diyo birde 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım 19 bin tl para kazanıyorum 22 yaşında thyde başlangıç maaşım 15 bin tlydi sen pilotları üç kuruşa çalışıyomu sanıyosun git istediğin gibi araştırdır ben pilotaj okudum ünvde 2 yıllık hızlı eğitim değil
- +1 yıl
Pilotların maaşlarını iyi biliyorum ama sen sallıyorsun
22 yaşında daha okulun bitmiyor bir kere a. k
Ayrıca thy o kadar genç yaşta işe almaz, o kadar genç yaşta da kaptan pilot yapmaz.
Soran+1 yılHey allahım allah sana akıl fikir versin kardeşim 18 yaşında ünvye girdim dil bildiğim için hazırlığı atladım 22 yaşında özyeğin üniversitesi pilotajı bitirdim ünvde okurken zaten 250 saatten fazla uçuş derecem vardı bu yüzden thyde yardımcı pilot olarak işe başladım 22 yaşında başlagıç maaşı 15 bin tl her yıl kendi yüzdelik diliminde zamnlanıyo 24 yaşıdna mesleğe başlayıp 29 yaşında kaptan pilot olan kadınıda tanıyorum kaptan olmak yaşla değil uçuş saatiyle alakalı 6 bin saat uçuş yapman gerkeiyo en az bunu ben hesaplayınca ortalam 29-30 yaşına tekabul ediyo pegasus kaptan pilot maaşları 40 bin tl civarı THY dahada kurumsal bir şirket kaptan pilot maaşları dahada fazla yabancı pilotlarıda bünyemizde barındırıyoruz alman ve yunan özellikle gelip burda yalan atıcak halim yok dediklerimi istediğin şekilde araştır
Çocukken pilot olmak isterdim THY posterleri var di odamda 😂 üniforma cekiciligi diye bir şey var
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık her hangi bir ünv yi bitirdikten sonra ingizlicede biliyorsanız eğerki 2 yıllık ücretli pilotaj kurslarına gidip pilot olabiliyosunuz 2 yıllık eğitimin bedeli 150 bin küsür tutuyo ama ben okulunu okudum diyiceğim şudurki imkanınız ve isteğiniz varsa pilot olmanız zor değil
Soran+1 yılerkeklerde yanlış hatırlamıyosam en az 170 en uzun 190 gerkeiyo benim boy 185 kadınlarda en az 160 en uzun kaç bilmiyorum ama 165 -170 falansanız bir problem olmaz ama ingizlice çok çok önemli aynı amerikalılar ingilizler gibi konuşmanız gerekiyo ingilizceyi
Gizli olmasaydın, bir mesajları görseydin o zaman. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben kullanmıyorum bu siteleri öylesine üye oldum bunu sormak için :D
+1 yılAnladım iyi kazanıyorsun, iyi prim yaparsın şimdi sen burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah daha çok versin ama aldanma sakın seninle paran için değil sevenle bir hayat sür çok dikkatli ol başarılar
01 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten kimseye para yedirmem
+1 yılBenim pilot değilde, PÖH ve JÖH üniformalarına zaafım var.
Hem Türkçülük damarımdan hemde cidden hoşuma gidiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniformanın içinde pilotun olduğunu ve pilotun zengin olduğunu biliyorlar dolayısıyla olay parada
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTipine değilde Paraná göz kirpiyolardir çok üstüne alınma
00 Yorumla Para eşittir üniforma takıntılı kız demek değil. Cool görünüyor. Ben klasik spora bayılıyorum mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim daha çok sağlık üniformasına takıntım var o da sağlıkçı olduğum için. Kızlara çekici geliyor böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılEntegre operasyonda çalışmış biri olarak çok uçtun ha pilotsun ayrı bişey demem ama biraz abarttın
08 Yorumla
Soran+1 yılneyi abarttım anlamdım?
- +1 yıl
Maaş olayını
Soran+1 yılistediğin gibi araştırabilrisin resmi sitelerden bir kuruş ekisk veya fazla bulamazsın 65 bin tl lerde kazana kişiler bile var
- +1 yıl
Qatar falan doğrudur da THY için aynısı değil
Soran+1 yılKendi çalıştığım şirketin maaş politakasını nasıl benden iyi bilebilrsin? bunu iddia etmeninz bile çok saçma türk hava yolları dünyanın en önemli havayolu şirketlerin bir tanesi bünyeminde bayada yabancı pilot barındırıyoruz 500 den fazla neyse neye inanmak istiyosanız ona inanın
- +1 yıl
Neyse iyi uçuşlar ve başarılar kardaş dispatcherlerin gözü üzerinizde 😀
- +1 yıl
Şimdi sana buradan bir başkanın ismini verirdim aynı zamanda yılların kaptan pilotu ama tamam diyorum
- +1 yıl
Ayrıca o şirkette bende çalıştım ✋🏻
+1 yılAbi hala bu platformdaysan nolur cevap ver bende menisküs yırtığı var normal yolcu pilotu olmam imkansız mı nolur cevapla :(( geçemem mı sağlık şartlarından hareket edebiliyorum yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok ya oyle bir sey sahsen 😊 ne diye bakaymelin adamina😀
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılacikcasi hic istemem pilot biryle
+1 yılCatch Me if You Can filmini izlersen, bunu daha iyi anlarsın.
""yankiler, hep boyle kazanir. kimse cizgili formalarindan gozunu alamaz.""00 Yorumla
+1 yılBende ameleyim kizlar uniformam yok kostum giyorum😒😒
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniforma cezbedıcı cunku aynı sey subaylar ıcınde gecerlı unıformayla cok iyi duruyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolay üniformada değil o üniformanla kazandığın parada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaaşının soruyla nealakası var biraz sacma bir soru olmuş
00 Yorumla
+1 yılAllah daha cok versin abi
11 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah
Hahhahaha gel evlenelim yakışıklı 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılo derece yani?
Para ve üniforma = hiçbir anlam ifade etmiyo
20 Yorumlapilot o kadar alıyo mu?
07 Yorumla
Soran+1 yıl60-65 alanda var her yıl artıyo 30 yaşına gelince 5 sene sonra 40 rahat alırım
Soran+1 yıl@degermi ben normal Türk hava yollarında çalışan yardımcı pilotum 25 yaşındayım 19 bin tl kazanıyorum 30 yaşında falan kaptan pilot olucak inşallah askeri pilot değilim. sağlık şartları önemli bir hastalık olmaması gerekiyo ingilziceyi çok iyi bilmek gerekiyo test sürüşlerinde başarılı olmak gerekiyo yabancı dil çok önemli iyi ingilzice bilen ve sağlık problemi olmiyan biri başarabilir pilot olmayı
- +1 yıl
test sürüşü? :) 60-65 alanda var? vay be. Demek Türk havayollarındasın. Demin yukarda soruda görmemişim. Sayın kaptanım DLR1 ve DLR 2 yi nasıl geçtin zor diyorlar, fikirlerin nedir bu konuda? Toefl ibt skorunuz nedir sayın kaptanım. Birde zahmet olmazsa en yakın tarihteki uçuşunuzu yazar mısınız , ekip odasında filan görürler belki, bu sitede pilot da var, hem bakın o da THY de.
Pilot, doktor, denizciyle evlenmem mesela ben
04 Yorumla
Soran+1 yılsebebi nedir?
- +1 yıl
Hemşirelik okudum ben ama tekrar sınava hazırlanıyorum başka bir meslek için. Doktorların başından hemşireler, sağlık elemanları eksik olmuyor. He olsada genelde doktorlarda bir abazanlık oluyor.. Pilotun etrafı hostes dolu ve seninde anlattığın gibi ucuz kızlar. Denizci içinde her limanda bir bekleyeni var derler ki doğrudur bence. Bunları doktor, pilot, denizci kocam olunca kendime güvenmediğimden istememezlik yapmam. Yani kendim çirkinim kesin kaptırırım diye değil. Yalnızca bir zaman sonra kıskanç olurum ve büyük güven problemi olur.. Bu da büyük sorun olacaktır bir zaman sonra ister istemez. Bile bile yanmayada gerek yok.
Soran+1 yılaslında kişinin yapısıyla alakalı ama dediğiniz gibi tipte olan evli pilotları tanıyorum kendinize göre haklısınız zaman zaman bende yapıyorum bu tip şeyleri ama sevgilim yok evli falanda değilim onun için problem yok :D evli olsam işim olucağını zannetmiyorum diğer kişilerle
- +1 yıl
bir önyargıda olabilir ama %10'u normal, aldatmayacak potansiyeldeyse %90 hep dediğim gibi gördüm. Ya şöyle bir şey var şimdi diyelim benim karşımda bir pilot var ben bu adamla evliyim. Kendim çirkin bir insan olduğumu düşünmüyorum zaten ama öyle hostesler var ki, kimi hemşireler, sağlık elemanlarının doktor koca bulur evlenirim düşüncesi gibi (hepsi için değil ama geneli öyle bekarların) pilot bulur evlenirim diye düşünüp, ilgi kurmaya çalışıyolar. Karşımdaki insanda insan yani ister istemez etkilenebilir kız kuyruk sallayıp elinden gelen her şeyi yaparsa. Bilmiyorum, güven çok zor. Zamane kızlarıda aşırı fena :D
Karakterin iyi olsun 😁
00 Yorumlahavaya bak havaya soru değil hava bastın
00 YorumlaKaptan yaklaşık 30 bin alır uçma o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılpegasus kaptanları 40 bin tl alıyo ortalama. thy daha çok maaş veriyo 40-45-50 hatta 60 alan bile var yabancı pilotlarda barınıyo bünyemizde benim şriketimdeki maaş politikamı benden iyi nasıl bilebilirsiniz? mantıklımı sizce
Poliste olsan giderin olurdu
00 Yorumla
+1 yılO kadar para ben bile göz kırparım mk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla pilot biriyle çıkmam evlenmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılsebebi nedir merak ettim?
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım ve daha önce pilot arkadaşım oldu sevgilim değil. Onun yaşantısını gördükçe benim hayalimdeki evlilik hayatına uygun olmadığını düşündüm. Sürekli uçuşta ve cevresinde abaza kız doluydu ki kendisi bıktigini söylüyordu bu durumdan. Evde olmayan biri ve sırf mesleğinden dolayı kızların pervane olduğu bir hayat. Kim böyle bir yaşantıya dahil olmak ister ki? Para düşünen gurursuz kızlar hariç.
Soran+1 yılaslıdna o şirketten şirkete değişiyo ben öyle hergün uçuş yapmıyorum ayda 10-12 kere uçuşum oluyo diğer günler evdeyim öyle gidipte dönememe durumu ayda 2 kez falan olur ortalama
+1 yılİlgini çekmesi iyi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBirde soruyor musun?😂
02 Yorumla
Soran+1 yılüniforma olayımı? yoksa maddi güçmü?
- +1 yıl
Her ikisi de. Durumun farkındasın zaten..
Havacılığı seviyorum ben. Parası için değil.
02 Yorumla
Soran+1 yıldünyanın en güzel mesleği bence. özgürlüğün ta kendisi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlenir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılo derece yani?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama üniformanla alakası yok
Soran+1 yılmaddi çerçevemi?
Cevap sahibi+1 yılEvet Ahahahahahja :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa seni tanımak istiyorumm
04 Yorumla
Soran+1 yılmalesef :)
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılinternet gibi ortamlardan tanışmak benim tarzıma uygun değil saçma buluyorum :D
Cevap sahibi+1 yılya ne olucak sanki. Bende hosteslik yapıyorum o yüzden ilgimi çektin.
+1 yıl19 bin mi? uçur beni 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılortalama gelir. zenginlik değil :D
+1 yılAllah daha çok versin
02 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah
- +1 yıl
İnşallah abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimin ilgisini çekmezki bir pilot
00 YorumlaGenelkurmay uniformasi candir pilot neymis
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılkardeş bizede dua et belki bizde oluruz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılinşallah. Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
her gün dlr sayfalarında gezmekten yoruldum valla geçtin dimi sen onları. yani size uyguladılar mı
Soran+1 yıldlr nedir? çıkartamadım
- +1 yıl
bosver
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Kazancın çekici geliyordur..
00 YorumlaTipi görmek lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılesmer sakallı saç uzun değil kısada değil normal uzunlukta boy 185 6-7 yıldır spor yapıyorumtip kötü değil yani
Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Anlattığın rakamlara göz kırpıyorlar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniforma guzle duruyir
00 YorumlaIyimis. d
00 Yorumla
+1 yılAferin otur 100
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorumm
00 Yorumla
+1 yılYalanini s. k. i. m
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında