Ben yapamıyorum temizliyorum 5 dk sonra yine aynı 😭😭😭😭
yoruldum artık
lense geçmeyi düşünmüyorum 😔
Nasıl başetmeli bu sorunla?
yoruldum artık
lense geçmeyi düşünmüyorum 😔
Nasıl başetmeli bu sorunla?
temizleme mendilleri var ben A101 den almıştım arada hala gelir geldikçe de alırım bu gibi temizleme mendilleri kirlenmesini özellikle tozlanmaya karşı baya geciktiriyor bir de eğer benim gibi dikkatsizsen ve ikide bir gözlük düzeltirken parmakların cama değiyorsa ellerinde de kir varsa o zaman da çok fena kirleniyor. Kirlenmesini engellemek çok zor ben başaramıyorum :)
Şunu da belirtmeliyim ki bu temizleme mendilleri gözlük camına zamanla zarar verebiliyormuş ben yılda en az bir defa gözlük camı değiştiriyorum. ama eğer sürekli göz numarasında oynama yoksa ve bir camı uzun zaman kullanan biriyseniz bu mendiller uzun süreli ve sürekli kullanıma uygun değil diye düşünüyorum. Ben tek cam için 100 tl veriyorum ve ucuz da değil cam kalitesini uzun süre yaşamak için dış etkenlere dikkat etmek gerekli. Nacizane düşüncem benim
Toz konar üstüne zaten bunu sorun ediyosan hiç kullanma cam sonuçta 😄 Kirlendikçe siliyorum ne yapayım 😄 bir de optiklerde satılan gözlük temizleyici bez var ıslak mendil gibi oluyo tek kullanımlık onlar çok güzel bak onları alabilirsin 😊
Toprak işinde mi çalışıyorsunuz kardeşim? 5 dk sonra nasıl kirlenir aklım almıyor. Bir sefer silerim günlerce temiz kalır.
Gunde 1 ya da 2 kere silerim zaten dikkat ediyorum ona gore hareket ediyorum gozlugun oldugunu unutma yeter
Cevap
12Cevap
Gozluk temizle mendilleri var islak mendil gibi onlari kullan. bir de camlarini elleme. islanirsa da kuru bir mendille sil
Gözlükle başa çıkamayan lens ile hiç başa çıkamaz.
Sağlığını riske atma bence 🌹
valla biraz titizsin sen sanırım
ben günde üç defa silerim ve temiz kalır :)
sanırım evet
gözlüğüm benım 6. duyu organım :D gayet de temiz kalıyor hiç dikkat etmıyorum :D
Camıyla alakalı olabilir camlarını degistir bende kullaniyorum cabuk kirleniyo ama fazla cabuk da degil
bir kere lens taktim kendimi terminator gibi hissettim o ne ya :)
Aynen 😃😃😃
Kisin soguktan sicaga gectigim zaman buhulanma yapar sadece baska dert etmez
Yanlis anlama ama hosuma gitmedi degil
Onemli degil takiplesmek istermisin
kutusunda tut kullanmadığın sürece.. kullandığındada özel temizleme kağıtı vardır onu kullan çok iyidir
Ben lens kullanıyorum o konuda rahatım
Yani senin bileceğim bir durum elini sokmadikca kontak lenste te zırt pırt cikarmadikca sıkıntı olmuyor zaten öyle tereddutun varsa kontak kullanacaksin haftada 1 gün çıkardık dinleneceksin
Hayır ne gibi teklikesi olabilir ki özelliği o kontakta
tamam canım ben yaklaşık 5-6 yıldır kullanıyorum hatta geçenlerde dünya goz ile konuştum iatanbulda degilsen ortalama 500 tl indirim yapıyorlar bende param yok sadece sordum zaten
Lens değil tedavi için ameliyatı için
Şu an kaç derecesi
Evet yenisin daha benimkisi -4.75 oldu
Hayırlısı olsun
lens gözbebeğine zarar
Polemik star değil. Polaris olacak o.
Ben rumuzundan
Polaris olacak o işte. Pole star diye bişey yok.
Kullanmam gerekiyor ama kullanmıyorum
Hiç düşünme lense geç. Ben çok memnunum
Hahah o kadar sıkıntı etme yahu, bir hafta kalıyo benimkiler. Hiçbirşeycik olmuyor 😁
O lensin kalitesine göre değişiyor. Sen bu titizlikle bir hafta tutamazsın zaten 😊
5 dakikads napiyosun sen kardes.
Sürekli siliyordum yapacak bir şey yok
oyle bır cabam yok kanks
Çaresi yok.
kullanmiyorum
sürekli siliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar