Bence yazcaktım ama hani guru ya da master yada8 xper ya da 9xper değilim benim bencelerim pek ünlü olmaz o yüzden soru şeklinde anlatcam. Buğday ten neden kraldır işte sebepleri
1-Buğday ten kızarmaz (bu kadar güzel ve tarz ten renginin hiç bir götürüsü yoktur, %90 kızarmaz beyaz gibi domates olmaz, ben biraz kızarıyom ama olsun, nadirde olsa kızarabilir ama çok değil)
2-buğday ten bayanda en iyi ten rengidir keza erkekdede öyle 3-buğday tene her türlü saç rengi gider 4-Ne beyazdır ne esmer ikisinin ortasıdır, herşeyinde ortası iyidir zaten 5-bikere türkiyenin en yakışıklı erkeği buğdaydır NOKTA.
buğday ten diye attığın stoya beyaz tenli kızların sembolü gibi bir şey.. diğer attığın bütün görseller de beyaz tenli insanlar.. bence beyaz ten her türlü diğerlerinden iyidir kendimde en sevdiğim şey beyaz tenli olmam çünkü nerdeyse her renk yakışıyor tabi özellikle kışları bazen soluk durabiliyor ama olsun bir maskarayla ya da rujla renklendirebilirsin..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buğday ten kraldır yazıp, buğday ten örneği olarak bembeyaz tenli merve boluğur'un resmini koymak nasıl bir ironi 😄
link verebilsem göstericem buğday tenliyi sana da işte :D sen bildiğin beyazsın bence. hayırdır biri sana süt çocuğu falan mı dedi :D bana diyen çok olmuştu da :P
küçükken derlerdi de şu an sakallar yüzünden pek demiyolar. bişey sölicem bak bundan koyu olanlar esmer bunlar buğday ve bundan açığı beyaz oluyo diye biliyom.
işte yanlış tanımlamışsın. kavram yanılgısı hep bunlar :) neyse buğday tenli arkadaşım her ne kadar beyaz olsan da sen buğday olduğunu iddia etmeye devam et. sana ten renginle bir hayat boyu mutluluk dilerim :D
sanada çakma beyazlığınla başarılar diyorum ikimzde buğdayız işte uzatmaya gerek yok sen kendini beyaz olarak tanımla bende buğday, bişey sorcam şunların hepsini incelediğinde hepside beyaz mı oluyo?
Aynen yaaa varyaa okulda hoca bisey soruyo yalan söyleyince direk kizariyosun😢😟😦😧anlaşılıyo, utandiginda, hattq guldugunde, enn ufak bir dokunmadan direk yanaklar pembee oluyoo😢😭Hocaa makyaj mi yapıyoruz diye kiziyodu yaa
En İyi Cevaplar