Bazen yollarda bakıyorum, üniversitede okuyorum okulda falan bakıyorum güzel kalçası olan kız sayısı çok az. Aslında sadece kalçaları değil, fizikleri de kötü. Yani çoğunun ya beli kalın, ya kalçaları dümdüz, ya da şekilsiz yamuk yumuk bir şey. Mesela güzel bir kız görüyorum, yüzü falan çok güzel ama kalçalarına bakıyorum hiç kalçası yok.
Resmen kalçasını evde unutmuş. Yoksa bana mı öyle geliyor? Acaba ben mi görmüyorum? Mesela benim eski çıktığım kızın kalçalarını çok beğenirdim. Doğuştan biçimliydi yani baya iyiydi. Düzgün ve dolgundu. Ama sokakta falan baktığımda onun gibisini göremiyorum.
Erkekler dört dörtluk mu ya. Ben niye dort dortluk yakisikli bir erkek gormuyorum. sende o yuzden gormuyorsundur kardesim. Baskasina bakana kadar kendine bak ;)
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu anda sana profilmii açsam baya iyiymişsin, kaslıymışsın, tipin de çok iyi dersin. Düzenli spor yapan birisiyim ben zaten. Vücudum oldukça fit yani :) Ama tipsiz olduğumu düşünüyorsan profilimi sana açabilirim. Bakabilirsin.
Benim eski kız arkadaşım hiç spor yapmadı. Sadece küçükken ata binmiş. Kalçaları çok iyiydi. Sence ata bindiği için olabilir mi yoksa doğuştan öyle olma ihtimali var mıdır?
Genetikle alakalı da olabilir ama genelde şekilli bir kalçanın altında spor yatar diye düşünüyorum. Mesela bazı erkekler var poposu hiç yok ya, bazıların ki de kızlarınkinden güzel. Bu ya kişiye ya da genetiğe bağlı sanırım
Ya anlamıyorsun galiba? Kötü bir şey mi dedim? Erkeklerin doğasında vardır bu. %96'sı bakar yani haberin olsun dedim. Her kıza bakmam öyle zaten merak etme. O kadar şerefsiz değiliz. Sanki camiye çıplak girdik anasını satayım.
Aşağılamıyorum ablacım ya. Sadece gözlemlediğim bir şeyi söylüyorum. Farkındaysanız, güzel kalçası olan kızlar var fakat çoğunun kötü dedim. Başlığa bakınca genelleme yapıyormuşum gibi gözüküyor ama alakası yok. Genelleme yapsaydım kız arkadaşımın kalçası harikaydı demezdim. Doğruyu söylüyorum sadece. Yanılıyor olabilirim. Benim sözüme niye bu kadar bozuluyorsunuz ki? Ben sırf Türk kızlarının kalçaları güzel değil dedim diye, bütün Türk kızları depresyona mı girecek sanki?
Bu arada orada kullandığın ünlem, tipim konusunda söylediğim şeyi pek kaale almadığını gösteriyor. Gerçekten beni görsen, hoş çocukmuşsun dersin ama neyse :)
En İyi Cevaplar