sahsım adına konusayım kı ben renklı goz sevmıyorum ne kadında neerkekte bana fazlasıyla ıtıcı ve antıpatık gelıyor. bence gozun renklılıgı degıl, ıfadesı guzel olmalı ki bu baska bısey, ıkıncı durumsa akrep burcunun gozlerı ya da bakısı guzel olur, kı bu cıddı cıddı burcun en onemlı ozellıklerınden bırıdır. ha o yuzden ben renklı goz taraftarı degılım, cevremıze gore evet farklı gorunebılır, guzel/yakısıklı algısı yaratabılır ama gercekten cok ıtıcı oluyor. yukardakı cıftı hıc begenmem mesela... renk olarak ı-ıh tarzım degıl..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akrep burcu cok güzel bakıyor yaa kendall jenner gibi
Diğerleri kusura bakmasınlar ama evet mavi ya da yeşil gözlü olmak güzellik için önemli bir etken. Tek etken değil tabii ama etkisi var.
Ama sen abartmışsın kara gözlü güzeller de var.
Aslında ben genel olarak sarışın değil de kumral erkek severim. Bizde sarışın ve renkli gözlü tiplerin güzel olanları genelde kızlardan çıkıyor. Yani bizim erkeklerde yakışıklıların geneli kumral ya da esmerlerden çıkıyor.
Sarışın renkli gözlü ve yakışıklı erkek oranımız az. Fakat Kıvanç vallahi yakışıklı adam. Tipe bak, bu adama "Yakışıklı değil" "Sıradan" "İtici" diyenler var, gidip atın kendinizi bir köprüden.
Türklerden baktığımda Kıvanç dışında "Vay ne hoş adam" dediğim bir ünlü de yok ayrıca.
kara gözlü olup güzel olan çok az. mesela nina dobrev şu yalancı bahardaki madu bala sonraaa bizdeki hande erçel bence bunlar hoş hatunlar. ama cidden orana baktığında renkli gözlüler daha bir güzel oluyor
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hande erceli sitede herkes sıradan buluyor birde gelmiş soruda laga luga yapıyorlar seni eig secicem ama madu güzel degil pek:-D:-D:-D:-D:-D
:D hande erçeli ben de pek beğenmiodum ama şu yeni dizisine birkaç bölüm baktım yüzü gözü çok hoşuma gitti. madu bir hintliye göre çok güzel bence :D yani ben de sana kısmen kaıtluyorum ama ististanalar var
Bu cok sacmalik.. Renkli gozle cirkinlik guzellik ayrilmaz guzellik insanin icinde.. 2. Fiziksel olarak dusunursek o zaman dunya guzelleri hep renkli gozlu olurdu.. Asyalilarda olmeli sanirim.. Renkli gozluler kendileri bulunmazsanin attigi bir yorum bu.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vs meleklerinin çoğu renkli Hollywood aktrisleri de öyle zaten
Renki beğenmiyorum, kahve daha güzel diyenlerin yüzde 95'i kıskançlığından öyle söylüyor. Az zevki olan biri renkli göz varken kahverengi göz için daha güzel demez. Kendileri öyle olmadığı için renkli olanları güzel bulmak istemiyorlar.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yo böyle diyorlar ama Kendall Jenner gibi bir afeti begenmeyerek celiskili davranıyorlar ben bile renkli göz takıntım olmama rağmen o kızı beğeniyorum
Burdaki ler kara gözlü ler çirkin mi olur ne ala ka diye ciyaklamislar😂😂 ama kusura bakmayın iclerinizden bazıları da kısa boylu kız güzel olamaz diyor 😂 buda onun gibi bişey anlayın işte bizi 😂 Bende renkli gözlüyüm. Renkli göz güzel gösterir. Gözüm kahve olsa daha kötü olurdum 😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben siyah goxluyum böyle bir soru sordum kimss kahve beğenmez dolgun dudaklarim güzel burnum sekilli gözüm var boyum da uzun ama renkli g kız daha iyi yani lens takariz demisler de kezban gibi duruyorlar 50 liralik dandik lenslerle birde o kadar eziyet
Ama boyun uzunsa bir problem yok. Kahve gözlü ler çirkin diye bişey soyleyemeyiz tabi ama renkli göz tabikide daha hoş bişey. Ama yüz hatlarınada bağlı bu
Bu sitedeki insanlara sakin bakma hiç bir dediğini dinleme. Kahve Göz çirkin diye bişey yok sadece renkli göze oranla daha az güzel. Burdaki ler herseye laf ediyolar kısa boylu kız sorusu sorsan yüzünü gormese bile direk çirkin der çünkü kendisi uzun diye b*k atar. Kahve Göz sorusu sorsan çirkin der çünkü kendisi renkli göz. Veya kalkıp birisi uzun boya güzel değil der çünki çekemez. Birisi kalkıp renkli göze çirkin der çünki kiskanliktan geberiyodur insanlae böyle yani
Vala nice kahveler, siyaha yakın tonlar var öyle anlamlı bakar ki böyle içine içine işler.. kimi soluk maviler de böyle buz gibi donuk ve anlamsız bakar. bir de üstüne korkutur seni. O yüzden renkten çok bakışlar önemli bence.
Mavi göz başka bişey bence 💙 Her ne kadar kahve rengi gözlü olsamda küçükken mavi gözlü değilim diye ağlamışlığım vardır
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne demek kara göz olup güzel olan yok bu ne sacmalık :D bence renkli gözlü diye güzel olacak dye bsey yok bir arkadasm var renkli gözlü ama cok cirkin. Siyah gözlü arkadasm ise dünya güzeli. Bence gözün rengi değil yüz yapısıyla alakalı güzel olup olmamak
dostum, üzülerek söylüyorum ki, tamamen saçmalamışsın. sana hayatta başarılar dilemek isterdim ama... zor görünüyor... ancak mutlu olacağın kesin.. neyse hadi baş baaşş
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çirkin olmak kötü değil bence kabul edilebilir herkes güzel olmal zorunda değil
Herkesin kahve gozlu oldugu bir yerde evet belki ama herkesin mavi yesil gozlu oldugu avrupa ulkelerinde artik guzellik ölcütü olmaktan cikmis durumda bence. Vee iranlı kadınlar cok hos oluyorlar koyu renk gozlu olsalar da.
Şahsen bence şu şekil güzel; İri göz koyu renk olucak kirpikler gür ve uzun gözün şeklide ceylan gibi olucaksa güzel. Renkli göz ise kumral saç badem ve iri göz kumral tn ve haresi olacaksa güzel renkli göz haresizse hiç bı anlamı yok çok donuk oluyor harenin anlamı şü renkli gözün etrafındaki siyah belirgin halka eğer hare yoksa düz renkse koyu kahve gözleri tercih ederim
Göreceli birşey bu. Renkli gözlü erkekler den hoşlanmayan kadın arkadaşlarda var. Mesela bende kara kas kara gözlü kadınları daha çok beğeniyorum. Renkli gözlüyüm bu arada.
benim gözlerimi çok güel buluyolar birçok kadın bunu bana itiraf etti ama okadar yakışıklı degilim yanılıyo olabilirsin ama şu bir gerçek sarışın ve mavi gözlü insanlar gerçekten dikkat çekiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kara göz olup güzel olabilen yok mu? Bunun ne kadar büyük bir genelleme olduğunun farkında mısın acaba? Güzelliği etkileyen bir sürü faktör var iş göz rengiyle bitseydi herkes lens takardı bütün dünya güzel olurdu :D
2
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yorumlarını okudum bir de kendal jenner demişsin. Kara kaş kara göz dünyada bir tek o mu var? Neymiş renkli gözlü değil diye beğenmiyomuşuz. Ne alakası var ya herkesin zevki farklı. O kadın mavi gözlü olsa yine çirkin. dudaklar botoks bir kere suratına bakınca direk yapmacık. Sen seviyosun heralde ama herkes yapmacıklıktan hoşlanmak zorunda değil
Ben sana şimdi burdan onlarca sayarım ama muhalefet olmak için beğenmeyeceksin dediklerimi. Renkli gözlü ben de severim hatta en beğendiğim tipler onlar. Ama birini överken diğerini gömmemek gerek. Kara kaşlı gözlü olup aşırı güzel olanlar da var hiç yok demek abartı olur. Ha illa örnek istiyosan bütün dünyanın hayran oldugu monica belluci mesela. Buna çirkin diyebilir misin?
Bir siz doğrusunuz, sizin dışınızdaki herkes kendini kandırıyor ve yalan söylüyor. Tamam duymak istediğini söyleyelim, kara gözlüler mi, ogk👎renkli gözlüler❤
Siyah ve kahverengi renk değilmi sen neyin kafasını yaşıyorsun açık renkli gözler resesif olduğu için azdır az olan ise talebi karşılamaz bir artı değildir bakış ve ifade kötüyse üzgünüm sana katılmıyorum
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır dünyanın en sevilen rengi mavi azlik çokluk değil mesele mavi yeşil ferahlık verir siyah ise karamsar sert insanların sevdiği bir renk
Gözlerim kara ve çok beğenilirim. Sıradan bir tipim yok ve göz rengi değiştirme ameliyatı bulunduğum yerde yarım saatlik bir işlem. Ama böyle gayet iyi
Vallahi değil. Göz dediğin ela ya da kahve olucak. Renkli göz yılanı anımsatıyor ve renkli gözlüleri bu yaşıma kadar beğenmedim bundan sonra da beğenmem. Bir de sarışın olmuyorlar mı! Tövbe Estağfurullah ya çok kötü..
Renkli göz güzellik ölçütü değil tam renkli gözlüler güzel değil kömür gözlü kızlar güzel rahatladnz mı bu ne ya kızları göz rengine göre mi sıralıyosunz? Bu kıskançlık gibi geliyo bana biraz bncede beğenilen kızların 99 u kahverengi veya siyah gözlü renkli gözlü değil
ben mavi veya yeşil gözlü olupta çirkin insanlarda gördüm kahverengi-siyah gözlü gzll kızlarıda bu arada bnce sen kendini kandırma bide sen renkli gözlüsün dimi
de ekine dikkat... Renkli göz elbette güzel ama bazı renkli gözler iç bayıcı olabiliyor. Neyse yahu Allah herkese bir şey takdir etmiş. Görmek güzel... :)
Göz rengiyle güzelliğin belirlenebileceğine inanmıyorum. Mesela renkli gözlüdür ama genel olarak çirkindir. Önemli olan göz rengide değil göz şekli ve bakışlardır. Gerisi boş
Aklını kullanamayan herkes aptallıkta ordinaryus olmuştur. Göz vs hikaye..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben burada dış görünüşle ilgili soru soruyorum akılla ilgili değil ve bence güzel olmamak kötü birsey değil siz cok onemsediginiz için böyle ağır tepkiler veriyorsunuz
renk değil göz yapısı önemli. pörtlek yeşil gözün olsun ister misin? ben istemem şahsen. gerçi ben kendimde ela gözlü olmama rağmen sevmem renkli gözü itici geliyor.
En İyi Cevaplar